Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

ПАОК

Ово добијају с пола гаса, одличан жреб. Једино ко може добрано да их намучи на путу ка ЛШ је Галатасарај са којим могу да се састану тек у плеј-офу. Ваљда нису толике курчеве среће па да им опет падне најачи тим као кад су својевремено константно извлачили Ајакс.

Kada su izvukli Borac baš sam gledao kada bi pala utakmica pa da idem, ali k...c stadion u Banjoj Luci je mali, prima samo 9000 mesta pa ne verujem da će biti karata online ili na dan utakmice...

Danas protiv Borca iz Banja Luke, prenos izgleda da nema na mrtvoj areni pa ćemo vijati neke linkove :D

20240724_115720.jpg

Ajdeee Paokara, gazi firmašku toplu braću!!!

Планира ли неко из Р.С да иде гледати реванш следеће седмице?

ПАОК још тражи форму, није ово изгледало добро, осетило се доста потцењивања противника. Мораће да запну у БЛ иначе ће ући у непотребну драму. Ово је фаза кад фаворити могу да падају као крушке, још су малтене у фази припрема.

Nije, ali opet posle gledanja nas ovo mi dodje kao Real da sam gledao.....

Bice oni dobri, imaju dobar tim, dobre individualce i mocnog Rumuna na klupi, pasce Borac i u BL sigurno :navijac

Не видим ниђе слике навијача паокара (ехо трелаа..), изгледа као да нису ни ишли организовано па ми мало (више) чудно...

Imaji zabranu gostovanja u evropskim utakmicama, da li su sa ovom odradili kaznu - nisam siguran, nesto sam kratko trazio ali nisam naleteo pa odustah