Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. FK Partizan 2026/27

Zašto Stefan Petrović nije forsiran od početka sezone na LB? Momak je televizor u boji za Đurđevića i Milovanovića koji su igrali najvažnije mečeve u Evropi na toj poziciji. Zašto se sad Milić forsira na RB pored Samsona? Samson je posle prodaje Roganovića potpuno legitimna zamjena za tu...
  2. Letnji prelazni rok 26/27

Treba dati šansu Petroviću do NG. Svakako do zimske pauze je ostalo 11 utakmica i još možda 2 u kupu. Taman da se vidi da li momak ima štofa ili ne. Onda u januaru dovesti pojačanje ako bude bilo potrebno. Lično mi se sviđa Mladen Devetak i ističe mu ugovor u Rijeci.
  3. FK Partizan 2026/27

Zašto većina stavlja znak jednakosti između Zoca i Saše Ilića?
  4. FK Partizan 2026/27

Mene više plaši koliko mogu defanzivno..
  5. Letnji prelazni rok 26/27

A da li postoje ponude za Zubairua i Trifunovića? Drago mi je što je Roga izabrao dobru ligu za dalji razvoj. Meni lično jedan od najdražih igrača iz ove generacije. Da li se moglo dobiti više novca? Možda Da li smo mogli dobiti manje? To sigurno Jedino mi se ne sviđa što se transfer desio...
  6. FK Partizan 2026/27

Bilo kakve promjene u ovom trenutku sada nemaju smisla jer je sezona je rezultatski završena. Evropu ne igramo, šampioni biti nećemo/ne možemo/ne smijemo. U kupu smo do prvog narednog meča sa nekim drugoligašem a možda doguramo i do finala koje će se metodom slučajnog izbora igrati na Pečurkani...
  7. Letnji prelazni rok 26/27

Ako je već momak toliko dobar, zašto i mi nekad ne bismo kupili nekoga na 3-4 rate i masniji procenat od naredne prodaje? Mada on bi trebao da bude doveden kao zamjena za Simića a drugog štopera dovesti iskusnog (Mitrović se ne računa) i koji kvalitetom može da odgovori LK/LE. Milić i...
  8. Letnji prelazni rok 26/27

Još kad bi se do kraja prelaznog roka izvukle neke pare za Vukotića, Seka, Trifunovića i Đurđevića.
  9. FK Partizan 2026/27

Stiže nas karma zbog Janisa Karabeljeva. Veliki grijeh je bio njega otjerati za siću a kako je otišao zna se. Uprava kasni sa pojačanjima jer je zakasnila sa prodajama. A kasni sa prodajama zato što nema ni približno spremnih ovaca da ponude 8-10 miliona za Ugrešića ili 5+ miliona za Roganovića...
  10. Liga Konferencije 2026/27 - kvalifikacije

Ovom timu fali ozbiljan golman (Čiroki) i napadač poput Rikarda koji zna da daje golove. I jedno i drugo se uz malo sreće može lako naći. Rikardo je doveden iz druge lige Portugala a Čiroki sa Kipra. Nikakvi spektakularni transferi. Međutim ono što najviše fali je trener kog mi izgleda nikako...
  11. Letnji prelazni rok 26/27

Ristić?
  12. Letnji prelazni rok 26/27

Pod uslovom da gorepomenuti igrači dođu (Baba, Čumić, Miladinović) te da nas do kraja prelaznog roka napuste Ugrešić, Vukotić i Demba tim će da izgleda ovako: Po mom mišljenju najviše gori na štoperu. Koliko bi ovo bila ozbiljnija priča da je Partizan doveo igrača profila Nastasić. Takođe...
  13. FK Partizan 2026/27

Brate moje kako da ne budem nervozan.... Morao sam da izađem napolje i šetam sat i po. Pojedem pljeskavicu, sladoled i popijem pivo sve od muke. Čitav dan čekam da gledam Partizan kao da imam 13 godina i onda gledam ovo. Ove prve utakmice u sezoni i evropske kvalifikacije su mi najdraži dio...
  14. FK Partizan 2026/27

Koga ćeš ti da nazoveš degenerikom?
  15. FK Partizan 2026/27

E moj Saša kako radiš tako ti se i vraća... Mogu da shvatim da neki Blagojević ili takav trener drži kombinacije u timu ali od najveće legende Partizana u 20tom vijeku ne. Fudbalski anonimus Zeković bez minuta seniorskog fudbala tebi igra svaku. E tako kako on igra takvi su i rezultati. Najbolji...
  16. FK Partizan 2026/27

1. Nemamo snage za više od 15-20 minuta kvalitetne igre u kontinuitetu. Kada ne držimo loptu ne vršimo ni neki presing. Zemun je očajna ekipa, neće imati 15 bodova do decembra. 2. Milošević ne može biti prvi golman. Čovjek ima 35 godina i svojim iskustvom treba da unosi mir u našu odbranu a ne...
  17. FK Partizan 2026/27

Iz jednog šuta primili 2 gola.... Kruniću kad ako ne sad?
  18. FK Partizan 2026/27

1. Bogdan Kostić mora da bude novi projekat kluba ali da igra na poziciji iza napadača. Nikako ga ne slati više na krilo. Vukotića i Trifunovića prodati jer se neke pare za njih mogu uzeti. 2. Samson jako zanimljiv i fizički moćan igrač. 3. Abdumalik isto fizički moćan ali nije za Partizan u...
  19. Euroleague 2025/26

U sedmici kad sam saznao da mi je član uže porodice teško bolestan sa slabim izgledima moj Partizan mi je omogućio da makar na 3-4h zaboravim na to i da se osjećam kao da je sve normalno. 🖤
  20. FK Partizan 2025/26

Mi smo privatni klub Ognjena Ugrešića i Vanje Dragojevića. Dok kapiten koristi tu mogućnost i svaku utakmicu pretvara u šuterski trening za protivničke golmane ovaj drugi nema 3 fudbalska poteza ovo proljeće ali je tu u startnoj postavi a danas je unapređen i u špica. Ostali igraju kao da nisu...