• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

ПАОК

PAOK-Yasemakis

Početnik
Учлањен(а)
26.02.2007
Порука
7
CAO SRPSKI FILE'S

ALE ALE, PARTIZAN ALE SVETO IME JE ALE ALE

ZOP FROM PAOK:partizan_fan:
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.475
PAOK

Dear PAOK Brothers!

We have modified this sub-forum, so that this will be the right place to post your comments about PAOK, your supporters` group, the brotherhood between our two clubs, your questions about Partizan, etc.

Please don`t open new PAOK topics, because this one is for you. Thanks!

Welcome and enjoy! :ziveli
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.475
Hello Orthodox Brother, and welcome to our forum! We hope you will enjoy this popular forum of Gravediggers!
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.475
Well done! :clap
Maybe you could post some pistures from PAOK kop, taken during the games in Greek league?
PAOK-Aris. PAOK-PAO, PAOK-Olympiakos, PAOK-AEK, or from any other game...
 
Top