Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ПАОК

I njih su snašle loŝe stvari ove godine,navijacka tragedija pa gubitak vidjenog kupa,baš su stihijski igrali.Ostaje nada da se pomere napred sa ovog trećeg mesta,kvale za LŠ bar.

Ma ispali su indijanci, povedes i umesto da odrzavas to ti pustis da ti ulecu ovi sa kontrama, neke glupe greske napravljene, ofi u stilu ofke se valja po terenu, ono nisam davno video. I na sve to te sreca pogleda i izjednacis u 97.minutu... I naravno onda, onako grobarski, napravis penal u poslednjem minutu prvog produzetka i kraj. Kakvo vise vracanje, ubili sami sebe u mozak i to je to.
Bas velika steta, mogli su ovim trofejom da obeleze 100 godina kako treba. Sad im ostaje to prvenstvo da se batrgaju za 2.-3. mesto, a od titula da se nadaju da ce bar KK Paok da uzme taj Fiba Eurokup i da imaju za 100 godina bar tu titulu.

Brate moj, nisu zasluzili svakako, mada ni Ofi nije nista igrao. Gledao sam ceo mec, navijao za njih ali ne vredi. Nije mi jasno kako nisu okrenuli momentum na svoju stranu posle gola Jeremejeva, ovi su bas pali posle 2:2. I onda onakav penal i to je to.

Brate moj, nisu zasluzili svakako, mada ni Ofi nije nista igrao. Gledao sam ceo mec, navijao za njih ali ne vredi. Nije mi jasno kako nisu okrenuli momentum na svoju stranu posle gola Jeremejeva, ovi su bas pali posle 2:2. I onda onakav penal i to je to.
Ozbiljan momentum su imali i stiskali su ih tad ali jbg... imaju kurate srece kao i mi.

Побједа 3-1 над циганијакосом за друго мјесто и наставак трке за ЕЛ. Марка Николића само теорија и веелико чудо може спречити да не узме још једну титулу. Овај пут са АЕКом.

Ode posle kupa i 2 mesto i to na koji nacin,0-2 im malo ,ponisten gol za 1-3 posle,dzaba sto je Marko pomogao ovamo...Doduse toliko su kilavi bili,mislim da sam imao vecu zelju ja pored Tv...Kanal ovde,kanal u Grckoj pa da odmaramo

Sta uradise ljudi... jos video da vode 2:0 i nisam ni pratio do kraja kako se zavrsilo. Kakvi baksuzi.....

Na Areni 2 premium u toku je prenos Pao - PAOK, prva utakmica polufinala plejofa prvenstva Grčke.

PAOK saznao svog prvog protivnika na evropskom putu, to ce biti Dinamo Kijev.

Prva utakmica 23., revans na Tumbi 30.jula, vidimo se tamo :ziveli

Vidimo:D...Kod njih je inace problem izmedju tribine i SD...Traze navijaci da se pomaze svim sekcijama,jer se prestalo,najvise prozivki ide na novog vlasnika kosarkaskog kluba

I tako vam ja na Sitoniji sretnem Trinkijerija.

Vraćam se iz toaleta i nosim prenosivu nošu koju sam prethodno uredno očistio. Podignem glavu kad ono Trinki sedi na ležaljci i ćaska sa drugarom.

Ja oduševljeno priđem i krenem na engleskom da mu se obraćam. Rekao sam mu da sam veliki fan Partizana a i njegovog rada i dela i da mu želim puno sreće u PAOK-u ali da bih voleo jednog dana da ga vidim ponovo kod nas na klupi.

On mi odgovora na srpskom "A odakle si ti i što pričaš na engleskom?" :buhaha Pitao me isto sledeće "Jel si pravi grobar ili krivi grobar?" :D

I tako se rukovali uz pozdrave dok sam ja nosio u jednoj šaci prenosivu nošu:ziveli

Elem, ne budite "krivi" grobari!

Ako nekoga zanima ovde sam ga sreo: https://maps.app.goo.gl/sfKi28DzBv1GwV7s7?g_st=ac