Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Želimir „Željko“ Obradović

• Зачетник теме zive
  • Датум покретања

Marqo

Početnik
Учлањен(а)
04.03.2023
Порука
29
Reaction score
73
Локација
Crno Bela Srbija
Као да је мене неко питао Жељко и Славен нажалост у интервју а надам се у истом црно белом табору.
Срамота је за ово друштво да на ртс нема интервју са Жељком, човек је победник интелектуалац, нема то више везе само са кошарком
Пре пар година сам објавио на твитеру а после на тиктоку, исечак оно у вези телефона, што примећујем данас у свакодневници, кад видим
да су на телефонима пропаст, после је то пренела нека страница и од тада не објављујем ништа ::) остављам то за себе, те интервјуе, те исечке,
погледао сам све, погледаћу и овај, свако треба да погледа.
Славен моја тиха патња за тренера Партизана, не видим никог другог за то место, тренутно не видим, немогућа мисија али надамо се.
Тада би веровао да се креће у нешто велико.

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.415
Reaction score
13.108
Arenasport 3 ili Arenasport 3 Premium?

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.314
Reaction score
3.240
Ako ko ima link da radi, neka postavi.

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
494
Reaction score
4.496
Локација
Beograd
Samo jednu stvar da kažem: Uzmi im ŽOC gume, evo psujem ih otkako se završio intervju.
Fenomenalno