Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ПАОК

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
To je lepo naravno, ali će PAOK imati vraški težak zadatak u "njegovim" kvalifikacijama...

Nisu među nosiocima u "Q3", prvi su ispod crte i imaju za potencijalne rivale Lion, Zenit, PSV, Metalist Harkov i Fenerbahče...svi zajebani rivali...

A ako nekako i prođu "Q3" i obezbede minimum LE, u plej ofu za LŠ ih čekaju Arsenal, Lion (ako prođe "Q3"), Milan, Šalke i Zenit (ako prođe "Q3")...a ako Lion ili Zenit slučajno pukne u "Q3", među nosioce u plej ofu se penje PSV (ako prođe "Q3")...

Realno PAOK u dupe da se šutira od sreće ako uđe u LE preko plej ofa za LŠ...
 
Последња измена:

drumo

Grobarčina
Учлањен(а)
19.10.2009
Порука
1.695
Reaction score
80
Локација
tumba libre ...
Mrzim da se slazem sa Jna ali je u pravu. Prvo nema igrace za LS trenutno a drugo tesko da ce da ukomponuje novog trenera( koga nema na vidiku) sa nekim novim pojacanjima posebno sto nije jos sigurno ni ko ide ni ko ostaje. Jos da dodam da psihicko stanje drzavnih sluzbenika koji su" igrali " ove godine nije na zavidnom nivou . Na Rusu je da pokaze sto je uopste uzimao Paok a on kaze da ima 25 miliona spremnih da sastavi novi tim. Realno je LE cilj. Ako ove sezone sastavi tim koji je sposoban da uzme titulu ciganima Paok bi tek dogodine mogao da se nada LS .

PS. Braca izasla juce .
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
Συνέντευξη Βούκιτς

http://www.paokfc.gr/nea/synenteyksi-vukic/

Intervju za Zvonetom sa oficijalnog sajta PAOK-a :D
Slucajno naleteh .Ako ima neki Grk, nek prevede :D
Ja sam koristio google translate,preporucujem i vama .


-Φαίνεσαι σε πολύ καλή σωματική και ψυχολογική κατάσταση με την έναρξη της προετοιμασίας. Έχεις κάνει κάποιο ειδικό πρόγραμμα γι’ αυτό;

Καταρχήν είχαμε μόνο 20 μέρες διακοπές κι αυτό είναι ένα διάστημα που δε σε αφήνει να χάσεις εντελώς τη φόρμα σου. Όλο όμως το διάστημα των διακοπών, έκανα ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Είχα μια πολύ περίεργη σεζόν πέρυσι, αυτή πιθανότατα θα είναι η τελευταία μου και θέλω να την ευχαριστηθώ και να κερδίσουμε κάτι με τον ΠΑΟΚ! Αυτή τη στιγμή όντως αισθάνομαι πολύ καλά κι έχουμε 15 μέρες ακόμη μέχρι τα επίσημα ματς. Τότε νομίζω ότι θα είμαι πολύ κοντά στο 100%

- Ποιοι οι προσωπικοί στόχοι σου φέτος πόσο καλύτερος μπορεί να είσαι από πέρυσι;

Σίγουρα θα είμαι καλύτερος από πέρυσι αν είμαι υγιής. Είμαι έμπειρος παίκτης, ξέρω να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και η προετοιμασία είναι κάτι που μου έλειψε πέρυσι. Από και και πέρα, θέλω να κερδίσουμε κάτι με τον ΠΑΟΚ, ακόμη και η συμμετοχή σε ομίλους της ευρώπης, ιδανικά το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ακόμη και το Γιουρόπα, είναι κάτι που μας αξίζει. Θέλω να απολαύσω την τελευταία μου σεζόν. Ξέρετε, μου έχει λείψει το πραγματικό ποδόσφαιρο, με πάθος στον αγωνιστικό χώρο και την κερκίδα. Στην Τούμπα ζω μετά από χρόνια τι θα πει ποδόσφαιρο…Καμία σχέση με Ουκρανία ή Ρωσία. Θέλω λοιπόν, έστω αν ήρθα αργά στη Θεσσαλονίκη, να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα να έχει μια καταπληκτική χρονιά.

- Πόσο μακριά είναι ΠΑΟΚ από την κατάκτησή του Πρωταθλήματος, σχετικά με όσα είδες πέρυσι;

Είχαμε μια απόσταση που έπρεπε να διανύσουμε και με τους νέους παίκτες που ήρθαν, τον μεγάλο προπονητή και τη γενικότερη οργάνωση, είμαστε σε αγωνιστικό επίπεδο πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Αυτά φυσικά δεν είναι τα μοναδικά που χρειάζεσαι για να κερδίσεις έναν τίτλο, είμαι από την Σερβία και νομίζω ότι ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλες βασικές…λεπτομέρειες για να κερδίσεις έναν τίτλο. Ο ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη όμως είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τα βήματα που χρειάζονται για να φτάσει στους τίτλους.

