Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ŽKK Partizan

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.406
Локација
Beograd
Pa vidi, čika Đomla, Željkova ostavka je to što je i ja tu teško da mogu da nešto promenim, kako je njemu to on samo zna.
Kako je meni, to znam ja.
I znam da nam je SVIMA teško!

Ali...

Zna se na forumu da redovno pratim i košarkašice i Teleoptik, i moje je da saopštim šta je danas bilo sa njima...za košarkašice to napisah odmah, a za Teleoptik ću kad malo dođem k sebi...
Kad god to bude bilo.

I šta god da se ružno desi (a dešava se i Partizanu, a i meni lično, u nekim privatnim stvarima), pokušavam da bar u nekim stvarima guram i dalje...
Pa makar to bilo samo kol'ko da napišem šta se danas desilo sa košarkašicama i Teleoptikom...

Valjda je to neki moj način da nekako preživim sve ovo što se dešava Partizanu...a i meni lično, u ovoj, u mom privatnom životu baš prilično ružnoj i teškoj 2025.oj godini...

Последња измена:

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
328
Reaction score
695
Локација
Beograd
Partizan danas igra jos jednu bitnu utakmicu protiv Mege u bitci za sto bolju poziciju i playoof.Po meni mnogo je bilo ova vaznija jel protiv Montane je bio poraz koji toliko mnogo i ne boli a u nasoj ligi svaka pobeda je zlatna vredna.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.406
Локација
Beograd
Nisam gledao celu utakmicu, ali, u delu koji sam gledao, kao i u većini utakmica ove sezone, naš ženski Partizan sve redom kida, pa tako večeras i Megu, i na krilima sjajne Sare Vasiljević utakmicu privodi kraju i slavi sa 72:55...
Statistika kaže da su dobro odigrale i Varežao, i Votson, itd...

VID_20251129_211748 - frame at 0m7s.jpg

Devojkama svaka čast, i neka samo tako nastave...

E jedino što zbog svega ovoga što se desilo sa Željkom Obradovićem, nije lako čak ni uputiti pogled ka košu, lopti i terenu, a kamoli radovati se bez zadrške...

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.406
Локација
Beograd

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
328
Reaction score
695
Локација
Beograd

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.406
Локација
Beograd
Od 15 mogućih protivnika baš nama da zapadne onaj najteži?!

I što je, meni lično, još teže, ja u vreme utakmice radim, pa neću moći da budem uz naše devojke u utakmici u kojoj će morati da se bore protiv njihovog državnog mega giga projekta oporavka domaće ženske košarke (uz naravno pun roster stranih skupocenih igračica)...

Ali, šta da se radi, u prošloj utakmici je bilo 30 razlike za njihove (uz olako dosuđene lične greške za našeg centra, Varežao), pa, ako ovoga puta možemo bolje, neka bude tako...
A ako ne možemo ovaj put, onda neki drugi put, kad budemo mogli...

Jer, igraćemo mi još sa njima...

:napred-partizan: :napred-partizan: :napred-partizan:

Ko može, nek ode sutra u Halu sportova da navija za naše devojke!!!

Prošli put su naše imale veću podršku sa tribine nego njihove! :D
Neka tako bude i ovaj put!!!

:napred-partizan::napred-partizan::napred-partizan:

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
328
Reaction score
695
Локација
Beograd
Nazalost ocekivano se desilo komsinica nas dobila i to ubedljivo nije nas hteo sut sve je stalo i imali smo problema sa organizacijom napada i svega ostaloga....

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.406
Локација
Beograd
Kako god da je bilo na prošloj utakmici (a nisam je gledao), jasno je da C.zvezda (bar zasad) nema u Srbiji rivala koji bi joj se bar donekle približio po kvalitetu i jačini...
Zašto je to tako, nije za ovu priliku, a naše je da i dalje pratimo košarkašice Partizana!
Večeras devojke igraju u Šapcu, a ko neće biti tamo, utakmicu može da prati na Areni!

