Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Želimir „Željko“ Obradović

• Зачетник теме zive
  • Датум покретања

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.778
Reaction score
6.769
Колико год ја волео и ценио Дулета, било какво поређење његовог имена у свету кошарке, или било чијег другог, са Жељковим је у најмању руку неумесно. Уосталом о томе најбоље говори чињеница да Дулету није било дозвољено да присуствује утакмицама Партизана док Жељко није дошао и вратио га у халу што је само још један доказ од милион колико је Жељко Обрадовић већи од било кога и колико је спреман да овдашњем поретку тресе темеље...
Promašio sam poentu komentara. Nisam nikog poredio, već podsetio kako mi navijači branimo kad treba nešto da se odbrani.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.071
Reaction score
8.103
Dule sigurno nije veći od Željka ali ni Željko nije veći od Duleta kada KK u pitanju.
Kad vidim kako ga cigani napadaju i psiho proziva znam da je Željko na pravom putu.
Možda Dule nije i nikada neće postići u kosarci koliko i Željko . Ali takođe ni Željko neće postići i osvojiti toliko sa Partizanom kao DV.
O ciganskim suzama koje je debeli prouzrokovao glupo jei pričati. Neće se više roditi takav koga će se toliko plašiti …
Za mene DV=ZOC

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.542
Reaction score
21.742
Локација
Beograd
Evo da ostsvim ovde tekst.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.273
Reaction score
17.917
Локација
underground

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.647
Reaction score
43.261
Локација
Žrnov

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.630
Reaction score
5.691
Локација
Ljubljana

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.542
Reaction score
21.742
Локација
Beograd
Prva brani Žoca? A Nova...još uvek sanjam. Inače na usranom režimsko ciganskom b92 nema izjave Žoca nakon utakmice, neka limarčina puši kurac, kada više ne bude predsednik, zabraniti govnima ulazak na utakmice KKP.

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
577
Reaction score
4.018
Локација
Pozega
Milun Todorović je gradonačelnik Čačka i nekadašnji član UO FK Partizan. Ovo što je uradio ostaće zapamćeno za sva vremena. Čačak je mali grad i svi se poznaju, jebala ih politika i " centrala" ako si čovek moraš imati kičmu i sačuvati obraz, ako ne zbog sebe ono bar zbog svoje dece.