- Ποιες οι επαφές σου με μεγαλομέτοχο και πως τελικά έγινε μεταγραφή σου;

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω από που, αλλά ο κ. Σαββίδης με είχε σε μεγάλη εκτίμηση χωρίς να γνωριζόμαστε νωρίτερα. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει το ποδόσφαιρο, ίσως με παρακολουθήσει στο ουκρανικό πρωταθλήματος ή σε αγώνες της Εθνικής μου. Έκανε πρώτα επαφή με τον ατζέντη μου και με μένα με τον ίδιο, πράγμα που ήταν πολύ τιμητικό. Δέχθηκα την πρότασή του αμέσως.

- Τελικά πως οι Σέρβοι της Παρτιζάν αντιλαμβάνονται την φιλία με τον ΠΑΟΚ; Αφορά μόνο τον κόσμο αυτό ή όλο τον σύλλογο;

Φυσικά είναι κάτι που ξεκίνησε από τους οπαδούς, αυτοί αδερφοποιήθηκαν, εδώ και πολλά χρόνια. Όμως πλέον όλοι όσοι παίζουν στην ομάδες αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει. Καταρχήν έχουμε παίξει πάρα πολλά φιλικά, θυμάμαι το πρώτο πάνω από δέκα χρόνια πριν αν θυμάσαι καλά. Αλλά ακόμη και σε αγώνες της Παρτιζάν, έβλεπα σημαίες και πανό ΠΑΟΚτσήδων, όπως τώρα βλέπω στην Τούμπα Σέρβικα. Πολλοί ήρθαν πέρυσι όσο βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και με είδαν.

- Αγχώνεσαι ή ανυπομονείς για την βασική ενδεκάδα; Θα είσαι έτοιμος στο τέλος του μήνα;

Είμαι ένας άνθρωπος πλέον που έχω παίξει πολλά μεγάλα παιχνίδια και σε τοπ επίπεδο και με την Εθνική ομάδα. Δεν με αγχώνει κάτι. Έχουμε έναν μεγάλο προπονητή κι εκείνος θα αποφασίσει. Εγώ θέλω να είμαι καλά σωματικά και εφόσον μου ζητηθεί να δώσω την εμπειρία μου και τα χαρακτηριστικά μου για να βοηθήσω την ομάδα. Πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι σε πολύ καλή κατάσταση.

- Από την μέρα που ήρθες δείχνεις μεγάλο δέσιμο και πάθος για ομάδα. Έχει να κάνει με εσένα και τι θες να αποδείξεις ή κάτι άλλο;

Έπαιξα πολλά χρόνια στην Ουκρανία κι εκεί παίζαμε σε πολύ “κρύα” ατμόσφαιρα, ακόμη και σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, ή σε ντέρμπι. Δεν αντέχω έτσι το ποδόσφαιρο, για μένα ήταν πολύ καλά σε οικονομικό επίπεδο, αλλά…δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό. Είμαι Σέρβος, είμαι Παρτιζάνος, ξέρω τι σημαίνει καυτή ατμόσφαιρα. Όταν μπήκα στην πρώτη μου φορά στην Τούμπα, πριν μπω στο γήπεδο, ο κόσμος χωρίς να μ’ έχει δει, φώναξε το όνομά του. Ειλικρινά σηκώθηκε η τρίχα μου λες και ήμουν 18 χρονών και ξαναξεκινούσα το ποδόσφαιρο. Σκέφτηκα ότι πρέπει να μπω και να σκοράρω και να πάω να πανηγυρίσω με τον κόσμο. Αυτό έκαναν πάντα στην Παρτιζάν και την Εθνική, αυτό μου βγαίνει στον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο για μένα! Όχι, δεν θέλω να αποδείξω κάτι για μένα, δόξα τω Θεώ, έπαιξα σε υψηλό επίπεδο, σε μεγάλα ματς, θα μπορούσα να παίζω στην Ισπανία, αλλά οι Ουκρανοί μόνο μπορούσαν να πληρώσουν και να με αγοράσουν. Θέλω να ανταποδώσω την αγάπη στους ΠΑΟΚτσήδες, να κερδίσουμε κάτι, να με θυμούνται ευχάριστα.

- Στα Πλέι οφ πήρες συμμετοχές, η ομάδα σου έδειξε εμπιστοσύνη, ο προπονητής το ίδιο. Είσαι ικανοποιημένος με όσα έδωσες; Μπορείς παραπάνω;

Φυσικά και μπορώ παραπάνω! Είχα τρομερά δύσκολη σεζόν, χωρίς προετοιμασία, χωρίς συμμετοχές και από τον Φεβρουάριο στον ΠΑΟΚ προσπαθούσα να βρω ρυθμό, είχα τραυματισμούς, δεν τα κατάφερα. Ακόμη και στα Πλέι Οφ έπαιξα τραυματίας στα τελευταία ματς, με δική μου ευθύνη,, επειδή καταλάβαινα ότι πρέπει όλοι να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κούραση. τώρα ξεκινάω με πολύ καλύτερους οιωνούς, σωματικά είμαι καλά και θα είμαι σίγουρα καλύτερος. Πάνω απ΄ όλα υγεία.

