Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Daj bre druze, cemu ove price u koje niko ne veruje, pogotovo sada pred najvazniju utakmicu u sezoni? Ko sme jednom Zeljku Obradovicu iz cista mira da da otkaz, nemojte da se zajebavate.Priča da musavi, radikalski autolimar pakuje Željku otkaz je vrlo realna, ne znam da li ste toga svesni… U seriji autogolova koje radikalska horda daje sama sebi to bi im bio možda i najlošiji…
Ko prašta?^
Muka mi je kad se samo sjetim šta su ovde sve grobari pisali o njemu, ej grobari...upregli da ga smijene, pa će da vide šta poslije, igraju po droljinim taktovima, e moji grobari...
Prastamo, ali ne zaboravljamo!!!
Kada je planiran otkaz? Da znamo rokove mi iz moderacijePriča da musavi, radikalski autolimar pakuje Željku otkaz je vrlo realna, ne znam da li ste toga svesni… U seriji autogolova koje radikalska horda daje sama sebi to bi im bio možda i najlošiji…
Cekaj da drmnem jos koji sake, jer me mrzi da pijem jace. To cu sutra kada im jebemo mamu maminu. Da li si rodjace toga svestan.Priča da musavi, radikalski autolimar pakuje Željku otkaz je vrlo realna, ne znam da li ste toga svesni… U seriji autogolova koje radikalska horda daje sama sebi to bi im bio možda i najlošiji…
Ne treba biti na kraj srca, to su grobari, ovo im je dobra lekcija za buduće delanje. Ako ponove, pod mač bato.Ko prašta?