Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ŽKK Partizan

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
313
Reaction score
683
Локација
Beograd
Jednostavno kako je tako je drugo su nazalost zelje a drugo su mogucnosti.Svi koji smo tu godinama zelimo da nas klub bude konkurentan za titule ali zna se ko se gura godinama.Taj klub ima sponzora i ima najtrofejniju selektorku gde je napravljen projekat mini reprezentacija sa velikim budzetom gde smo mi bespomocni.Godinama se bilo koji klub u Srbiji pravi prve 4 god to je bila Mega a sad je to Student.Tako da nazalost mi se svaki put zadovoljavamo mrvicama i prezivljavama i bukvalno guramo kroz uzbrdicu kamen mukorpno.I svima nama tesko pada kad lagano gubimo od vecitog rivala sem zadnje 2 god gde smo uspevali da pobedjujemo.

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.142
Reaction score
7.184
Локација
Court seats
Kada ste spomenuli Student ukljucicu se jer je prvi trener covek kojem sam bio asistent u zenskoj Vojvodini i koji me je zvao i da saradjujemo u Studentu, ali ja zbog nekih privatnih stvari nisam mogao u Niš. No to je manje bitno..
Kada je Sale dosao u taj Student prosle godine oni su bili organizacioni raspad, sto uglavnom i jesu godinama.. Zvonko i ekipa pustili korenje kao Srba kod nas.. Rezultat koji je Student napravio plasmanom u polufinale plej-ofa je dosao apsolutno neocekivano uz Saletov rad i entuzijazam.. Ovog leta su SVI klubovi prve lige dobili znacajna sredstva od saveza (mislim da je rec o 11.000.000 dinara svaki klub, nisam siguran).. Znaci isto je dobio i Partizan, i Student i Duga i Vojvodina i ZKA i Radnicki CK.. naravno da je to napravljeno kao paravan za sva sredstva koja ce savez i drzava upumpati drzavnoj mezimici (citaj šone vesni..), a navodno zarad mogucnosti da klubovi lakse zive i budu konkurentni, da liga stvara igracice, bla,bla,bla..

To sto je Student doveo kvalitet je zasluga rezultata iz prosle sezone kada je ni iz cega i ni sa cim napravljen uspeh na entuzijazam jednog coveka, pa sada kao produkt toga igraju kvalifikacije za Eurokup.

Moje pitanje ne vama ovde nego generalno kada pricamo o ZKK Partizan je - zasto Partizan nije napravio takav rezultat a imao je mnogo bolju startnu poziciju od Studenta? Zasto sada ta dobijena sredstva nisu utrosena sa se oformi roster koji ce biti rame uz rame sa Studentom, ako su ovi iz zeleznika vec stavljeni pod stakleno zvono.. ja znam sve ove devojke, znam cak ponesto i o ovima dovedenim sa strane, znam sa kojim agencijama saradjuju u klubu, i meni svako leto te agencije nude te igracice putem mejling liste..

Poenta je da organizacija Partizana godinama ne prilici renomeu kluba, i ta WABA znamo zasto se igra i ko je njen osnivac.. to ce Partizan igrati i da je drugoligas (ne daj Boze..).. Poenta je da nema coveka sa entuzijazmom, ili bar ja ne vidim takvog.. ta nasa liga je takva da uz malo truda mozes sa svima osim sa ciganima.. a oni su sada odskocili na evroligaski nivo i mi im apsolutno nismo interesantni, tako da te price da nas drze na margini i ne daju nam da budemo bolji nego sto jesmo sada ne piju vodu..

Raduje me Skunijev dolazak u klub, privatno mnogo dobar drugar i decko za koga znam da ima kvalitet rada i razvoja mladih igracica i odlican asistent na seniorskom nivou (dace Bog i prvi trener u nekoj bliskoj buducnosti!)

