Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

 • 1.000.000+ postova na našem Forumu!  Član @Haris_Brkić je napisao milioniti post, koji je završio prigodnim rečima: "A ako ste cigani, uživajte eto u ovakvoj pobedi, ona je zapravo ogledalo vašeg karaktera."

  O T V O R E N E    S U    R E G I S T R A C I J E

  Povodom ovog jubilarnog broja, i u godini kada Partizan.NET ulazi u 31. godišnjicu, odlučili smo da otvorimo registracije za nove članove!
  Iskoristite priliku da se priključite najvećoj online zajednici navijača Partizana na svetu i učestvujete u diskusijama.
  Pročitajte pravila i pridržavajte se kodeksa ponašanja!
  Dobrodošli!

Želimir „Željko“ Obradović

 • Зачетник теме zive
 • Датум покретања

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.511
Reaction score
5.362
Treba doci u Tursku i pricati sa obicnin ljudima na ulici… i onda shvatite kakvo postovanje ima ovaj covek…

Sreo sam danas coveka u liftu u Fenerovom dresu, ide na utakmicu protiv Sevilje… i malo kroz razgovor… kaze covek… nemoj da brines… dobijate lagano… vi imate Zeljka Obradovica…
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
20.210
Reaction score
29.263
Локација
Žrnov
Ne treba nista sa se ubacuje na teren ili ne daj boze sudije da se gadjaju, ni u EL ni u ABA, oko toga mislim da svo svi saglasni.

E sad, što pevanja tiće, pa ibg Želimire - ko peva zlo ne misli :buhaha

Razumem ja zašto on to priča. Njegovo je da priča i apeluje. Valjda razume da nema te atmosfere kojom se i on svusa ponosi i ističe je ako ćemo da budemo "difens, difens" navijači.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
2.789
Reaction score
6.794
Локација
Beograd
"E sad, što pevanja tiće, pa ibg Želimire - ko peva zlo ne misli"
E, jbg, ima tu i nastavak - ko misli, nije mu do pevanja... A mi nismo cigani, glave nam ne služe samo za češljanje :D poenta shvaćena, obaveza izvršena. Ni najmanje ne sumnjam da on stvarno tako misli I oseća, al' nije u našoj koži, on ne sme da reaguje tako, ali mi, da... Gađanje sudija, pih, da mogu da me čuju, tražili bi i sami da ih gađamo :D ne odobravam, ali nekad se i to mora...
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
1.364
Reaction score
5.827
Локација
Beograd
Da, da....na pevanje sam i mislio Jasmina, moja greška što nisam bolje objasnio. Ili fak ju referi, fak ju pudlice. :D
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
832
Reaction score
3.300
Локација
Beograd
Da li možda nek od kolega zna gde mogu da nađem neku Željkovu fotku iz istanbula gde eventualno drži trofej? Ovako na Guglu baš teško išta nalazim iz tog perioda.
 
Top