Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ŽKK Partizan

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
276
Reaction score
628
Локација
Beograd

Ja sam video na pocetku da nam mnogo ce nam nedostajati Borka i da ce se za nju tesko naci zamena.Ja pamtim ovu Radovic sto je dosla kod nas da je zameni po meni ne moze ni priblizno da je zameni.Gledam utakmice iskreno ne znam za sada koje su zamisli Miljane na terenu.Vidim da ova amerikanka nista joj nije jasno i da se trazi.Vidim da Davinic uvek organizuje napade sto mislim da bi trebalo amerikanka.Mi imamo u ovoliko utakmica problem sa napadom i ofanzivnim skokom.Mene je bilo ajde da kazemo protiv Zvezde to sto je bilo a protiv Buducnosti ovde oni nisu imali neku igru ali opet kazem problem u napadu i greske.E vec morali su da se pale alarmi protiv Proletera jer je nedopustivo ma kakav god Partizan ima sastav da se toliko muci i da gubi 9 pred zadnju cetvrtinu.Waba ligu Partizan igra godinama samo zbog Srbe jel je on predsednik i to je to.A da Miljana nije htela nebi ni igrali ali ona je tako odlucila.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.650
Reaction score
34.127
Локација
Beograd

Да се не понављам, можете читати неке претходне коментаре...

Али свакако бих волео да дођем на следећу утакмицу коју играмо против Студија Загреб у ВАБА лиги, 16.10. од 17и30 у Хали спортова...

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
276
Reaction score
628
Локација
Beograd
Partizan je godinama tu gde jeste.Gledao sam mec sa Vojvodinom gde nije mec bio lep za gledanje.Mi smo za celo poluvreme dali 20 poena sto sve govori o tome i u kojoj smo u 2 cet dali samo 4 poena,i zaostatak na pol 16 raz.Onda krece drugo imamo zaostatak smanjujemo na 11 imamo 5 napada uzastopnih da samnjimo razliku ispod 10 mi to ne radimo i ispustamo.Prosle god smo isto imali zaostatak od 13 raz 4 min pred kraj i na kraju smo se izvukli jedva.Tako da sta je kako je ne znam ali ovo za sada ne lici na dobro.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.650
Reaction score
34.127
Локација
Beograd

Pa...što reče Miljana, hajde da uključimo srce, da uključimo mozak, a ne bi bilo loše i da naštelujemo ruku...
Utakmica je sutra od 17i30 u Hali sportova, Fontana, NBGD...

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.650
Reaction score
34.127
Локација
Beograd
što reče Miljana, hajde da uključimo srce, da uključimo mozak, a ne bi bilo loše i da naštelujemo ruku...

Parola muškog Partizana glasi: srce, ruke, glas...a da li možda da za ženski KK Partizan sad uzmemo parolu: srce, mozak, ruke? :D

Devojačko srce je komplikovana tema, mozak je bio fokusiran na igru, a očigledno je da su i ruke bile naštelovane, jer smo sinoć slavili ubedljivu pobedu od 85:64 nad Studiom Zagreb!

(snimio Goran Tomić)

Последња измена:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.650
Reaction score
34.127
Локација
Beograd

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.650
Reaction score
34.127
Локација
Beograd
Čestitke crno-belim damama na ovoj ubedljivoj pobedi, a da trener Miljana nije pri kraju utakmice dala minutažu i devojkama koje manje igraju, rezultat je mogao da bude i ubedljiviji!

Ne znam koliko je Spartak ozbiljan reper, ali raduje što je igra na današnjoj utakmici podsetila na onaj prošlogodišnji KŽK Partizan!

Uz blistavu partiju Marine Davinić i ostale devojke su dale svoj doprinos, a meni se neminovno nametalo poređenje između naša dva tima - onog od prošle i ovog od ove sezone...
Da, neke devojke su i dalje tu, svi znamo da forma može da raste i da opada...
A što se tiče zamena...

Teodora Ćulibrk, Hristina Dragičević, Ines Radivojac nisu baš puno igrale prošle sezone, a sada imamo centra Aleksandru Jeftić koja ulazi tek na nekih par minuta, a sajt WABA lige navodi da je kao košarkašica registrovana i Teodora Veselinović, mada je ona na svim dosadašnjim utakmicama uvek u odelu, a ne u dresu, valjda kao pomoćni trener...ali... možda je registracija ipak obavljena za svaki slučaj - ako ustreba da može da uđe i na teren?

