Silvija Mizdrak
Grobarčina
Kad god mogu, izbegnem.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Da, tu smo, na dva metra od mene je..
Jutros mi zvoni telefon, kaže mi ovaj naš - možeš večeras u Pionir, svideće ti se..
Taman uđoh da vam napišem da smo se sreli na utakmici..
Iskreno mislim da si u jednom delu u pravu, bez sarkazma.. jutro je pametnije od večeri, pa tako sada ne bih dozvolio sebi da išta od onoga sinoć napišem a još manje pomenem da sam imao priliku da budem u takvom društvu, najpametnije je bilo da zadržim za sebe..Samo zato što koristiš generala za samopromociju suzdržaću se teških reči, ali stvarno kad misliš da prestaneš da glumiš forumskog pbg njuza?
Jos da je znao kako se izvodi aut I da nije vikao na igrace gde bi mu bio kraj. A tek da ga nije pregazilo vreme.
Imali smo kralja a nismo mogli da ga sacuvamo.