- Η ομάδα δέχτηκε πολύ μεγάλη πίεση στο τέλος, έστω κι αν τελικά τα κατάφερε. Σας επηρέασε αυτή η ατμόσφαιρα;

Όντως δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, που για μένα είναι και φυσιολογική σ΄αυτές τις ομάδες. Κάποιες φορές σε λιγότερο έμπειρους ποδοσφαιριστές μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγων. Εμείς πρέπει να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να διαχειρίζονται την πίεση και να μην αισθάνονται ανασφαλείς. Όλα τα παιδιά στον ΠΑΟΚ βρίσκονται εδώ επειδή είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο στην μεγάλη πίεση. Νομίζω φέτος δεν θα έχουμε τέτοια φαινόμενα.

- Πως προετοιμάζεσαι πριν από παιχνίδια με μεγάλη πίεση;

Διαβάζω βιβλία μόνο, δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο. Βιβλία και αυτοσυγκέντρωση. Στην Σερβία έχουμε μόνο δυο μεγάλα παιχνίδια το χρόνο, αν χάσεις, πρέπει να περιμένεις 6 μήνες να εξιλεωθείς. Όλος ο κόσμος, ο Τύπος, δημιουργούν συνθήκες τεράστιας πίεσης κι εγώ τη διαχειρίζομαι έτσι. Διαβάζοντας!!

- Τι πιστεύεις για το επίπεδο Ελληνικόυ ποδοσφαίρου;

Είναι μιά χαρά! Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, μεγάλα ταλέντα, που όμως θέλουν πολλή δουλειά, αλλά δεν είναι άσχημο το επίπεδο. Ξέρω ότι βρισκόμαστε σε κρίση και δεν είναι όπως ήταν, αλλά υπάρχουν τα υλικά να αναπτυχθεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς και ο Ολυμπιακός είμαστε δυνατοί σε όλους τους τομείς, αλλά βλέπεις και άλλες ομάδες να είναι σε καλό δρόμο.

- Έπαιξες σε ομάδα με πολλά χρήματα. Ποιες είναι οι διαφορές με τον ΠΑΟΚ, εκτός από αυτό;

Πλέον δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά και στα οικονομικά, καθώς ο κ. Σαββίδης είναι αποφασισμένος να επενδύσει και ξέρω το μέγεθός του. Οργανωτικά είμαστε στο ίδιο επίπεδο, ενώ σε ότι αφορά την ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, την έδρα μας, είμαστε έτη μπροστά! Θέλει δουλειά βήμα βήμα και νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα φτάσει πολύ ψηλά.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
PAOK odlicno prosao na zrebu za LS. Metalist nije slab rival ali su mogli da dobiju jos nezgodnije. Mozda bi im jos samo Fenerbahce odgovarao ali Lion, Zenit i PSV su bili za izbegavanje.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Нажалост браћа веома близу испадања, тешко да у реваншу могу да надокнаде овај заостатак ...

Први меч : PAOK (Gre) 0-2 Metalist Kharkiv (Ukr)
 

Ostoja_PFC_

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.841
Reaction score
192
Локација
Dole ispod
Srusise mi tiket, jbt mi smo tukli ovaj Metalist na pripremama cini mi se a da PAOKARA ne moze.
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.413
Reaction score
3.318
Локација
Krcunija
Јбг, пораз браће, имали су пар добрих прилика у првом полувремену, 1 на 1 са голманом, баш штета.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
Steta za PAOK...mislim da su ih podcenili zbog imena jer iako nisu atraktivni imaju mnogo jak tim.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Dresovi brace za novu sezonu ...

ImageView.ashx

ImageView.ashx

WorkingData.ashx
 

Pera93bgd

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
1.485
Reaction score
80
Локација
Autokomanda, Beograd
Ukrajinski Metalist iz Harkova diskvalifikovan je iz evropskih takmičenja za sezonu 2013/14. zbog učestvovanja u nameštanju utakmica, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA). Metalist je u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona trebalo da se sastane sa nemačkim Šalkeom, a sada će ta privilegija pripasti solunskom PAOK-u, koji je eliminisan od Metalista u trećoj rundi kvalifikacija. - Metalist ima pravo žalbe na ovu odluku Međunarodnom sudu za sportsku arbitražu - piše, između ostalog, u saopštenju UEFA. UEFA je nedavno suspendovala sportskog direktora Metalista Jevhena Krasnikova na pet godina van fudbala zbog učestvovanja u nameštanju utakmica u ukrajinskom šampionatu 2008. godine.

Ima nade za PAOK, sredio Tole. :D
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
au paok salke !!!!!! kakva ce to invazija na germaniju da bude.. pogotovu sto oni imaju dosta fan klubova u tom delu evrope :) mozda ispratim taj mec na netu :)
 
Top