I, jedno pitanjce: ako je C.zvezda već najjači tim u Srbiji, a itekako da jeste, zašto se njihove utakmice tako retko prenose na toj istoj Areni? Da li i na Areni smatraju da utakmica gde je kvalitet i jačina uvek toliko na starni samo jednog tima i nije baš nešto zanimljivo? Ili, šta?

Bilo kako bilo, budite večeras od 20h uz TV i košarkašice Partizana! Ili u Šapcu na utakmici!

:napred-partizan:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.406
Локација
Beograd
Još jedna sigurna pobeda košarkašica Partizana u ovoj sezoni, Marta dala 21 koš, i...idemo dalje!
Za ovo večeras - BRAVO DEVOJKE! :clap

Sledeća utakmica je u regionalnoj WABA ligi, 9.12. od 16i30, Studio Zagreb - Partizan, zatim nam sledećeg vikenda u domaćpj 1.ŽLS dolazi Korać akademija...

A moram da vam kažem da jeste lepo što Arena sport prenosi bar tu jednu utakmicu domaće ženske košarkaške lige nedeljno, ali da je večeras slika bila lošijeg kvaliteta nego kada se prenos utakmice prati preko Jutjuba, neshvatljivo mi je i da se u režiji prenosa skoro i ne koriste dve kamere ispod koševa, komentator najavljuje našu utakmicu za Kup sa C.zvezdom, ne znajući da je ta utakmica već odigrana, itd...

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
328
Reaction score
695
Локација
Beograd
Svaka cast nasim devojkama igraju tu kao da su godinama zajedno.Stojimo u oba takmicenja dobro posle mnogo mnogo godina.Plasio sam se utakmica gostima studenta i kuci mege sta i kako ce biti.Medjutim oba konkurenta za playoof smo dobili sto me raduje.Sve zasluge idu i treneru Popovu i strucnom stabu koji spremaju te utakmice.Steta je sto nije nas posluzila sreca u zrebu za kup pa smo naleteli na komsinicu igralo se finale pre finala kupa ali sta je tu je.Uvek smo uz svoj klub dali zadnji ili prvi nasa ljubav ne prestaje.

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
328
Reaction score
695
Локација
Beograd
Ne brinite ako golgeter Milošević ode iz FK Partizana, pozajmiće im KŽK Imanu za neke važnije utakmice! :D

Nadam se da ce se Imana vratiti u svoju formu.Ima sad konkurenciju gde igra dobro Kyle Watchon koja je krenula da pogadja.Ne mozemo da se nosimo sa nekim koji ima veci budzet od cele lige i ima najbolju trenericu evrope.Isto nas klub je po finansijama treci u srbiji i opet uspevaju da pobedjuju i da nas uveseljavaju.

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
328
Reaction score
695
Локација
Beograd
Nastavljaju nase devojke ucesce u waba ligi protiv Zagreba u gostima.Nadam se da cemo upisati jos jednu pobedu i borbu medju 4 ekipe za plasman na f4 gde je nasem klubu i mesto da gadja najvece ciljeve.Ne sumnjam u nase devojke.Vidim @Goran Tomić da si u jednom postu pisao o nasoj komsinici i o prenosima i svemu ostalome pa naravno da njih ne prenose jel im nije uzbudljivo.Evo vidim kad sam bio na derbiju povredila im se Mina Djordjevic oni su odmah doveli zamenu za nju Jakupovu ali vazno da je savez sa Jokovic na celu dala svim klubovima 11 miliona da svi cute i da ne pricaju sta se desava.Svako ko se suprostavi mezimici ili pokusava da uzme nesto zavrsi kao Mega ili kao Kraljevo sto se pre nekoliko god bunilo u vezi sudjenja i regularnosti takmicenja odmah su smenjeni pa vidimo sad gde je kraljevo na dnu.Nasem klubu ce biti bolje kad svi budu pomogli da se podigne i da se sa reci prece na dela i da se prica u prazno a da se manje gleda sopstveni interesi tad ce biti bolje.

Последња измена:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.406
Локација
Beograd

Pobeda Partizana i u Zagrebu, i kad se gledaju rezultati po četvrtinama, izgleda kao da su oba tima bila ,,tu negde,, - ali kad se sve sabere, razlika u našu korist ipak bude znatna.
Izgleda da je Blaža ne svoj rođendan bila najbolja u našim redovima, tako da, njoj srećan rođendan, devojkama čestitke, i...idemo dalje!

