Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.114
Reaction score
5.452
Локација
Beograd
Želeo bih da istaknem vrlo solidnu partiju Voldena i Jaramaza u odbrani. Sveli su njihovu pik-en-rol igru na malu efikasnost. A Gordić je savršen dokle god je drugi ili treći točak. Igrač kao Mozli nam je falio od Gista.

Žilava partija ali i mnogo bolji ovde nisu dobijali.

Pejdž konačno proradio! Svaka čast.

Bitna pobeda.
Melju crno-beli!!!
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
447
Reaction score
2.534
Локација
Novi Beograd
Gordic je jedini nešto i pokušavao smisleno večeras, na segmente i Zagor, ali nije išlo. Jaramaz neka se posavetuje sa Kecmanom koja bi trebalo da bude njegova uloga, kad već od Pejnersa nema vajde. Pejdž je stvarno bio fantastičan u napadu (imao je čak i jedan odličan skok u napadu), mislim da je on najzaslužniji za ta sitna instant odlepljivanja. Mozliju stvarno svaka čast, strašan je borac. Parahovski je došao da uzme tu plaketu, sad neka skapira da ima novi klub kome je potreban..
 

DzimiKG

Početnik
Учлањен(а)
15.08.2018
Порука
94
Reaction score
120
Локација
Kragujevac
Bravo za pobedu, ali igra ne raduje. Bas se mucimo u napadu, ovde veceras smo bili manje losi. Bacanja, izgubljene lopte, procenti za 3p, bas lose... Ali kao sto rekoh, dokle god dobijamo, dobro je. Nadam se da ce se Rasa ubrzo vratiti.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Mnogo bitna pobeda,a sto je jos vaznije ostvarena je sa skracenom rotacijom i bez Tomasa. Neki igraci stvarno zabrinjavaju i evidentno je da ih i Trinki slabije koristi,a vrlo verovatno ako ovako nastave i nece racunati na njih. Gorda postigao kljucne poene,Mozli odigrao odlican mec.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.734
Reaction score
12.749
Локација
Nedodjija
Štoo je i ogroman problem.
Nekad prođu ova njegova ludila ali nekad ne prođu pa se upamte ona 2 dodavanja u ruke i srljanja pod koš. Ukoliko uzme sve ključeve u svoje ruke ova ekipa opasno smanjuje svoje šanse za najviše ciljeve, no da ne kvarim veceras.
Svaka mu cast za trojku i onu sekvencu u prvoj. Sve ostalo za zaborav...
Mozli i Pejdž dovoljni za ostatak. Ostali tragični...

A hoces da kazes da pas Woldena takodje direktno u ruke ili polaganje Zagora sa 5 metara od kosa bolja resenja..

Smeta i meni sto carini loptu i hoce svaki napad da zavrsi sam, sto izbegava da doda loptu kada mu saigrac otvoreno trazi, ali prosto za ovu utakmicu se znalo ili je Gorda dobija ili je Gorda gubi. Svi ostali igraci veceras nisu mogli da donesu pobedu.

Kada krenu i ostali igraci da pogadjaju, tako ce se i Gordina uloga smanjivati. Proslo kolo kad je Zagor bio prva violina, Gordic je bio na margini. Takodje i na pocetku dok je Thomas igrao. Gordic ce uvek imati ovakvu ulogu, kada ostatku timu napadacki ne ide i ja to podrzavam!!
Nemoj da zaboravimo, imao je veceras Gordic i 7 asistencija!!

Kako god, ja uvek imam fiks igrace u koje vidim nesto, nisam uvek racionalan, ali za sada Gordic je jedini igrac koji ima sigurne poene.

Pobeda je bitna, ostalo je da potvrdimo pobede nad Italijanima i Litvancima i mi smo sigurni ucesnici TOP 16.
Bravo Crno-beli, bravo!!!
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.019
Dosle neke komsinice kod keve, raskokodakale se, a ja i sinovi gledamo tekmu.
Par puta smo gromoglasno propratili koseve, a trojku Gordica smo propratili probijanjem kucnih decibela.
Komsinice se pokupise i odleprsase na metlama.
Mladji sin prvi put lepo i jasno rekao glas R, naravno u reci PaRtizan! :šal
Inace, pijemo samo sokice, vocne. U zdravom telu zdrav duh, u zdravoj glavi samo Partizan. :D
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.734
Reaction score
12.749
Локација
Nedodjija
@Стојанче Ристевски

Malo ostriji je ton posta, ali nisam imao losu nameru, najserioznije..