Samo se plasim da Srba i ekipa nemaju taj entuzijazam da sve to isprate.. da znam da imaju i da su to cista sportska posla rado bih se i ja ukljucio.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.277
Reaction score
37.155
Локација
Beograd
Posetio sam prijateljsku trening utakmicu bugarske Montane i našeg Partizana u Hali sportova kod Fontane, i...naravno, naše devojke su tek odskora zajedno, pa ne bih da se zalećem bilo kakvim izjavama i procenama...ako je semafor precizno pratio rezultat, i, ako sam ja zapatio šta mi reče kolega sa tribine, pobedili smo sa 70:67...
A možda kasnije i neki medij objavi kakvu vest o ovoj utakmici, za sada ništa ne nađoh...

Rećiću, ipak, da je Sara, oniži, brz plej, i da ju je jako teško sačuvati ,,po zemlji,,...naravno ,,u vazduhu,, joj je već teže da izbegne eventualnu rampu protivničkih centara, ali...

Kalina me je prijatno iznenadila time što se solidno nosila sa centrima mnogo iskusnijim od nje...

Video sam i našu Amerikanku, Watson, koja je, valjda, projektovana da bude krilni centar...ali zasad prvo treba da se privikne na to kad je u BGDU dan a kad noć, jer je tek nedavno doputovala iz ,,obrnute,, vremenske zone...

Nažalost, naša Brazilka ima neku povredu pa nije bila u sastavu, ali...valjda nije ništa ozbiljno...

Inače, Crno-bele su nedavno već odigrale neke trening-utakmice, a tako će nastaviti i dalje - sve dok ne počnu i tekme u zvaničnim takmičenjima...

Evo i nekoliko fotografija:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.277
Reaction score
37.155
Локација
Beograd

Moje pitanje ne vama ovde nego generalno kada pricamo o ZKK Partizan je - zasto Partizan nije napravio takav rezultat a imao je mnogo bolju startnu poziciju od Studenta? Zasto sada ta dobijena sredstva nisu utrosena sa se oformi roster koji ce biti rame uz rame sa Studentom, ako su ovi iz zeleznika vec stavljeni pod stakleno zvono..
Pa...koliko vidim, sredstva su uložena u kupovinu autobusa, u formiranje mlađih selekcija...dakle u neku, što bi se reklo, budućnost...
I...znam da je autobus potreban, lepo je imati i mlađe selekcije, ali...
Ja smatram da je ipak najbitnije koliko uspeha ima PRVI TIM.
E sad, neka (ne znam kolika) sredstva su uložena i u taj prvi tim...a kakav će stvarno biti taj prvi tim...videćemo u ozbiljnijim utakmicama...

Što se tiče budućnosti...kako u ženskoj košarci u Partizanu, tako i u celokupnom srpskom sportu - ko ima znatan talenat ili znatne fizičke predispozicije - vrlo brzo ,,zapali,, negde ,,preko,, - tako da...ne znam baš kako tačno ,,izmeriti,, koliko razvoj domaćeg sporta donosi domaćem sportu - a koliko onima tamo ,,preko,, koji nam jeftino uzimaju resurse - naravno, ne samo sportske, ali...to je već duga i teška priča...

mislim da je rec o 11.000.000 dinara svaki klub, nisam siguran).. Znaci isto je dobio i Partizan, i Student i Duga i Vojvodina i ZKA i Radnicki CK.. naravno da je to napravljeno kao paravan za sva sredstva koja ce savez i drzava upumpati drzavnoj mezimici (citaj šone vesni..), a navodno zarad mogucnosti da klubovi lakse zive i budu konkurentni, da liga stvara igracice, bla,bla,bla..

Naravno, ne zaboravljam da je, da kažemo, možda malo i da karikiramo, ali princip je svakako bio ovaj - daj ovima po 11 ,,milki,, ali ćemo ,,mezimici,, da damo jedno 110 ,,milki,, pa hajde onda da se takmičimo u divno i ,,ravnopravno,, napravljenoj domaćoj ligi...

