• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

Резултати претраге

 1. pfcgrobar

  BORBA ZA PRAVDU!!!

  Hvala za video !
 2. pfcgrobar

  BORBA ZA PRAVDU!!!

  Druze, nemoj da pricamo tako jer ako otvorimo pandorinu kutiju bice svasta. Jug i trenutno stanje juzne tribine je katastrofalno a naravno da ima iskrenih Grobara, osim onih koje boli ona stvar za rezultat utakmice. I oni Splicani i sve... katastrofa brate! Dosli iz Splita na juznu tribinu da...
 3. pfcgrobar

  BORBA ZA PRAVDU!!!

  Kao sto sam vec napisao, ... svi su tako pricali zbog izgleda scene kakva je bila. poz
 4. pfcgrobar

  BORBA ZA PRAVDU!!!

  Da medjutim svi su govorili da je izgleda "ubijen" jos za vreme tekme zbog izgleda scene. Na zalost tako se i zavrsilo.
 5. pfcgrobar

  ПАРТИЗАН - Јени Малатијаспор 3:1, играч утакмице

  Suma i onda ostatak ekipe podjednako. Odbrana jos uvek labavo, iskreno preko tv-a se malo i bolje vidi pa komentarisem, dok sa tribine je sasvim neka druga prica, bio bi bez komentara. Mozda bi u tom momentu izabrao Asano-a, ipak je on podigao atmosferu na stadion na drugi nivo, debitantski gol...
 6. pfcgrobar

  BORBA ZA PRAVDU!!!

  A kad smo kod politike, kod nase brace u RS-u je ubijen decko koji je ziveo za Partizan i bio veran Grobar. Njegovo ime je David Dragicevic i imao je 21 godinu kada su ga u samom centru grada Banja Luke kidnapovali drotovi u civilu a nakon toga mucili danima, ubili, pa ga nakon toga bacili par...
 7. pfcgrobar

  BORBA ZA PRAVDU!!!

  Bio sam na licu mesta... dzaba sve sto pricamo, ista slika mi je i dan danas pred ocima. Pravda taj slucaj nikada nece dotaci. Ortaci su nam osudjeni bez razloga a ni krivi ni duzni za tako nesto. Prihvatam da je bilo divljanja sa nase strane ali su ti isti francuzi provocirali, dobacivali pa se...
Top