Dakle...
U četvrtoj smo četvrtini, Marina Davinić ,,vuče kao lokomotiva,, i onda...
Veliki peh i za Partizan i za Marinu. Povredila je skočni zglob, nije u stanju da hoda, nose je do klupe, stavljaju joj led...
Najbitnije je naravno da devojci bude dobro i da povreda nije ozbiljnije prirode, ali je svima koji navijaju za Partizan jasno da ćemo bez nje teško do pobede...
Ipak, rezultatska ,,klackalica,, za infarkt se nastavlja, ali se regularni tok ovog stresnog meča ipak završava nerešenim rezultatom - 72:72.
U produžetku, bez Marine Davinić, to naravno baš i ne ide kako treba, Džeki Karmen pokušava nešto ali ne uspeva, kraj utakmice i naš poraz.
KAO PRVO I NAJVAŽNIJE, Marini želimo sve najbolje i brz oporavak! Drži se devojko! Svi smo uz tebe!
Kao drugo...pitanje je koliko će zapravo vremena proći dok je ponovo ne vidimo kako igra u dresu Partizana na parketu i u formi u kojoj je trenutno bila, a da bih vam objasnio koliko će nam ona tamo nedostajati - otprilike rečeno mnogo više nego kada bi (daleko bilo!) onaj muški KK Partizan ostao bez Karlika Džonsa! Jer KKP ipak ima neuporedivo ,,širi,, roster od KŽKP-a...
Kao treće...šta je tu je, mi smo Partizan, i u dobru i u zlu, a teškoće su nešto što je nama takoreći uobičajeno...dok čekamo da se Marina vrati možda neko iskoristi vreme i prostor koji mu se sad ukaže?
Čak mi se nekako čini da je zbog one nekadašnje (prve) povrede Anđele Gligić, baš Marina Davinić uz tada neizbežno više minuta na terenu osetno dizala svoju formu i sposobnosti...možda sad, recimo, i Džeki Karmen umesto (uglavnom) beka šutera pokaže da može da nam bude i solidan plej?
Mislim, teško da će nam samo Marina Stojić biti u toj ulozi od početka do kraja utakmice i tako iz meča u meč?
Uostalom videćemo.
A dotle, evo, razgledajte fotografije:
Ne zamerite što nisam stigao da ih odmah obradim i postavim, nešto ovaj sajt/forum juče nije bio u funkciji...
A, ako ćemo iskreno, i ja (i pre i posle tog juče) nisam baš bio 100% u funkciji...
Ali, ko prati sajt KSS-a, mogao je bar tamo da prethodnih dana naleti na nekoliko mojih fotki sa ove utakmice...
lige.kss.rs
Bio je to dobar povod da u rubrici „Komentar kola“ ove nedelje razgovaramo sa Nebojšom Cvijovićem, trenerom ekipe iz Požege. „Verovatno i najzanimljivija utakmica ovog kola, koja je rešena nakon produžetka. Prva pobeda moje ekipe, na čemu bih čestitao devojkama, pokazale su kvalitet, ali i...
kosarka24.rs