Goran Tomić
Kralj fanzina

Trešnjevka 2009 izjednačila rekord
U 2.kolu WABA lige 2024/25 su Beroe i Cinkarna Celje bili uspješni u gostima, Montana 2003 i Trešnjevka 2009 su doma ostvarili prve trijumfe.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ja sam video na pocetku da nam mnogo ce nam nedostajati Borka i da ce se za nju tesko naci zamena.Ja pamtim ovu Radovic sto je dosla kod nas da je zameni po meni ne moze ni priblizno da je zameni.Gledam utakmice iskreno ne znam za sada koje su zamisli Miljane na terenu.Vidim da ova amerikanka nista joj nije jasno i da se trazi.Vidim da Davinic uvek organizuje napade sto mislim da bi trebalo amerikanka.Mi imamo u ovoliko utakmica problem sa napadom i ofanzivnim skokom.Mene je bilo ajde da kazemo protiv Zvezde to sto je bilo a protiv Buducnosti ovde oni nisu imali neku igru ali opet kazem problem u napadu i greske.E vec morali su da se pale alarmi protiv Proletera jer je nedopustivo ma kakav god Partizan ima sastav da se toliko muci i da gubi 9 pred zadnju cetvrtinu.Waba ligu Partizan igra godinama samo zbog Srbe jel je on predsednik i to je to.A da Miljana nije htela nebi ni igrali ali ona je tako odlucila.
![]()
Trešnjevka 2009 izjednačila rekord
U 2.kolu WABA lige 2024/25 su Beroe i Cinkarna Celje bili uspješni u gostima, Montana 2003 i Trešnjevka 2009 su doma ostvarili prve trijumfe.waba-league.com
što reče Miljana, hajde da uključimo srce, da uključimo mozak, a ne bi bilo loše i da naštelujemo ruku...