Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Novinari su kreteni. Kad sam video danas naslove, razbesneo sam se i pomislio jbt sto nezahvalan i nadmen decko.Pošto je tema na transferima blago rečeno "zatrovana", da vidimo malo ovo:
Ponitka prežalio Partizan: Željko traži perfekciju, to ne ide kod igrača modernog mentaliteta | Mozzart Sport
Došao je Poljak Mateuš Ponitka u Partizan Mozzart Bet na leto 2023. pun entuzijazma i ambicija da se pokaže u što boljem svetlu, željan da bude deo ek...www.mozzartsport.com
Citiram: "On traži perfekcionizam, a to je teško izvesti. Posebno sa igračima koji imaju moderan mentalitet."
Sad mi je drago što nije ostao. Valjda svi ovi ostali što hvale Željka nisu moderni. Strašno zamisli, trener traži perfekciju sram ga bilo.
Prebacujte ako nije za ovde