Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Партизан 1:1 ц. звезда, играч утакмице

Партизан 1:1 ц. звезда, играч утакмице

  • Квинси Мениг

    Votes: 0 0,0%
  • Рикардо Гомеш

    Votes: 0 0,0%
  • Патрик Андраде

    Votes: 0 0,0%
  • Немања Јовић

    Votes: 0 0,0%
  • Љубомир Фејса

    Votes: 0 0,0%

  • Total voters
    116
  • Poll closed .

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.471
Reaction score
29.002
Локација
Novi Sad
Natko(vić), Diab(r)ate i Živković
Tatko jer je stvarno madjioničar.
Diabate me oduševljava sa fintama i pretrčavanjima, fali mu malo kontrole ali možda i naš najbolji igrač u poslednjih par utakmica.
Živković jer je uspeo da pošalje xy kvalitetnih ubačaja, nisu bile previše upotrebljivi ali za to delimično krivim i Rikija i ostale koji se nisu postavljali kako treba.

uprAVa napolje!
 

Cuba_Libre

Početnik
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
92
Reaction score
197
Mogu samo da kazem Rikardo velika 0!!!Usporavao igru,lose se kretao,previse drzao loptu,glava usijana...poslednje vreme gubi lopte,igra sebicno,prekasno odigrava pasove i otvara kontre...ja bih dao sledecu utakmicu Bazdaru sansu,i ovo malo ipak je pokasao vise od Rikarda...a Rikiju par utakmica hladjenja
 

boris76

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2010
Порука
198
Reaction score
178
Diabate, Natho i Urošević, za njega mi je uvijek sigurica da će ići dokle može. Stavio bih i Velića, dobar je bio mali.

Osim prvih 15-20 minuta, vjerovatno najbolja partija do sada, kao da je falilo da im neko kaže, ajde malo muda, jebem mu majku.

Nije ovo ništa, da se razumijemo, ali mislim da ova ekipa može mnogo bolje. Petrića bih svakako više volio vidjeti u nekoj budućoj upravi, nego u ovom što radi.
Opet, ima od mene neko poštovanje, prihvatio se nečega što niko nije htio i izgleda mi svjestan svojih dometa.

Jebi ga, kad smo se sveli na to, ajde da se što manja šteta napravi, bukvalno taj stav.
 

mladen107

Grobar
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
353
Reaction score
1.376
Локација
Novi Sad
Moram da pohvalim i Vujacica, mnogo batina je dobio veceras.
Po meni Menig je prosek od igraca i to pokazuje Diabate na drugoj strani... Mislim da je vreme da se da vise prostora Bazdaru, Petkovic, Terzicu... drzati Rikarda 90min svaku utakmicu je ludilo.
Igrac utakmice, onaj od koga smo najmanje ocekivali, Belic.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.429
Reaction score
2.167
Natho jer jebe cigane slatko.
 

Haris_Brkić

Grobar
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
972
Reaction score
7.353
Posle predugo vremena napokon odigrasmo fudbala.. Kako sam se nadao, prezadovoljan sam izdanjem naseg tima, izuzev početnog grca od nekih 20min.
Moj glass ide Beliću, valjda sto nisam nista očekivao od njega, a decko je odigrao sasvim dobru partiju. Preorao je teren, krpio prostor iz svakoga, ubedljivo najveće iznenađenje ovog meča.
Natho-tatko rutinski, vidi se da ima snage za celu tekmu, al to je druga tema. Vidi se da je coach na terenu i zapravo pravi lider ovoga tima.
Dijabrat...i dalje se pitam kako je on zalutao u našu ligu, lomio je kicmu onoj medijskoj kurvi Erakovicu celu tekmu, bio opasan u skoro svakom kontaktu sa loptom i za to veliki respekt.
Živković se lavovski izborio sa Bukurvijem, tako da mi on spada u drugo najpozitivnije iznenađenje meča..verovatno zato što sam od njega još manje ocekivao nego od Belića. Centarsutevi oštri, al bez targeta, nekako napamet...kao i uvek..
Sveta Marković podsetio nas zašto smo se radovali kada se vratio, zakrpio skoro sve pozadi, zamalo da se proslavi i golom, al jbg..falilo je malo sreće..
Traore nedefinisan..vidi se da zna fudbala, jak je kao dva međeda, ali nekako trom..ipak,sa njim delujemo stabilnije u odbrani, mada mora da steše burence oko struka za ozbiljnije partije.
Rikardo već tradicionalno slabo u derbiju..dobijao je duele, tukao se sa ciganima, ali po svome prepoznatljivom receptu davio loptu preterano i propustao sve šanse za dobro proigravanje saigrača. Treba nam bolji špic, k'o 'leba..
Bazdar treba da dobije šansu, toliko je pokazao za ovo malo na terenu..vidi se potencijal.
Jović više nije fudbaler..njega obori i promaja..
Mening da promeni dilera, jer mi vec duže vreme deluje drogirano na terenu, kao da ce sa se saplete o svoje noge...potpuno amaterski..nemam šta više dodati..
Čaki kapitenski..tukao cigansture, pokupio svaku loptu,dao je sve na terenu..koliko god to bilo limitirano to je druga priča ali srce i muda ima da nadoknadi nedostatak talenta.
Pop sasvim solidno, treće pozitivno iznenađenje utakmice, skoro svaki centaršut kupio..kod gola mislim da ne bi stigao ni da je se bacio po nju..usralo je cigosa maksimalno kod onog šuta, da ponovi još milion puta ne bi bio ni blizu takvog šuta..da je ta klasa ne bi igrao za fašisticku kucku sigurno..
Petrić..još uvek nedefinisan stav prema njemu imam. Malo aktivniji pored aut linije nego uobičajeno ništa..ali večeras smo prvi put posle mnogo vremena delovali kao tim, i to daje neku nadu..ipak mislim da je još rano za procene, ne zaboravite kakav krš od tima je preuzeo..
Sve u svemu..mislim da smo zaslužili da dobijemo ovu utakmicu..visio im je go u vazduhu celo drugo poluvreme i pored ciganskih sudija kojima želim da dobiju rak. Džaba vam milioni, nameštanja, Tvorza mađija i sav hajp o najjačem sastavu ikada, u našem dvorištu ste bili večeras nadigrani.
Upravi iz dubine duše želim da umru, po mogućnosti odmah, a ako ne onda što pre..zajedno sa njihovim Firerom.
NAPRED PARTIZAN!
SISAJ zvezdo!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.711
Reaction score
29.408
Локација
Beograd
Nathu glas za uspešan penal i gol u derbiju.
Starijem i sporijem bratu Đemba-Đembe, Traoreu takođe - lepo je videti da čovek tako spor, debeo i u godinama ima volju, želju i mogućnost da se bavi fudbalom, budi mi nadu da ću se i ja jednom vratiti na teren.
Sad mislite da se ja sprdam sa njim...ne...jeste spor do bola, ali na neki čudan način svojom masom ipak nekako zaustavi protivnika...šta ga znam...kad ga nismo skautirali pre nego što je došao ovde, sad ćemo ga nadalje skautirati kad je već kod nas...
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.
Urošević zbog pristupa, Natho zbog gola i trka ka centru sa loptom.
 
Top