• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

ŽKK Partizan

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
7.099
Локација
Beograd
Istog dana (iste večeri) kada fudbaleri budu igrali derbi, naše košarkašice ugostiće (u domaćoj ligi) ekipu Kraljeva u hali Ranko Žeravica (Hala sportova)...

Sledeću utakmicu igraće 21. oktobra u WABA ligi i u hali Sport Centar Master kada im u goste dolazi Montana 2003...a na sajtu WABE piše da ćemo koristiti i halu Vizura...
Kako su se i košarkaši reativno skoro ,,selili,, od Pionira do Arene pa od Arene do Hale sportova - možda i ne bi bilo tako loše da Partizan - i KK i ŽKK - imaju neku zajedničku, ali baš i SVOJU košarkašku halu...
E, da...nekad se o tome nešto i pisalo i planiralo, ali sada smo, eto,...,,utihnuli,,...
...bar povodom toga...

Vidim da i u WABA ligi ima nekih problema sa Korona virusom, pišu da je bugarski derbi bio odložen jer su igračice Montane imale virus, da je zbog problema ulaska državljana jedne zemlje u drugu utakmica Banovića i Cinkarne Celje prebačena u Srbiju, itd...
A vidim i da je neko sa sajta WABE posećivao Partizan.net odakle je najverovatnije ,,pokupio,, jednu fotografiju koju sam ja snimio na ovosezonskoj utakmici naših košarkašica...meni je drago da nas neko ,,posećuje,, a i da mu se fotografija dopala...


Verujem da velika većina navijača Partizana uopšte ne zna imena (ili bar sigurno ne zna sva imena) naših košarkašica, njihove brojeve na dresu, šta koja igra u timu, itd.
To je naravno razumljivo, jer ženska košarka nije baš naročito popularan sport u Srbiji, a i sve i da jeste, zbog Korone se ne može ulaziti na utakmice...
Tako da...ako ništa drugo, tu nam može pomoći spisak ,,rostera,, koji objavljuje sajt WABE, tamo su osnovne informacije o crno-belim damama, a ako ,,kliknete,, na ime i prezime možete videti i fotografiju pa da ,,ukapirate,, ko je ko u našem timu.

 
Top