Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. el mago

Uprava i marketing

Znaci Raća je kriv što smo bili treći prošle sezone. I što se nije vratio prošle sezone iako je bio bivši igrač. A da se vratio išla bi priča kako je došao da uzme pare kad nije mogao niđe drugo da igra...
  2. el mago

Liga Konferencije 2026/27 - kvalifikacije

Šta misliš imamo li šanse ako prodjemo Kazase? Oće li biti šta od ovog tima brate?
  3. el mago

Fali Petah Tikva...
  4. el mago

Apsolutno! Ako bude manje od 20K ni ne zaslužujemo ništa bolje od ovoga. Da ne kažem da bi 25K trebalo da bude minimum...
  5. el mago

FK Partizan 2026/27

Znači ako nekako prođemo Kazahstance mozda izađemo na 6K sezonskih... Mora to bolje...
  6. el mago

Aj da se nekako dogegamo do Hetafea, pa ćemo onda da se kurčimo....
  7. el mago

Uprava i marketing

A kako se ne zajeba da dovede 2-3 igrača i trenera Španca zimus kad je vec toliko dudlao?
  8. el mago

Letnji prelazni rok 26/27

Ja bih ipak njemu rame uz rame stavio i Ćurkovića. Teško mi je da shvatim kakva je ideja uprave već godinu dana. Ja razumijem da para nema, al da se ne smije rizikovati sa 3 igrača od po 200K da se udje u cipiripi ligu, to ne mogu da shvatim. To je bila poenta angažovanja Mijatovića, da na ime...
  9. el mago

FK Partizan 2026/27

Ovo je suština... Šta koji moj da tupimo o pojačanjima kad nećemo prodati ni 5K sezonskih. Teška vremena prijatelju moj...
  10. el mago

Problem je što strahujemo da ćemo s ovakvim timom i igrom moći da se plasiramo u grupnu fazu. A bez toga je sezona propala...
  11. el mago

Koga zmija ujede i guštera se plaši. Da bi se plasirali u grupnu fazu nama fali štoper, lijevi bek, bar jedan centralni vezni. A ne vidim da se išta dešava po tom pitanju....
  12. el mago

Luksemburžani sigurno nisu slabiji od munzea tako da se ja ne bih previše kurčio. Ipak je lopta okrugla a svi danas igraju fudbal...
  13. el mago

Radić koji nije htio da igra za Teleoptik otišao na pozajmicu u B tim Almerije, pise Meridian Sport. TI je izgleda 5. španska liga. Čudi me da niko bar iz treće nije prepoznao takav talenat...
  14. el mago

Pobrinuce se Lakovic da ti ne budu u nasoj podgrupi...
  15. el mago

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

https://www.novosti.rs/c/sport/fudbal/1627527/pidzami-zove-vazura-biljana-obradovic-otkrila-sve-drami-koja-potresla-partizan Ovakve je ljude Asano nasao da prevari. Sramota!
  16. el mago

Ne znam ko je to očekivao? Jedino je primjetna manja doza zahvaljivanja, priče o urbanim legendama i slično... Za nešto ozbiljnije će se morati sačekati promjena na malo višem nivou od Mijata
  17. el mago

MI smo trenutno niži nivo od Vojvodine očigledno a kamoli od Slavije iz Praga...
  18. el mago

Upravo je to poenta. Stvarno ne znam ko savjetuje te momke. Narocito sto sad Teleoptik igra drugu ligu, a njima bi minutaza bila garantovana.
  19. el mago

FK Partizan 2026/27

Neka ovo ovdje uoci prodaje sezonskih karata kod nas...
  20. el mago

FK Partizan 2026/27

Nije još. Igra se s Hrvatima, pa ako pobijedimo još jedan mec za 5. mjesto