A mene ta vrsta i količina ,,ravnopravnosti,, toliko nervira, da bih voleo, više nego išta, da pobedimo tu državno favorizovanu ,,mezimicu,, na parketu, mada znam koliko je to...
O.k. - možda nije sve formalno ili bukvalno do države, jer njihovo S.D. možda ima neka (pozamašna?) sopstvena sredstva za pomoć njihovom ŽKK koje naše JSD nema za naš KŽK...ali...to je opet jedna duga i teška priča otkud to da oni uvek i stalno imaju, a da svi ostali uglavnom nemaju... (i kome su se to, na primer, raznorazni dugovi brisali, a kome nisu...)

Ali...da se vratimo ,,na parket,, - internet kaže da je naša nova košarkašica Kyah Watson iz Južne Dakote, da je bek koji se ističe u defanzivi, da voli da nosi broj 32 na dresu, itd...
Bek ili krilni centar, defanzivac ili poenter...meni je bitno samo da pobedimo ,,državnu mezimicu,,... :D

Na znam kako će našoj (a) Južnodakotčanki izgledati ovaj prelaz iz američke u evropsku košarku, i kako će se navići da sa tamošnjih utakmica, koje su verujem solidno posećene, sad zaigra u ovdašnjima koje nisu uopšte...i kako će joj prijati ovdašnji život, grad, kultura i klima, ali...
Nadam se da će se brzo navići i prilagoditi.

Napred Partizan!

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.277
Reaction score
37.155
Локација
Beograd
Кошаркашице Партизана настављају са пријатељским-припремним-тренинг утакмицама, данас су у хали Мастер у Земуну играле против Будућности из Подгорице.

На почетку меча, наша прва петорка игра веома добро, води, прави добро изграђене позиције за шут, мада не погађа баш све.

Онда шансу добија и ,,друга петорка,, (немојте ме схватити буквално, није баш да су то увек биле ,,хокејашке,, измене, па да су свих 5 нових ушле у исто време, али...тим на паркету је ипак био доста промењен у односу на почетак утакмице.) Будућност то одмах користи, кажњава сваку нашу грешку, и убрзо има високо вођство. Ни повратак лидера наше екипе у игру није могао да заустави захуктале Црногорке, тако да је на крају било 20 разлике за њих, победиле су резултатом 73:53 и показале да су знатно јачи противник од бугарске Монтане са којом смо играли претходну утакмицу.

Треба ипак рећи да пар наших девојака нису играле због повреда, Бразилка Варежао је, додуше, била у спортској опреми али није улазила у игру...очекујемо да је видимо како игра у некој од наредних утакмица...

И јесте да су ово и даље само припремне утакмице, и да сам ја лаик за кошарку, али...старост и искуство ми кажу да је тешко одржати исти ритам и интезитет игре против јачих противника, ако са клупе немаш некога да то ради скоро па савршено - уместо онога ко је изашао ван игре...
Јер тај јачи противник не само да је јачи због 5 екстра играчица у првом тиму, него и због ,,дуже клупе,,...

(фото: Горан Томић)