Umesto Anđele Gligić, tu je Džeki Karmen, defanzivno slabija, ofanzivno tu negde, možda više šutira sa distance nego Gliga, ali manje ide na ulaz od nje...mada...mislim da i ona ima solidan dribling za (prolaz i) ulaz, a i da bi više trojki pogađala da ih šutira sa nekih centralnih i bočnih pozicija, nego iz samog ćoška...
Džeki se možda još uvek ,,traži,, tj. pokušava da se uklopi u tim, a Gliga je, kao što znamo izlazila iz povrede, da bi se posle opet povredila...

Umesto Bojane Miškić, tu je Sara Opačić, fizički svakako jača, defanzivno takođe, napadački moguće je konstantnija...

Umesto Tamare Miškić, koja je dobijala tek po koji minut, tu je Anđela Radulović koja igra nešto više od Tamare, a i fizički je dosta jača...

Umesto prošlosezonskog MVP-a domaće lige, Boričić, tu je Radović, takođe veoma borbena, takođe sa nekim poenterskim učinkom, iskusna, dobro čita igru...ali...ja imam utisak da je ,,Borka,, bila fizički jača, a i da će Marina Radović teško da ponovi taj uspeh Jovane Boričić...ne zato što ona nema neki određen kvalitet, nego zato što će u ligi sigurno biti devojaka sa većim učinkom od njenog...

Tako da...sve ove nove devojke što su došle, pojačale bi nam tim, pod uslovom da nam Boričić nije otišla, ili, da smo doveli neko pojačanje još kvalitetnije i jače nego što je to bila ,,Borka,, i naravno još nekog centra, o čemu pišem već pola decenije, ali...

MI NEMAMO FINANSIJE ZA JAČI TIM.

Tako da...imamo ovo što imamo, radujemo se kad pobedimo, nadamo se da će maksimum rada, truda i zalaganja doneti i neke sledeće pobede...a imamo i fotografije od večeras:

(foto: G. T.)

:napred-partizan:

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
276
Reaction score
628
Локација
Beograd
Nas Partizan veceras igra protiv Montane u 17h gostima u 4 kolu Waba lige za sada nas klub ima skor 1-2.

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
276
Reaction score
628
Локација
Beograd
Sve govori text nista se ne mora pricati nazalost treci poraz smo doziveli.Prvo poluveme smo odigrali odlicno bilo je na semaforu 41:32.A u drugom od pocetka svi simptomi koji nas muce ove sezone a zna se koji i mora to da se smanji na minimum za nastavak dalje a ovaj na kraju rezultat nije realan.

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
276
Reaction score
628
Локација
Beograd
Sutra ocekuje nasem Partizanu tesko gostovanje u Kraljevu kao po obicaju.Prosle god smo izgubili posle produzetka a imali smo sansu i u toku meca da dobijemo tu.Inace za sada imamo skor 2-2 nadam se da se nece ponoviti situacija iz proslog gostovanja iz novog sada gde smo za celo poluvreme dali svega 20 poena.I utakmica pocinje u 16:30.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.650
Reaction score
34.127
Локација
Beograd
Ево и статистике са прошле утакмице...

Утакмица домаће лиге у Краљеву од 16 и 30, следећа у Ваба лиги 30. октобра од 17 и 30, долазе нам Орлови...

Од недавно је ТВ Арена почела да преноси утакмице ЖЛС, па можда и наш Партизан некад дође на ред за ту част...

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
276
Reaction score
628
Локација
Beograd
I zeleo bi nesto ovde na napisem pogotovu @Goran Tomić .Posto ne mogu tamo nas klub se godinama muci sa finansijama svi koji smo malo duze i ti i ja i mnogi.Iskreno da ti kazem malo je tuzno nasta je klub spao godinama sam se borio da imamo jak i stabilan klub i da budemo konkurentni gubio sam snagu jel volim iskreno Partizan.Medjutim moras da znas jednu stvar sto je tuzna svi se godinama prave nemi i cute a svi vole klub ali niko da pomogne da se problemi rese.Svima njima je samo resenje prebaci se u Megu ili Zvezdu i to je to i resio sam problem.A isti ti da je klub u odlicnoj situaciji bi dolazili i busali se u grudi kako su veliki grobari i tako bi bilo a prstom nece da taknu.

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
276
Reaction score
628
Локација
Beograd

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
276
Reaction score
628
Локација
Beograd

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.650
Reaction score
34.127
Локација
Beograd
Честитке девојкама на победи, али и на томе што су ,,одбраниле домаћи терен,,!
Због обавеза на послу тог дана, успео сам да одгледам крај утакмице ФК Телеоптика и почетак утакмице наших кошаркашица...

Следећа утакмица КЖК Партизана је у Ваба лиги 20. новембра у Цељу против Цинкарне, а домаће првенство се наставља средином овог месеца...

Фотографије са утакмице против Бањалучанки:

(снимио Горан Томић)