Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Želimir „Željko“ Obradović

• Зачетник теме zive
  • Датум покретања

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
678
Reaction score
998
Локација
Beograd
Dosta pitanja je preskoceno
Ocekivao sam provokativniji intervju

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.671
Reaction score
3.933
Локација
JNA
Žoč doneo svoje pivo i cirka iz dve flajke, polako. :respect

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
633
Reaction score
3.099
Локација
Čačak
Pošto je tema na transferima blago rečeno "zatrovana", da vidimo malo ovo:

Citiram: "On traži perfekcionizam, a to je teško izvesti. Posebno sa igračima koji imaju moderan mentalitet."

Sad mi je drago što nije ostao. Valjda svi ovi ostali što hvale Željka nisu moderni. Strašno zamisli, trener traži perfekciju sram ga bilo.

Prebacujte ako nije za ovde

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
3.375
Reaction score
10.817
Tako je, kontekst je potpuno drugaciji

Vise je bilo receni u smislu da zeljko trazi perfekciju ali je to tesko s obzirom na moderan zivot danasnnij igraca

Tako nesto… ja nisam skotnao da je nesto lose

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.287
Reaction score
9.997
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Pošto je tema na transferima blago rečeno "zatrovana", da vidimo malo ovo:

Citiram: "On traži perfekcionizam, a to je teško izvesti. Posebno sa igračima koji imaju moderan mentalitet."

Sad mi je drago što nije ostao. Valjda svi ovi ostali što hvale Željka nisu moderni. Strašno zamisli, trener traži perfekciju sram ga bilo.

Prebacujte ako nije za ovde
Novinari su kreteni. Kad sam video danas naslove, razbesneo sam se i pomislio jbt sto nezahvalan i nadmen decko.

Onda sam procitao komplet, u originalu, i uopste nije nikog pljunuo, nit prezaljivao, nitkritikovao Željka. Cak najvecim delom sebe krivi, i povredu, bar sam ja takav utisak stekao.

Залад

Форумски курсаџија
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.824
Reaction score
32.699
Локација
Из Чикага (моји, знаш ти добро који)
...i ponovljaću opet i opet: Imajmo stalno na umu da je Željko Obradović jedina i poslednja brana protiv pretvaranja KKP u nešto nalik ostacima fudbalskog kluba čijeg smo propadanja, na žalost, svedoci. Otud i toliki napadi, spletke i podmetanja. Samo borba!

18_45_33_2023033118450414085_original_am-l.jpeg