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
313
Reaction score
683
Локација
Beograd
Ja bi ovde pre svega da se mi vratimo ovde kosarci i voljenom klubu sve ostalo ima ljudi koji su zaduzeni za to i nebi o tome da pricam.Priblizava nam se sezona vidim da smo odigrali nekoliko utakmica prijateljskih hvala @Goran Tomić sto je sve to slikao i ispratio.Iznenadila me je pobeda nad Montanom znajuci da oni nisu uopste slaba ekipa.Onda smo igrali protiv Buducnosti gde smo po meni olako izgubili i da je prevelika razlika.Ocekivanja moja pred ovu sezonu je da se udje u 4 u nasoj ligi finale kupa ako moze a u waba sta uradimo uradimo_Opet cu reci za ova sva takmicenja trebali bi u rotaciji imati vise igracica max 15.Jel su to veliki napori putovanja i sve ostalo.Jbg moras da znas da bas sve stvari nisu za forum @Zuull_PFC jel sve prati.Nesto mora da se zadrzi van ovoga.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.277
Reaction score
37.155
Локација
Beograd
Slažem se da nisu baš sve stvari za forum, uostalom ja i ne pišem baš uvek sve ono što znam. Ili što naslućujem.
Mada...teško da neke stvari mogu i da se nešto puno kriju od rivala...kad se izađe na parket, ionako se vrlo brzo vidi kako ko igra i ko šta zna i može, a ko šta ne zna i ne može...recimo, svi na svetu znaju kako igra Jokić, ali ipak...teško ga je čuvati, ali možda nešto lakše napasti...

Da, dosta je utakmica u sezoni, slažem se i da bi nam dobro došla još neka kvalitetna košarkašica. Posebno mi je krivo što smo ostali i bez Stojić i bez Davinić...pa da je bar jedna od njih dve ostala, ali, eto...nije...

Što se tiče pripremnih utakmica, one su upravo to...služe da se tim sprema, volim da u svakoj pobedimo, ali...nije ni neka tregedija ako izgubimo...
Mislim da smo pre Montane već odigrali dve tekme sa nekim domaćim timovima i da smo u njima valjda pobedili, Montanu smo takođe pobedili, od Budućnosti smo izgubili...plan je da se u sredu odigra neka sledeća, zatim u subotu...

Domaće prvenstvo počinje krajem septembra, ali KSS još nije objavio raspored tog prvenstva?!

Pisao sam već da smo se prošle sezone ,,selili,, iz hale u halu i za treninge i za utakmice...a čuo sam da je za ovu sezonu i ,,državna mezimica,, doseljena u Halu sportova, pa je (ako je to tačno) sad gužva kod Fontane još malčice veća nego pre...

Nadam se da ću što pre imati priliku da vidim kako na terenu izgleda naš novi (ženski) centar, Varežao, a pošto ceo forum već mesecima jako brine i teško pati zbog nedolaska centra u muški KK...možda da vidimo sa Žocom da mu povremeno pozajmimo centra za KK, a da on zauzvrat povremeno pošalje nekog šutera u KŽK...ili bar jedno 5000 navijača iz Arene da pozajmi za košarkaške tekme u Hali sportova.
Ili da ih pozajmi makar za tekme sa ,,državnom mezimicom,,... :D

Dotle, učite polako Portugalski pa da možete našoj novoj košarkašici da poželite puno uspeha - na njenom maternjem jeziku! :D

:napred-partizan:

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
313
Reaction score
683
Локација
Beograd
Prosto situacija kakva je takva je svi znamo koji smo tu malo visi duze u celoj toj prici.Znamo i o nekim drugim klubovima ali niie umesno da se time bavimo a cak ni neke trenere da pominjemo i tako te ljude stavljamo u neku poziciju neugodnu.Jednostavna i prosta cinjenica je ta svako ko zeli da pomogne nasem klubu je dobrodosao a ko nece ne mora da odmaze.

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
313
Reaction score
683
Локација
Beograd

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
313
Reaction score
683
Локација
Beograd
Izasao je raspored za nasu ligu.Prve dve utakmice smo domacini protiv Novosadske zka i Vojvodine a zanimljivo je da u trecem kolu smo u nasoj kuci u derbiju gosti.Jel zbog nase selektorke se sve to ucinilo i to se sve pokazuje koliko se imaju razliciti arsini to bi bilo isto kao da bi mi igrali u Zelezniku koji se zna koliko god ne mozemo da udjemo ne vise ni naviiaci ne daj boze niti roditelji.... I gde su nam kad je bilo najteze u Hali sportova 2015 zavijali i vodu i sve ostalo i kad smo bili u 2 ligi gde taj savez nije imao sluha kad je trazili smo da krenemo od prve lige.I ta Zvezda je bila prva protiv toga.

