Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

ПАОК

Lose su igrali, bas lose. Gledao sam celu utakmicu, bez Tajsona i Zivkovica na krilima i malog Kontelasa iza napadaca, nazalost prosecan tim. Steta, i Selta je igrala u kontra ritmu cini mi se.

Za ovo bez reklame, naklon do poda.

paok-centenary-kit%20%281%29.jpg

Moze li pomoc gde i kako mogu da kupim karte za fudbal Paok-Levadiakos?

Utakmica je 15.marta, tako da ima vremena. Ako si u Solunu onda na stadionu 2 do 3 dana pred utakmicu, ako nisi posalji mail da pitas jer je maltene nemoguce kupiti online ako nisi Grk. Prati oficijalne drus.mreže Paok-a i sajt https://www.paokfc.gr/en/

Za Gate 4 ne mozes kuputi,gde su navijaci,samo preko sajta vlade se vadi online karta(gov.gr Wallet),tu su navijaci imali šeme neke,tako sam ulazio,cak i kao stranac,free posto nema naplate,samo sezonci.A za ostale mislim da mozes kupiti online uz neke registracije,probaj preko sajta kluba prvo...

Za Gate 4 ne mozes kuputi,gde su navijaci,samo preko sajta vlade se vadi online karta(gov.gr Wallet),tu su navijaci imali šeme neke,tako sam ulazio,cak i kao stranac,free posto nema naplate,samo sezonci.A za ostale mislim da mozes kupiti online uz neke registracije,probaj preko sajta kluba prvo...
Da, to sam zaboravio da nagovestim. Jedino da nahvatas tamo nekoga da ti kupi tj pokloni ili ako imas kontakt sa nekom nasom grupom sa tribine pa da ti oni srede.

Predstavljanje Trinkija u KK PAOK

Hvala Detelinarac, Cascarono. Pisaću, probaću na nekoliko strana pa šta bude. U najgorem slučaju, dok sam u Solunu, svratiću makar do šopa :)

Mozes ti da kupis za njihiv "istok" tj. gate 5 i 6, ja sam prvi put kupio za 5 na blagajni, samo pasos i to je to.

Hvala. Vise puta sam bio u razgledanju stadiona, kancelarija, uprave, u shopu, ali ne i na utakmici, pa mi je svejedno gde bih, i istok je ok.

Pitaj i onog koji stoji pored kapije da te pusti na navijacku tribinu,mene pustio protiv celte

Poslednja informacija je da je 20.aprila proslava u gradu, ono ceo grad gori, bakljade i sl., a na finalu Kupa u Volosu 25.aprila je isto kao proslava,ali to ce biti tesko doci do karte jer je neki manji kapacitet stadiona valjda. Cim dobijem jos informacija - javljam.

Svakako se vidimo 20.aprila