Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Želimir „Željko“ Obradović

• Зачетник теме zive
  • Датум покретања
Dosao da vidi kuma...

Jebo brate kartu, daj to sto si hteo napisi pa da legnem. Mozda u ovoj sumornoj nedelji sto ostaje za nama bude i nesto lepo.

Sta moze... Cim se zavrsi Aba liga bojkot svega sto ima veze sa klubom dok se Zeljko ne vrati.
Verovatno ne bi bio trener ali samo neka limar ode. I to je nesto.
Ova ekipa zasluzuje podrsku do kraja. Protiv cigana do kraja sezone na svakom mecu mora da preliva.
A.onda konacna bitka za oporavak kluba.

Žoc večeras u Pioniru:

HFumhu2XQAAHUad

Onih 10-ak minuta na poluvremenu je nešto najbolje čemu sam prisustvovao!

Monolog o Duletu, par anegdota koje kada bih prepričao sada ovde završile bi po medijima istog trena.. a i nisam ja taj koji treba da prepričava, ako nekad Željko negde pomene pa bude objavljeno ja ću potvrditi..

Bilo je uživanje slušati.. Kakvo poštovanje i kolika ljubav, ona prava ljudska, je vladala između njih dvojice..

"Znate kada osećate da trebate biti negde, a ne možete.. gledao sam u petak na sat.. od ručka pa do podbacivanja.. idem-ne idem.. sedi tu, ako te vide izazvaćeš haos.."

Uz komentar da je sve u Areni bilo dostojanstveno Duletove zaostavštine i da je ponosan na sve ljude na tribinama.. biće Željko na Duletovoj sahrani naravno, nepristojno je ići dalje u detalje..

Sada ćete reći "pa što ga nisi pitao ovo, što ono, vraća li se, kakve su šanse.."
Kada sam nije progovorio o tome nisam ni sebi dao za pravo da uskačem starijima u reč.. a i tematika je bila većinom vezana za Duleta..

Jedino je pomenuo da ga i dalje drugi igrači kontaktiraju što za sebe što za neke druge igrače koje naš klub kontaktira i koji su opcije za ovo leto.. i Karlik ga je konsultovao tokom pregovora o novom ugovoru..

Ako sam dobro razumeo sledi "večera" sa Itudisom..

I da, znate ono "pustio nas Željko"? Jeste nas pustio nekom prilikom..

P.S. i na kraju pruža ruku uz ono njegovo "drugić, vidimo se!", a onda se okreće ovom našem pa kaže "češće da ga dovodiš"..

Последња измена:
Da, tu smo, na dva metra od mene je..
Jutros mi zvoni telefon, kaže mi ovaj naš - možeš večeras u Pionir, svideće ti se..

Taman uđoh da vam napišem da smo se sreli na utakmici..

Samo zato što koristiš generala za samopromociju suzdržaću se teških reči, ali stvarno kad misliš da prestaneš da glumiš forumskog pbg njuza?

Samo zato što koristiš generala za samopromociju suzdržaću se teških reči, ali stvarno kad misliš da prestaneš da glumiš forumskog pbg njuza?
Iskreno mislim da si u jednom delu u pravu, bez sarkazma.. jutro je pametnije od večeri, pa tako sada ne bih dozvolio sebi da išta od onoga sinoć napišem a još manje pomenem da sam imao priliku da budem u takvom društvu, najpametnije je bilo da zadržim za sebe..

Ne slažem se da koristim išta za samopromociju, ponajmanje generala.. šta više nisam preneo ni 1% rečenog o njemu.. i to što sam preneo je iz divljenja prema liku i delu.. niti mi je to uopšte namera.. jedino što me vuče da podelim stvari iz okoline je ono što svi osećamo i delimo prema ovom klubu..

Ako se ja dobro sećam mi smo imali priliku i da se čujemo kada sam išao za Istanbul na Fener-Partizan pa pokrio to za forum.. i obzirom da si iz te .... ekipe - a to su momci koji su imali prilike da vide ko sam - čudi me da pominješ moju neku samopromociju i to da ja glumim forumskog pbga.. da sam hteo da budem bilo šta forumsko prihvatio bih da za forum radim analitiku i pišem košarkaške tekstove, što mi je više puta nuđeno.. stvarno nemam te aspiracije..

Последња измена:
Sa ovakvim "opozicionim" novinarima nije ni čudo što ovaj vlada ovoliko

Sazidaj Željko ne deset, nego deset hiljada vila, iz svemira da se vide. Svaka da ima bazen, svaki bazen da napuniš parama, koje si pošteno zaradio jer si jedan od najboljih trenera na svetu. I obavezno u dvorištu svake, kurčina za dušebrižnike, da se i ona vidi iz svemira. Sve vam jebem ciganjsko snsovsko