:shal

u jednom postu pisao o nasoj komsinici i o prenosima i svemu ostalome
Pa eto...nije ovo tema o komšinici, ali, kako malo ljudi prati žensku košarku, moram bar ponekad da ih upozorim sa kim se to zapravo naš Partizan bori...

C.zvezda toliko odskače kvalitetom, jačinom i budžetom od ostatka domaće lige da ne znam zašto je uopšte i igraju...to im je valjda samo kao neki trening...
Na primer, u prošlom kolu domaće lige C.zvezda je pobedila Spartak u Subotici sa 113:49, a samo u poslednjoj četvrtini su gošće ubacile čak 46 poena (a domaće 11)...
Dakle, maltene za četvrtinu ubace koliko ove druge za ceo meč...

I eto kakva nam je to ta srpska liga namenjena razvoju ženske košarke...ali i namenjena tome da samo jedan jedini tim može da osvoji trofej.

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
328
Reaction score
695
Локација
Beograd

Pobeda Partizana i u Zagrebu, i kad se gledaju rezultati po četvrtinama, izgleda kao da su oba tima bila ,,tu negde,, - ali kad se sve sabere, razlika u našu korist ipak bude znatna.
Izgleda da je Blaža ne svoj rođendan bila najbolja u našim redovima, tako da, njoj srećan rođendan, devojkama čestitke, i...idemo dalje!

:shal

Pa eto...nije ovo tema o komšinici, ali, kako malo ljudi prati žensku košarku, moram bar ponekad da ih upozorim sa kim se to zapravo naš Partizan bori...

C.zvezda toliko odskače kvalitetom, jačinom i budžetom od ostatka domaće lige da ne znam zašto je uopšte i igraju...to im je valjda samo kao neki trening...
Na primer, u prošlom kolu domaće lige C.zvezda je pobedila Spartak u Subotici sa 113:49, a samo u poslednjoj četvrtini su gošće ubacile čak 46 poena (a domaće 11)...
Dakle, maltene za četvrtinu ubace koliko ove druge za ceo meč...

I eto kakva nam je to ta srpska liga namenjena razvoju ženske košarke...ali i namenjena tome da samo jedan jedini tim može da osvoji trofej.
Svi koji smo tu znamo da ta prica o razvoju zenske srpske kosarke nista.Godinama se vrti to sve uspesi reprezentacije i osvajanja medalja je bilo iskljucivo iz Partizana.Kad se klub raspao nije skroz odlaskom Marine odmah je primak uzela nasa komsinica i postavljena je Jokovic zna se preko koga.Pricane su price da su perjanica zenske kosarke komsinica nasa i mega i da ima mnogo talentovane dece i da sa godinama rada da mogu da budu nosioci reprezentacije medjutim nista od toga.Gledajmo ko cini nasu reprezentaciju i iz kog kluba ima najvise a samo jedna iz mege to je rosic sve govori igra nam amerikanka pleja od 34 god pleja.A gde su svo talenti? Rabacani po evropi neki odustali a neki otisli u ameriku.Umesto da ostanu ovde i da se napravi jaka nasa liga i da bude baza.

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
328
Reaction score
695
Локација
Beograd

somika93

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
328
Reaction score
695
Локација
Beograd
Sve cestitke nasim devojkama na naiboljem plasmanu posle vise od 10 god menjali su se igracice treneri ali nikad nismo ovako silovito.Partizan kao klub sa istorijom i svim ostalim trebao je svih ovih godina da ide na najvisi plasman i da ima najvece ciljeve i da se bori za trofeje sa komsinicom ali nazalost toga nije bilo.Vidi se da u ovoj ekipi ima zelja i volja.Uostalom u pobedi nad Koracom najbolja je bila Blaza Ceh sa 17 poena eto koliko znaci dobar plej i centar ponekad Varejao a i ponekad Watchon koja pogadja sa svih strana sto smo godinama imali problem sa procentima suta.