Резултати претраге

 1. Zlatiborpfc

  PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

 2. Zlatiborpfc

  Dule Vujošević

 3. Zlatiborpfc

  Partizan - Radnik 3:0, igrač utakmice

  Šćekić, L. Marković, Vujačić. S tim što bih umesto Markovića možda umetnuo Živkovića zbog onih par kifli sa desnog boka pred kraj meča, kakvih odavno nije bilo od strane bilo kog beka Partizana, ali je @PFC_SO zaboravio da ga stavi u anketu :D
 4. Zlatiborpfc

  Partizan i mediji

  @Oplenac Dodao bih samo Slobu Novakovića :D
 5. Zlatiborpfc

  Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

  U pitanju je nova Sadikova soba u Almeriji. Kad za 5 godina osvoji ušatog i zbiči ga Donarumi u finalu, izbacujem ovu fotku svuda gde budem aktivan. Do tada, zagreva se i u predgrađu Madrida.
 6. Zlatiborpfc

  FK Partizan 2020/21

  Večito klošarsko poslovanje. 3 miliona ne vredi neko ko je uvek u derbijima i evropskim igrač meča i ko neizvesne utakmice rešava u našu korist.
 7. Zlatiborpfc

  Uprava i marketing

  Jedva čekam da se jave bivše kolege, još uvek aktuelne u klubu. Ako ne kažu ništa nema veze. Svojim ćutanjem sve će reći.
 8. Zlatiborpfc

  Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

  Pbg news kažu da ako klub bude imao takve planove (razume se nece imati) realno je da može doći već za domaću ligu, ako naravno bude u stanju da igra.
 9. Zlatiborpfc

  FK Partizan 2020/21

  Pa Poledica jbg.
 10. Zlatiborpfc

  KK Partizan 2020/2021

  Meni je stvarno pun kurac više svega ovog. Izgleda da nas je Partizan navikao na to da bude feniks iz pepela koji ide protiv sudijskih otimanja, rukometa, neuslova pa će se brzo zaboraviti 2 poena posle isteka napada koja su odlučila... Pokradeni smo. Igramo odvratnu košarku sa bar 3...
 11. Zlatiborpfc

  KK Partizan 2020/2021

  Ne znam prevod na engleski :D
 12. Zlatiborpfc

  KK Partizan 2020/2021

  Wake the fuck up, samurai! We have a city to burn.
 13. Zlatiborpfc

  FK Partizan 2020/21

  Ugasiš sve aplikacije, obaveštenja, ne ulaziš na forum, ugasiš radio u kolima i na poslu, ne prolaziš pored kladionica, kafića, gigatrona, tenomanija, win wina, ne komuniciraš ni sa kim i onda na miru uveče odgledaš snimak kao da je live prenos. I ja sam tako par puta :)
 14. Zlatiborpfc

  KK Partizan - uprava, finansiranje i transferi

  Sad kad bi mu opet to uradio, verujem da većina ne bi imala ništa protiv.
 15. Zlatiborpfc

  Uprava i marketing

  Barem su se legende kluba distancirale i sprečile da im kriminalci nad glavom drže obarač na pola. Sad bi bili ukaljani i pogotovo medijski uvučeni u blato zajedno sa ostalima. Ovim putem pozdravljam Saleta Ilića.
 16. Zlatiborpfc

  FK Partizan 2020/21

 17. Zlatiborpfc

  KK Partizan - uprava, finansiranje i transferi

  Umesto da su debili to uradili pre 5 godina sad ćemo tek čekati 5 godina za bilo šta. A trpeće i Partizan i rezultati i ovi momci (uvrede).
 18. Zlatiborpfc

  FK Partizan 2020/21

  Pričao je i o tome nešto ali više onako iz kurtoazije, kao kad bismo nas dvojica pričali o poziciji Sent Etjena u francuskom prvenstvu.
 19. Zlatiborpfc

  FK Partizan 2020/21

  Onaj ćelavi analitičar Vlada Ćujić je pokrenuo kalkulaciju za ligu konferencija "kako to sad najrealnije izgleda" što je izbacio i zvanični youtube kanal kluba. Tako da sami sebe bušimo, ko nas jebe.
 20. Zlatiborpfc

  FK Partizan 2020/21

  Ne može biti zgorega dovesti ga, ali ide se ka tome da svaki talenat u Partizanu bude krilo i bori se faktički za rezervistu jer pored Asana, Markovića i Holendera realno neće imati šta da traže.
Top