Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Registracije za nove članove su ponovo otvorene!
Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.
Za ovo bez reklame, naklon do poda.
![]()
![]()
Special PAOK 2026 Centenary Kit Released
PAOK has officially released a special centenary kit to celebrate the club's 100th anniversary (1926-2026).www.footyheadlines.com
Sto evrića u oficijelnom šopu.Neverovatno kakav dres, dal ima negde kod nas da se pazari?
Da, to sam zaboravio da nagovestim. Jedino da nahvatas tamo nekoga da ti kupi tj pokloni ili ako imas kontakt sa nekom nasom grupom sa tribine pa da ti oni srede.Za Gate 4 ne mozes kuputi,gde su navijaci,samo preko sajta vlade se vadi online karta(gov.gr Wallet),tu su navijaci imali šeme neke,tako sam ulazio,cak i kao stranac,free posto nema naplate,samo sezonci.A za ostale mislim da mozes kupiti online uz neke registracije,probaj preko sajta kluba prvo...