Последња измена:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.277
Reaction score
37.155
Локација
Beograd
Juče smo odigrali još jednu pripremnu utakmicu (i to sa Megom), a mene je najviše interesovalo kako će igrati naš novi centar, Varežao...

I, eto, ostvarila mi se želja da konačno dočekam jednog visokog centra u KŽK Partizanu, ali...ta visina donosi i određenu težinu, pa i limitiranu hitrinu...a naša Iza će tek morati da se navikne na to da se ovde igra veoma oštro, žustro, da ima puno kontakta, guranja, udaraca, i - da neće baš uvek dobiti faul, čak i kad se njoj čini da to treba da se desi.
Uostalom, ona jeste visoka, ali...i na ovim prostorima ima puno jakih, visokih, pa i brzih košarkašica.

Ipak, za nju je ovo tek početak uigravanja sa novim timom, dok su ostale naše devojke odigrale nešto više utakmica zajedno.
Megu smo dobili ubedljivim rezultatom, 74:44, i Varežao je takođe dala neki svoj doprinos da pobeda bude izražena ovakvim rezultatom, ali treba priznati da jučerašnja Mega nikako nije ni blizu onom nekom njenom šampionskom timu od pre izvesnog vremena...

Uskoro će početi i domaće prvenstvo, pa ćemo bolje i tačnije videti domete našeg novog prvog tima, zatim će uslediti i regionalna WABA liga, a rećiću vam i da je naša U-15 selekcija već počela da se takmiči u WABI za njen uzrast, pobedile su ekipu Plej ofa sa 97:31!

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
313
Reaction score
683
Локација
Beograd
Ma kako god bilo zavrsili smo ove pripreme sa samo jednom porazom od buducnosti.Uskoro pocinje sezona i ne treba ovo da nas zavara jer je ovo bilo sve uigravanje a ono najvaznije krece od sledece nedelje u Novom Sadu.Dobili smo ubedljivo sa kojim su oni sastavom izasli i dali je onaj ili onaj me nezanima kao sto nije isto njih zanimalo kad smo mi gubili ubedljivo od njih.Nego meni od svih ovih juce sto sam gledao mi je upala u oko Watshon kako devojka sutira i sve bice veliko pojacanje jel vidim kako reseta.Vidim da su devojke u dobrom suterskom ritmu i da dobro ta lopta kruzi i da se uvek trazi pas vise i slobodna pozicija i da treba samo strpljenja.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.277
Reaction score
37.155
Локација
Beograd

Čelnici KSS-a su komentarisali žensku košarku, pa je red i da mi prokomentarišemo njihove izjave...

potpredsednica Ana Joković poželela je svima srećnu sezonu i puno uspeha, pohvalila Megu, Korać i Vojvodinu što u ekipi nemaju strane igračice, ali istakla i da razume da su drugi klubovi bili prinuđeni da ih dovedu, pogotovo ekipe koje učestvuju u međunarodnim takmičenjima.

Želim vam uspešnu ligu i apsolutnu regularnost, jer će biti nulta tolerancija u smislu sportske neregularnosti. Želimo da se takmičenje odvija kako treba, da sve bude regularno i na što višem nivou, potrudite se da u ekipi imate što više naše dece… Mi smo tu, kao Savez, i ja kao predsednik sa svojim saradnicima, da vam pružimo svaku vrstu pomoći” – rekao je između ostalog predsednik Čović.

Kao prvo - ako pravila dozvoljavaju strane igračice u našim timovima - a dozvoljavaju ih - čemu onda stalno ta neka podela na neke ,,naše,, i neke ,,njihove,,?!