Nabrojao si njegove greske, kao i nacin na koji igra gde carini loptu i vrti neke pikove do beskraja. Njegova mehanika suta je krajno losa, ali njegova lopta veceras je usla. Da nije on veceras povukao, mi bi izgubili.

Nije bilo kritike Woldena, Jaramaza, Zagora i ostalih vec, Gordica..

13 poena, 7 asistencija, 6 skoka i samo 2 izgubljene lopte i ti kazes...

Svaka mu cast za trojku i onu sekvencu u prvoj. Sve ostalo za zaborav...

Nisi ti reko da Wolden i Zagor bolji, ali si reko da je igra Gordica za zaborav sem sekvence u prvoj i trojke na kraju, sto automatski znaci da je neko drugi mogo bolje. Pitanje je samo ko?!?
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.646
Reaction score
29.084
Локација
Beograd
Ha, ha, ha, plejmejkeri slabo razigravaju saigrače, daju žive lopte u ruke protivniku, trojku pogađamo svake prestupne godine, dvojku tu negde, Birča gađa k'o kad bih ja posle 25 godina apsolutnog odsustovanja sa terena uzeo loptu u ruke, bacanja mašimo, ne igraju nam Raša, Novica, Arcjom i još poneki, mladi MVP Pecarski otišao nam iz kluba, Ostoja stis'o kesu i ne kupuje šutera...

- a mi pobedismo tamo gde nikad nismo pobedili... :D

...Ha, ha, ha, pa šta bi tek bilo da nam je večeras krenulo ono što nije?! S' kol'ko bismo pobedili? Sa 50 razlike? :D

Bravo momci, znamo svi da ima nešto bitno i u odbrani i skokovima, iako bez šuta ne može, utakmice se igraju za pobedu, a za razne i raznolike ,,umjetničke dojmove,, uvek ima vremena...ovaj večerašnji ,,dojam,, je bio dramatičan i jebitačan - teraj dalje! :D

:napred-partizan:
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.325
Reaction score
2.946
Локација
Kragujevac
Mozli definitivno trenutno najvece pojacanje, da jos njega nemamo, reket bi nam bio blaga jeza. Parahuski normalno da vredi da se ceka, da li cemo ga docekati sada je vec pitanje.

Mene najvise kopka onolika pasivnost Woldena u napadu, je l mu to Trinki odredio ili on sam. Kreativan nije, na kos ne ide, ne preuzima nikakvu odgovornost. Iz ove trenutne perspektive, Si je za Pejnersa bogotac, koliko sam razumeo raskinut ugovor sa njim, jer je stranac a prosecan je, sta li je tek Pejners, Si u odbrani sa Mozlijem bi se slagao vrhunski dve takve atlete.

Jos je rano , super je sto pobedjujemo , nadam se da ce nam i igra doci uskoro.
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
993
Reaction score
3.673
Локација
Ne sviđa mi se soliranje Gordića. Pokušaj za tri je bio iz koliko toliko rezonske pozicije posle mis meča, ali onaj fejdavej preko ruke posle pivotiranja na 56:58, dok niko od naših igrača nije u reketu na skoku, katastrofa.

Ono što mi se sviđa je očigledno odlična hemija u timu. Ubrzo nakon pobede Novica postavlja fotografiju na Instagramu nakon postignute trojke Lilarda protiv Oklahome za pobedu u seriji u plejofu NBA. Famozna fotografija na kojoj Lilard gleda mrtav hladan u zagrljaju igrača u kameru, samo što je fotošopirana Gordićeva faca umesto Lilardove. Slatko sam se nasmejao. :D
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.646
Reaction score
29.084
Локација
Beograd
Статус
Затворена за писање одговора.
Top