Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Прелазни рок, лето 2019. (Радио Милева)

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Da je uprava iole pismena kao sto nije i da ih je makar malo briga kluba, ovu govnjivu finansijsku situaciju bi resili tako sto bi prodali sta se prodati moze i zahvalili se poluproizvodima, a tim bi cinili Pavlovici, Sveta Markovic, Cucin, Djerlek, Kokir, Balaz, i jos te dece... nekoga sam sigurno i zaboravio, a ne da prelaze u Vozdovce i tri lepe Cukaricke materine... meni i dan danas krivo sto nismo uopste ili duze gledali Nastasica, Jovetu, Blekija, Adema, Lazara Markovica, Mitrovica, Jojica, Raću, Stefana Savica, Djoleta Jovanovica, Andriju Zivkovica, i opet ih ne mogu pobrojati sve koliko ih je... ali bukvalno smo fabrika za igrace - napravimo igrača i prodamo, novci idu tamo gde idu a ti se Partizane slikaj... da smo u stanju 3-4 godine da zadrzimo svoju decu bili bismo Ajax u malom, jer za veliko treba normalan sistem i okruzenje a to nece biti ni za 100 godina, a i u takvom slucaju bismo napravili rezultate.

Гледајмо, браћо Гробари, напред!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.289
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Vidi se da je drugar s Žeksom, predstaviće kao bombu odlazak mladog igrača, gde ekipe poput Juventusa i sličnih s obzirom koje su sada cene transfera, mogu za 5 miliona da rizikuju s mladim igračem da ga uhvate pre nego što mu mnogostruko skoči cena, a ako ne uspe šalju ga na pozajmice i uvale nekom slabijem klubu.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
@Zuull_PFC slazem se samo sa ovim pred kraj i to delimicno. Da se svakom prodajom ulagalo u tim i da smo ga jacali za ovih 10 godina bili bi nivo barem Benfike. Znaci izbacis klinca prodas ga, novog ubacis u ekipu a za te pare dovedes kvalitetnog stranca ili kvalitetnog domaceg povratnika kojem ne ide u inostranstvu tipa Markovica, Jojica i Obradovica. I uvek bi bio u plusu tim bi jacao i svaka sledeca prodaja bi bila veca.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Партизан и Чукарички разматрају судбину Кокира, Бирманчевића, Стевановића и Богосавца!

"Хоће ли још један бисер из Хумске да се пресели на Чукарицу?"

Урал зове Дингу у Русију да лично потпише папир о позајмици Партизану!?

"Партизан и Урал су, у начелу, постигли договор око доласка Доминика Динге на једногодишњу позајмицу у Хумску, али..."
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Kolega @PFC_SO svojim postom sve objasnio. Dokazani kriminalci vode tu agenciju, a ispostavlja se da Zexovi navodi da Novak Nedic nema nikakve veze sa klubom se pokazuju kao laz. Jasno je da je Nedic postavio Gmazuru na mjesto direktora, ipak su kumovi, pa da.

Posto investicioni fondovi nisu u modi posle slucaja Zivkovic, sad cu poceli da nam uzimaju igrace i vode ih u Cuku i Vozdovac. Tamo ne mogu dostici cjenu kao u Partizanu ali se pare mogu pokrasti diskretnije. Takva je racunica...
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
@bonaventura Ма све је то толико прљаво да уопште ни не желим да мислим а камоли да пишем о томе, чувам своје живце.
Прљаво, криминално.
Уосталом, као и ова наша јадна смрдија... и све у њој.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Vratiti Lea i Evija brata i cementirati ih na po 4 godine. Ne bih tako brzo otpisao Svetu Markovica,mislim da decko ima stofa da bude dobar igrac, da igra Bundesligu lagano. Tragedija bi bila pustiti Kokira tako lako,decko dobar igrac i provereni grobar. Treba sastaviti tim kao Marko Nikolic sto je imao, domaci igraci koji na postojeci sistem dodju kao upgrade i daju svoj doprinos kao Djurickovic,Radin koji su svoje minute u toj sezoni posteno odradili. Dati ovom malom Nikoli Novicu po 10-15 minuta na utakmici i polako.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Primetio sam da mi grobari a prvi ja uvek potenciramo neke bivse igrace koji su nam ostali u srcu. Od Klea koji je maltene od kad je otisao svakog roka bio meta do Lea. Mi smo nazalost klub koji igracu kao sto je Leo ne mozemo ponuditi bolje uslove od klubova u kojim je igrao na bliskom istoku. Nama trebaju i domaci i strani igraci koji imaju motiva da grizu i da se negde dobro prodaju. Aj da je Leo slobodan pa da mu i damo milion godisnje. Nama 17 igraca dolazi sa pozajmice prvenstveno se treba osloboditi stranaca svih Sume na prvom mestu. I menadzerskih prevara koje imaju platu 250 do 300 hiljada godisnje kao sto ima Musa. Kakav je taj Momcilovic bek sto se pominje zna li neko vise o njemu?
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Znajuci nasu upravu i Lea, ako uopste postoji mogucnost za dovodjenje treba prvo da se obezbede pare za prvu godinu njegovog ugovora. Jer znamo da nasi ne isplacuju plate,a Leo bas i nece da igra bez para. Da neb posle bilo opet razvlacnja po medijima o Leu.
Steta sto Valijente nije ostao, pogotovo sad kad Pavlovic odlazi. Bice nam gadno u kvalifikacijama ako nam odbrana ne bude uigrana, cela Miletic i Valijente dobar tandem, Ostoja i Markovic uvek spremni da uskoce.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Ne znam kakav je Kokir igrac,ali mene cudi sto Birmancevic nije dobio sansu do sada. Decko moze biti fantastican igrac. Nadam se da ce Savo da ga isforsira malo,mislim da moze biti super igrac u rotaciji za pocetak.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Treba sastaviti tim kao Marko Nikolic sto je imao, domaci igraci koji na postojeci sistem dodju kao upgrade i daju svoj doprinos kao Djurickovic,Radin koji su svoje minute u toj sezoni posteno odradili.
Zaboravio sam na ovu dvojicu. Radin je tako dobar posao pravio, kad god je ulazio, grizao je. Imamo materijala i kvaliteta i sad u timu, ali to treba nadograditi i fino upakovati. Savo se treba pokazati.

Apropo ove priče o klincima, malo kad je struka pogriješila i mislim da to nedavanje šanse nekim juniorima znači jednostavno da nemaju zadovoljavajući kvalitet ili nemaju mozak koji može ispratiti profesionalni fudbal. Vrijeme sve pokaže.
 

maslinka

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
516
Reaction score
400
Локација
Na travi JNA
Partizan blizu dogovora sa Čukom
U jednom smeru bi krenuli Birmančević i Stevanović, a u drugom Bogosavac.
 

maslinka

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
516
Reaction score
400
Локација
Na travi JNA
Sta fa liBogosavcu, decko je dosta napredovao solidan bek,ovde sve sami strucnjaci a kladim se da pola nije dva puta sutnulo loptu kako treba.
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.244
Reaction score
2.891
Bogosavac?!
Nula od igraca! Pokazao je i u onoj utakmici protiv Nemaca
 

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
720
Reaction score
1.249
Локација
zemun ceo crn i beo
Prvo neka nauči da trči. Jebem ti fudbalera koji trči na petama. Koliko je imao centaršuteva a koliko prodora po utakmici? Uostalom vreme će pokazati kolikoj loš igrač
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top