Kao drugo, baš davanjem pasoša, odnosno državljanstva Srbije nekim stranim igračicama (koje tada čak uopšte nisu ni igrale u Srbiji to jest za neki srpski tim), došli smo do toga da Srbija osvoji neke medalje na raznim takmičenjima.

Kao treće, ako se već javno pohvaljuju klubovi koji nemaju strane igračice, ili, ako se već forsira ta priča o našoj deci...što se onda ne pomene i koji to srpski klub ima najviše strankinja u rosteru? Pa naravno, onaj najbogatiji, i državi i Čoviću, najomiljeniji...

Hajde zato da u Boxscoreu pogledamo sastav C.zvezde na nedavnoj utakmici:

Kao četvrto, zbog svega što sam naveo, ta priča o našoj deci i strankinjma je jedno obično licemerje...

Kao peto, govoriti o nekakvoj regularnosti takmičenja, a napraviti takvu nesrazmeru u budžetu između C.z. i ostalih klubova...šta uopšte reći na sve to...

Što se tiče našeg KŽK Partizana...u medijima se nepotrebno stvara nekakav privid neprekidnog dolaska nekih transfer-bombi u naš klub, čime su nam maltene zagarantovani trofeji u nastupajućoj sezoni - a da takmičenja još nisu ni počela, i da su neke od tih ,,transfer-bombi,, zapravo devojčice - od kojih su neke već ionako bile kod nas, pa su sad samo produžile (ili potpisale novi) ugovor...
Takođe, iznose se i raznorazni netačni ili bar zaista nepotpuni podaci...

Za večeras ću vam pokazati samo ovaj primer:

Evo, u navedenom tekstu piše ovo:

Ženski košarkaški klub Partizan 1953 otvorio je novu sezonu WABA lige na spektakularan način – devojke su na turniru u Nikšiću savladale ekipu Play Off iz Sarajeva rezultatom 97:31 (30:11, 26:8, 22:3, 19:9).

Od prvog minuta crno-bele su dominirale, a ključna figura bila je Lea Dolovac, koja je odigrala meč za pamćenje. Za samo 24 minuta na parketu upisala je 32 poena, 11 skokova i 7 osvojenih lopti, uz neverovatnih 45 indeksnih poena.

I još ovo:

Sjajan start Partizana 1953 u regionalnom takmičenju nagoveštava veliku sezonu za crno-bele dame.

I...ko nije dovoljno upućen u žensku košarku, ponadaće se našoj velikoj sezoni...koja će možda zaista uslediti, a možda i ne, ko to sad može da zna...

ALI!

Ima tu samo jedna ,,sitnica,, - autor tog teksta NIGDE nije naveo da se tu zapravo radi o U-15 Selekciji Partizana!

A koliko god da svi mi volimo da Partizan pobeđuje u svim selekcijama, godištima i sportovima, pa MORA SE REĆI da selekcija U-15 ipak nije naš prvi tim... :icon-rolleyes:

Uzgred, te naše devojčice bile su uspešne i u drugoj utakmici, pobedile su Budućnost Olimp sa 58:43.

Bravo za devojčice Partizana! :clap

:napred-partizan:

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
313
Reaction score
683
Локација
Beograd
Opet cu reci ovde da se manemo tih stvari van sto se desavaju svega toga i saveza svi znaju sta se tu radi ali svi cute i okrecu ledja i gledaju svoj interes.Najvaznije je da gledamo i pratimo nas klub. @Goran Tomić znam da imas uvek dobre sve namere i retko ko sta bi napisao o toj temi.

