Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

  1. zzzz

    FK Partizan 2023/24

    Serem mu se u hibridnog kuma.
  2. zzzz

    Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

    Ali kako su goveda novinarska išli redom u Areni i pitali igrače i Željka da li ćete navijati za zvezdu da bi imali usrani naslov za svoje usrane medije.
  3. zzzz

    Uprava i marketing

    Gazpromneft je smanjen na 50% da ne bi imao većinsko vlasništvo, Gazpromu je prebačeno 6,15% jer on nije direktno na udaru sankcija. Naravno, Gazprom je vlasnik Gazpromnefta.
  4. zzzz

    Mlađe kategorije, FK Teleoptik

    Nije baš ista satnica, ovo se igralo u 18h. Ne kažem da bi kod nas bilo 10.000 da se igralo kasnije, ali bi svakako bilo više ljudi. Ja sam juče razmišljao da pobegnem sa posla, ali onda računam, treba i da se uzme karta, pošto online ni slučajno ne može, da li će da radi blagajna u 15.05... i...
  5. zzzz

    Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

    Neverovatno odsustvo karaktera i inteligencije, dovoljno da sjebe propisanu krv da stignemo u poziciju da mirno rešimo utakmicu.
  6. zzzz

    KK Partizan - uprava i marketing

    O istoj vesti beležimo sledeće naslove ISPUNJAVAMO SVE USLOVE, ŠTA ŽELITE VIŠE!? Partizan ide na NAJVAŽNIJI sastanak - traži "A" licencu Evrolige! SAVIĆ LOBIRA ZA A LICENCU: NISMO ZAVISNI OD DRŽAVE, ALI DRŽAVA JE VEČNA, A FUDBALSKI KLUBOVI I GAZDE NISU Zoran Savić uveren u A licencu za Partizan...
  7. zzzz

    KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

    A jbg, kako konkretno će da nas poremeti ovo pisanje? I to, bas sad pred zalgiris/cigane/kup/plej of/f4... Nemojte te fazone, kao kad je vidić opleo po fss, pa ovi rekli gde bas sad pred žreb da nas poremeti.
  8. zzzz

    KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

    Još slika na budućem mestu zločina.
  9. zzzz

    Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

    Inače apropo komentatora, pošto je bilo zamerki i na Jancicev račun. Počeo je studio sa: U paralelnom univerzumu, naslovi bi bili "Hrabri Partizan pokazao zube šampionu Evrope".
  10. zzzz

    Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

    Nismo se ložili na prvo mesto u regularnom delu. Negde očekivano odrađivanje utakmice, na kraju i razlika prihvatljiva, dobiti Zadar, pa fokus na Virtus, da pojurimo to 2. ili 3.mesto.
  11. zzzz

    FK Partizan 2023/24

    Ove nedelje, od sporta ništa. Momci su se pošibali, odigrali muški, nagrada je stigla. Konačno, pomalo zaboravljen osećaj zadovoljstva kada reka grobara u ekstazi izlazi sa stadiona.
  12. zzzz

    FK Partizan 2023/24

    Aranđel je beše igrao zadnjeg veznog nekad u Vojvodini? Ne bih isključio ni tu varijantu.
  13. zzzz

    Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

    Ala smo ga opravili, svaka nam čast.
  14. zzzz

    Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

    Grobari F4 slave posle rezultata u ovom kolu, Grobari play-in neće spavati mirno.
  15. zzzz

    Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

    Malo se opustile sudije kad su videli da je Bodiroga na mitingu Proglasa, ali sve u svemu nije to bilo toliko loše. Kao i naša igra i rutina svaki put kada su iole pokušavali da pridju.
  16. zzzz

    KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

    Zanimljivo, u jučerašnjem basketnews podcastu, spomenu Urbonas da je dolazak raspopa trebalo da bude ispraćen već dogovorenim dolaskom Gilespija iz Bajerna, koji je inače u kanalu ove sezone i igra 9 min po utakmici.
  17. zzzz

    FK Partizan 2023/24

    Po ovome ni Kalulu nije ugrožen. Svakako su dovoljan problem i Natho, Belić i Ilić.
  18. zzzz

    FK Partizan 2023/24

    Saldanja ne bi trebalo, imao je pauzu pre 2 utakmice protiv TSC i posle toga ima 1 žuti. Pauza ide na 4,8,10,12... Isto i Kanute. Ostali mislim da jesu.
  19. zzzz

    Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

    Ogromna količina endorfina i na kraju hladan tuš sa Aleksom. Svakako je bolja varijanta ako je fibula, a ne članak. Idu dva gostovanja na kojima se ima šta tražiti, a onda što reče Miško Marić, zicer u Madridu.
  20. zzzz

    Odbojkaški klub Partizan

    Po lajvskorovima smo dobili 3:1 i onda dobili taj brejk. Prvu smo izgubili 3:0. Sportklub piše da smo ispali. Ne znam sto se igrao taj brejk, ali ako se već igrao, onda smo valjda prošli.
Top