Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Прелазни рок, лето 2019. (Радио Милева)

Статус
Затворена за писање одговора.

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.556
Reaction score
11.033
Dumbija je odavno nikakav i nadam se da se ne razmislja ozbiljno o njemu.

Sto se ovog prevodjenja tice, stvarno je vise odvratno koliko sitne pameti fali u upravi. Neka je Bilja kao PR ako vec mora da bude tu, za prevodjenje platis prevodioca, to mu je posao. Otklonis svaku mogucnost brukanja za trosak koji je mizeran za klub.
Meni upada u oci i sto mentola Pantica salju da ceka igrace. Ako vec govorimo da Biljin engleski nije bas tarzanski, Panticev itekako jeste, a plus njemu pamet ne smeta i ima volje da smara. Gledam kako je spopao Asana i sramota me umesto njega. Jadni Japanac je posle 2 minuta sa Panticem odustao od odgovaranja na pitanja i krenuo da ga kulira.
Odavno skrecem paznju da mora da se uvede i neki dres kod za ova predstavljanja. Dolaze likovi odeveni ko klovnovi. Ja ne mogu nekog ko u sorcu dodje na promociju da shvatim ozbiljno dok prica o velicini kluba u koji je dosao. Najsveziji primer je Dinga, izgleda ko da je krenuo u prodavnicu pa usput svratio da odradi promociju. Jebote, samo se kaze ljudima, kosuljica, pantalone, cipele, nista tesko ni komplikovano, samo fali volje.
 

Partizanovac

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2018
Порука
144
Reaction score
276
Lepo je spominjane stranca kao napadača,ali je nelogično
Već imamo Sumu,Sadika,Natha i Asana,to je to za našu ligu pošto se ova 3 crnogorca ne računaju
Kad bi došao Dumbija ili bilo koji drugi stranac,onda bi imali 5,morao bi neko na tribine...
Dakle slaba vajda od stranca,ja očekujem nekog našeg,proverenog,tipa Škuntelar..
 

Beli1306

Početnik
Учлањен(а)
11.12.2011
Порука
10
Reaction score
23
Локација
Krusevac
Koliko vidim i neko je sad postavio da je leonardo slobodan igrac? Da li je on uzeo dok je igrao za nas nase drzavljanstvo ako jeste to bi bio pun pogodako
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Ne znam sto se cimate oko broja stranaca ljudi. Pa da dovedu jos jednog stranca, Vujačić ili Pešukić bi za 3 dana dobili srpsko drzavljanstvo... prelagano
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.480
Reaction score
1.114
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Racunaju se kao stranci, samo je pitanje ko ima.
Negdje sam procitao da Scekic ima drzavljanstvo Srbije, a Vujacic i Pesukic ne.

Mislim da generalno nije ni realno ocekivati Leonarda. Iz vise razloga mislim ovo. Br stranaca za domaca takmicenja, njegova plata, pozicija na kojoj smo puni, problem I sa ponasanjem itd...
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
537
Reaction score
1.845
Generalno vazi pravilo za brazilce da su opiceni totalno,imaju neki kvrc u glavi,previse talenta,ali malo profesionalizma. Cast izuzecima.
Retki su igraci kao Zuka na primer.
Leonardo da nema taj njihov kvrc i da je malo veci profesionalac sto se tice samog shvatanja fudbala on bi lagano mogao da igra za najbolje klubove na svetu. Bez ikakvih problema,toliko je dobar.
Ali on i takav sa svojim bubicama je ubedljivo najbolji stranac koji je igrao na ovim prostorima. Da sam ja neko ko se pita nesto u Partizanu,zvao bi ove sekunde coveka i rekao mu-napisi cifru koja bi te zadovoljila i kreni lagano ka Beogradu jer sta god da napises platicemo sa osmehom!
On je za nase uslove Mesi licno. Uvek je bolje dovesti jednog takvog igraca nego pet balvana tipa Ivanovic.
 

Данијелс

Početnik
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
185
Reaction score
1.257
Локација
Po
Ma da. Reagovacemo. Podizanjem obrve i pustom zeljom jedino! Taj drugi klub iz Emirata sto ga je vec kontaktirao, sigurno ce ponuditi manje para od nas! Obavezno.
Ali sto bi bilo doobroooo kad bi bilo...
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.242
Reaction score
2.880
Lepo covek rece ,,ponasanje,, jel vidite da lik gde god da je igrao imao je nekih problema sam sa sobom uglavnom....da se razumemo,vrhunski je igrac i rado bih ga ponovo gledao u fkp
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.738
Reaction score
12.780
Локација
Nedodjija
Pusteno je malo skretanje sa teme, sada vise i nema smisla da se reaguje..

O Bilji i svim drugim temama, mozete da nastavite u temi o Upravi..
 

Marko98

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
241
Reaction score
330
Локација
Novi Sad
Mislim da mozemo Lea da dovedemo iskljucivo ako obezbedimo LE,al opet bi to bilo puno stranaca.
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Leonardo je nas i Partizan mnogo zgotivio, kao malo koji stranac do sada. Baš sam vidio da je čovjek na instagramu prije samo 10 dana okačio klip navijanja Grobara s Juga, i ispisao neki tekst ispod na portugalskom, od kojeg sam razumio samo ''najsrećniji dani u mom zivotu...'' To nije mala stvar. Mislim da će se sigurno vratiti jednog dana, ali sada nije realno. Treba pokušati, ništa ne gubimo, ali vjerovatno tip hoće da obezbjedi sebe i familiju, jer koliku god platu da mu ponudimo, bilo koji klub iz Emirata će mu dati duplo više.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Moram da napisem, nadam se ne po cenu bodova! ali upoznao sam i njega i njegovog brata Alana licno.. Burazer je odma na prvu mnogo zreliji i kaze kad su bili klinci da ga je kidao u fudbalici.. kaze i da ovaj nikad ne igra 100%, vec samo na momente.. Leo sedi tu sa nama i jos jednim drugarom za stolom, ja ga pitam jel istina to? Smeje se i odgovara nesto nemusto diplomatski kao “pa nije baaas” a onda prsnjava u smeh i kao jbg takav sam. Ne znam koliko sam dao golova, ne znam koliko imam asistencija, i ne igra mi se uvek fudbal. (Kasnije kad je odlazio, nije otisao u Monako po njegovim recima “tamo moram igram non stop ozbiljno”)..

Dakle on je prava fazon NINDZA KORNJACA Leonardo! Samo da se zajebava, i da odigra pa kad vidi da bas mora ili kad ga ne mrzi on zapne 100% i pokaze sta zna. (vratite film u nazad pa vidite kako igra protiv lucana celu preko kurca, a onda nicim izazvan prvi drugi korak, sprint, drubling, gol)..
I mnogo takvih utakmica je odigrao u Partizanu! Jedine koje nije odigrao su Evropske (zaglebje - da je nespreman igrao mi bi prosli!!!) kasnije poluvreme protiv gayciganikosa i to je to (i tu je u bgd to poluvreme odigrao pod nekom povredom sjajno)..

Mnogo bi voleo tih njegovih lezernih bolokurnih 80% ponovo u Partizanu, pa da cekam u grupnoj fazi LE taj bljesak taj prvi dvokorak, cug, promenu pravca...

Kakav igrac!!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top