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
313
Reaction score
683
Локација
Beograd
Zeleo bi da najavim sezonu koji za nas pocinje od nedelje u 16 protiv Novosadske Zka.Mnogo mojih od kad sam dosao u klub i u celu ovo pricu.Prosle god smo tamo izgubili u ravnici a koliko se secam bila je najbolja nasa bivsa igracica Opacic koja je dala 22 poena.Sad cu poceti od naseg novog trenera novog i igracica on je odlucio kako je odlucio i ko ce da ostane a ko da ode jel svako ima od nas druge zamisli i ideje kakve god mi koji volimo moramo da stanemo uz to i da podrzimo.Sad cu prvi put da pisem malo o necem vise ovako za neke ni u jednom klubu u srbiji niti firmi ne cveta cvece uvek ima nekih problema i ne slaganja moje misljenje je da to uvek morati ostati u nasoj kuci.Svako ko to javno govori ili pise samo steti klubu i ovako je godinama poljuljan.Mogao bi jos sta da napisem i o nasem i o drugim klubovima i neke ljude koji se znamo ali iz postovanja sto se znamo godinama a i te ljude nebi da stavljam u nezgodnu poziciju.Svih ovih godina sam bio uz svoj klub i kad je bilo najteze 2015.Ljude iz saveza necu da komentarisem jel sve to sto je receno ne pije nista vodu.A sto bi mi ovde nesto pisali kad svi klubovi cute.A verujte da sam sve dobro upoznan ali moja ljubav prema klubu nasem je velika.Nije meni lako ni godinama kad nas dobija godinama Mega pa Zvezda svakom pravom navijacu tesko pada ali ako treba ja cu pre jesti pasulj nego jesti neciji kavijer i recicu pasulj je bolji i svako tako treba da razmislja.Svako od nas ako sebe naziva navijacem Partizana treba da pomogne na bilo koji nacin dali ovakav ili onakav a ne to da samo bude na prici.Meni je nas klub iznad svih i tako bi trebalo svima da bude.A ne da svi gledaju i da piskaraju i da pisu.Mene ne zanimaju ko i sta je kakve je imao privatne planove i zasto nije otisao negde i ostalo.Mogao bi i ja o tom klubu da pricam ovde a svi koji smo u toj prici godinama znamo i tamo kako je sta bilo.Ne treba niko da se ovde javlja prozvan.Jel mozda se znaju neke stvari.

Последња измена:

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.142
Reaction score
7.184
Локација
Court seats
Mnogo mojih od kad sam dosao u klub i u celu ovo pricu.
A druže možemo li znati koja je tvoja uloga u radu kluba? Pošto pišeš ovako kako pišeš, živo me zanima jesi li kolega trener, član nekog odbora, ili si samo neko ko to sve prati izbliza sa tribine pa želi osećaj bitnosti.. živo me zanima koji su to tvoji.. ja ću ti nabrojati neke od mojih vrlo brzo u nastavku posta..

A ne da svi gledaju i da piskaraju i da pisu.Mene ne zanimaju ko i sta je kakve je imao privatne planove i zasto nije otisao negde i ostalo.
Pošto ovde ničim izazvan kačiš mene a nisam ti pridao ni gram značaja niti je išta napisano da se odnosi na tebe lično druže niti je replicirano tvojim postovima i mišljenjima, savetujem ti da te i dalje ne zanima.. a ako želiš mogu da te pozdrave u moje ime i Srba i Bojana i ko god želiš iz kluba, ili možda od nekih ranijih Ceca jedna, Ceca druga, Boki Ivanović, Ivan Vasiljević, ili možda Mina Šopalović.. ili od bivših igračica Neca Jovanović, Tamara Radočaj, Čađo, sestre Dabović.. na koga ti srce zatreperi..

