Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Келн 0:1 Партизан, играч утакмице

Келн 0:1 Партизан, играч утакмице

  • Александар Филиповић

    Votes: 0 0,0%
  • Квинси Мениг

    Votes: 0 0,0%
  • Патрик Андраде

    Votes: 0 0,0%
  • Александар Лутовац

    Votes: 0 0,0%
  • Златан Шеховић

    Votes: 0 0,0%

  • Total voters
    129
  • Poll closed .

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.830
Локација
Beograd
Marković, Traore i Natko. Traore je odigrao najbolju utakmicu od kada je došao.

Andrade i Rikardo su odigrali jako jako loše.

Rikardo je dva puta iskulirao/prodao saigrače koji su bili sami otvoreni ali je ipak mrsomudio. Totalno je nevidljiv u velikim mečevima i mora hitno da namesti glavu za revanš.

Andrade za ovaj promašaj sramota, mogao je samo da je plasira u donji ugao….
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Pop - jer je sve izdržao i nije primio gol

Sveta - jer je dao jedini gol za pobedu

Traore - jer je sve pokrio i preorao teren

*Još dosta dobrih je bilo: Natho, Pavlović, Vujačić, Urošević, Menig... ma bravo za sve.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.625
Reaction score
8.433
Локација
Македонија
Dao sam glasove Sveti (zbog gola) Natha (asistenciju i sve drugo sto je dao na terenu) i Popu za onu loptu na kraju sto je izvadio prakticno iz gola.
E sad da bi mogao dao bi bodove i Traoreu ko je zakrpio sve sto je mogao i vise od toga (jos je na kraju preziveo i pokusaj ubojstva od strane Sehovica :D) i ludom Vujacicu ali sta cu mogu da dam samo tri glasa.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.748
Reaction score
19.232
Локација
Nickname
Realno timski fantastično, Rikardo je odudarao egoizmom ali 'ajde, valjda će krenuti da kompenzuje to od sledećeg kola. Imao je ipak onu sjajnu asistenciju u '90.
Marković – gol + partija na nivou S. Pavlovića.
Natho – asistencija i umetnost pasa kroz ceo meč.
Pavlović – ne znam koju tačno poziciju igra, ali svaka čast na partiji, po meni iznad očekivanja. Šteta što ono nije ušlo.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.039
Reaction score
14.062
Локација
Kipar
Natho je majstor fudbala. Svaka lopta ima smisao.
Nadam se da ce po zavrsetku karijere ostati u klubu da uci Partizanovu decu fudbalu i kako igrati fudbal a ostati normalan covek.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.581
Reaction score
13.521
Локација
Yaoundé
Retko glasam na ovim temama, verovatno nije trebalo ni sada pošto je ovo bila prava timska pobeda, ali onako iz inata - glas golmanu Popoviću...

Prvo ona budala od komentatora sinoć, a onda i pisanje medija gde se ponavlja priča kako je Popović imao sreće u nekim situacijama. Zapravo, imao je sreće samo kod onog pokušaja onog Jermenina Adamjana, ako sam dobro upamtio, kada se pošteno ispružio, a lopta liznula prečku. 'Ajde ti objasni magarcima da je pola golmanovog posla - praćenje lopte i postavljanje...

I da dodam Natha (bez njega i sa njim, mi nismo isti tim) i Vujačića... prvo razbi Markovića kad je dao gol, posle je u drugom poluvremenu zvekn'o Uroševića u napadu :D Možda ponekad deluje nekontrolisano, ali želja i borbenost ne mogu mu se poreći...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.852
Reaction score
13.495
Света, Натхо и Траоре. Дефанзива је јуче била катанац. Сви су били добри дефанзивно, пресинг, затварање......да је напад био мало присебнији лако је могло бити 0-3 али контам да је трошење у дефанзиви учинило своје. Мениг и Диабате страшно затворили бокове, поготово Диабате који је насртао бесомучно. Треба посматрати постављање Натха. Пуштати клинцима у нашој школи снимак да виде како се креће велемајстор на позицији задњег везног. Човек константно гура противнике да се намештају на слабију ногу и тера их од центра да се завлаче ка боковима. Човек игра фудбал практично без дуела и велике физичке потрошње уз 100% ефикасност. Мозак.
Натхо и Траоре озбиљан тандем. Волео бих да видим Баждара испред њих, односно иза Рикарда, сад за викенд.
 
Последња измена:

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.470
Reaction score
28.996
Локација
Novi Sad
Natko jer je tatko, Sveta za gol, Vujaca jer je covek pozrtvovan do jaja... dodao bih i Traorea i ovog Pavlovica ali nema vise glasova :D odlicna partija vecine igraca, jedino Riki sto me razocarao sa onim halavljenjem,ja razumem da je zelja ogromna ali brate imas bolje i sigurnije resenje i opet ne das (mada i kad je dodao, Patrik usra motku)... sve u svemu odlicna timska igra i sve pohvale za Petrica, ja onakvu hladnokrvnost nisam gledao dugo, da ne kazem nikad...
 

Haris_Brkić

Grobar
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
972
Reaction score
7.351
Ovo je najsrecniji moj unos na ovakvoj temi,jer po prvi put je potpuno nefer izdvojiti bilo kog pojedinca. Igrač utakmice je TIM Partizana! Kolektivno su odrali jarcevima kožu s'ledja i uvrnuli im rogove. Najdisciplinovanija i taktički organizovana utakmica Partizana u Evropi koju pamtim.
Hvala igračima za pozrtvovanje, igrali su do zadnje kapi znoja,do zadnjeg atoma snage.
Gospodinu Petriću naklon do poda,kao i svakom Grobaru na stadionu..srce mi bilo kao kuća kad je u grotlu njihovog stadiona odjekivalo CRNOO BEEELI!
:napred-partizan::partizan-fan:
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
628
Reaction score
2.035
Šef katedre primarijus,doktor,profesor Natko,
Pa Taj ore ceo teren
Pa Sv.Marković koji sa neba daje gol
Pa veći deo tima
Pa trener
Pa moj brat iz Lajpciga zato što u Kelnu maše crno-belom zastavom.
Pa ja ,zato što volim Partizan
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.177
Reaction score
6.929
Локација
NbG
Sveta je dobio moj glas, kako zbog gola tako i iz razloga sto je odigrao jako dobro u odbrani. Dodatne pohvale za Popa (sigurnost na vrhunskom nivou) Natha (tata ove igre) Traorea (kakav je bio sa onom belom farbom na faci) i Pavlovica (iznenadjenje na vise nivoa).
Pohvale i za sve ostale igrace jer smo timski izgledali odlicno, a posebne pohvale za strucni stab i Petrica, kao i za sve nase koji su sinoc bili u Kelnu.
 
Top