Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

  1. KK Partizan - transferi

    Ne opravdava zlo, al misli na Luku Bogdanovica. Dok kvazi novinarstvo odma koristi priliku za spin.
  2. Za Partizan sve, od Partizana ništa! | Donacije za KK Partizan

    Iz licnog ugla govorim ne moraju se svi sloziti. Donacija za prorez je prvenstveno to donacija, ne majca i clanska. Nus proizvodi ako dodju i kada dodju dobro dosli. Da citiram "a mene ako se sete sete"
  3. KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

    Svi su bili na vrhunskom nivou ali Madar! Decko ima 22 godine, igra fakticki drugu ozbiljnu sezonu u karijeri. Odusevio me kako se igra sa onim listovima i sa onim obrvama.
  4. KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

    Vidim na sajtu ABA lige da su u rosteru i on i Viktor Mikic, ranije kada sam gledao nisu bili. Da li ima(ju) pravo igranja, jel se zna nesto o tome?
  5. Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

    Ne znam da li neko ima podatak, da li je iko pobedio Zeljka u tri vezane utakmice? Meni to prosto deluje ne verovatno, pa makar na drugoj strani sedeli Fil Dzekson sa pomocnikom Pet Rajlijem.
  6. Za Partizan sve, od Partizana ništa! | Donacije za KK Partizan

    Ako moze mala pomoc za nas "forumski" ne pismene. Inbox pretpostavaljam da je privatna prepiska sa moderatorima, ajd to je ok, ali kako da nalepim dokaz o uplati, to ne mogu da provalim. Mozda je samo dovoljno da se javim.
  7. KK Partizan - KK Crvena zvezda Beograd igrač utakmice

    Jam, ne samo veceras. U poslednjih par utakmica neverovatnu zrelost pokazuje i sto meni jos draze nekako, " igra se kosarke". Ima tu neku lakocu ne znam kako bi opisao.. pre njega poslednji koji to imao je Bogdan.
Top