Mogao bi i ja o tom klubu da pricam ovde a svi koji smo u toj prici godinama znamo i tamo kako je sta bilo.
O kom klubu pričaš? O Studentu ili možda Vojvodini.. Vidi, Student je klub sa mog regiona, iako sam više vezan za rad preko grane nego za Srbiju poslednjih par godina, znam decenijama sve o njima i stafu, od kako je Simke bio tamo koji mi je isto jedan od boljih prijatelja a sada trenira Orlove.. pa su onda bili na ivici ambisa kada se pojavio Sale i sve nadalje sam već saopštio.. a ako pak misliš na Vojvodinu, ekipa koju smo tih sezona imali je bila prebrutalna, godinama u vrhu u top 4 tima, posebno u kovid sezoni, miljama ispred našeg Partizana koji smo nažalost redovno rutinirali.. tako da ti sigurno neću dozvoliti da nipodištavaš rad jednog čoveka i svih nas ostalih koji smo radili da čovićima i u vreme kovida izazovemo stomačne tegobe.. ako pratiš onda znaš da smo ih te sezone jedini dobili u njihovom ćacilendu.. ovaj, basketlendu.. jesmo imali i mi neke ćacije u upravi ali imaju ih svi i nisu imali dodirnih tačaka sa terenom..

Prosle god smo tamo izgubili u ravnici a koliko se secam bila je najbolja nasa bivsa igracica Opacic koja je dala 22 poena.
Mnogo vredna devojka koja je tih sezona bila kod nas u Vojvodini, dolazila prva na sve treninge i radila čak i sa mlađim selekcijama.. inače ponikla kod Renate u Pazovi, može i ona da te pozdravi, nikakav problem..

Ne treba niko da se ovde javlja prozvan.Jel mozda se znaju neke stvari.
Daleko od toga da se osećam prozvano, ali ako misliš da sam tamo neki random junoša koji ne zna stanje u svakom klubu prve lige prevario si se.. kod mene važi autoritet znanja, i samo to priznajem.. isto tako komentarišem samo ono što znam i gde mogu pružiti argumente.. forum Bogu hvala i služi da se diskutuje na njemu, konkretno ovo je tema o ženskom košarkaškom klubu i od mene ćeš dobiti vrlo argumentovanu diskusiju na vrlo konkretan način! Šta više pošto pišeš tako kako pišeš koliko sutra ću znati kakva ti je pozicija u klubu ako je već sam ne saopštiš, osim ako nisi Kovačević iz Sivca.. a nisi vidim po pisanju..

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
313
Reaction score
683
Локација
Beograd

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
313
Reaction score
683
Локација
Beograd

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.277
Reaction score
37.155
Локација
Beograd
Честитке девојкама на првој победи у домаћој лиги! :clap
Нисам гледао баш сваки секунд преноса, али, оно нешто што сам гледао, фино је изгледало...

Иначе, препоручујем вам да купите најновији број БАЗАРА, тамо можете да видите (и још мало боље упознате) наше дивне кошаркашице у неком гламурозном издању...

Ах, да.
И препоручујем форумашима којима је једна од највећих брига у животу то да ли ће (мушки) КК да доведе центра - да одгледају ову прву утакмицу наших кошаркашица - тако ће мало боље да се упознају са (не)употребом центра у кошарци...

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
313
Reaction score
683
Локација
Beograd
Gledao sam proslu utakmicu u novom sadu i iznosim svoje misljenje.Krenuli smo mnogo lose 5 min nismo postigli kos krenuli smo smuseno novosadska zka povela je 8:3 inace u startnoj petorci je startovala Blaza ali se ipak nije snasla.Onda nas trener Popov uvodi Saru i ona donosi neke znakove zivota i dva puta iznudjuje bacanja.Vide se velike oscilacije ali ajde da kazemo da je to normlano jel je novi tim a kao da je onaj bio drugi koji sam gledao u hali sportova protiv Mege.Nismo imali ucinak od Watchon kao sto sam primetio da jos ova brazilka Varejao se jos nije uklopila.... a mnogo nam treba.U drugom poluvremenu smo stegli odbranu i onda sve je islo lakse i primorali smo protivnice na greske.Meni se cini da su nase devojke shvatile malo olako utakmicu a takve utakmice su najopasnije.Sledecu igramo vec u petak protiv Vojvodine i mislim da igra mora na visi nivo da se digne i da se stegne jel su nam i oni kandidati za playoff.