Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.246
Reaction score
3.615
Horor, ali jbg i ovo je moralo jednom da se desi.

Ne treba očajavati, izvući pouke iz ovoga i nastaviti jako.
 

DzimiKG

Početnik
Учлањен(а)
15.08.2018
Порука
94
Reaction score
120
Локација
Kragujevac
Osim Tomasa, veceras ostali ispod nivoa. Peinersa vredi sacekati, dobar je, Parahovski opet se ne snalazi. Ne zelim da budem taj koji sad kaze "jesam rekao", i nadao sam se da necu da budem u pravu sto se tice pisanja protiv mutanata za vikend. Deluje mi da ekipa mnogo zavisi od raspolozenja suta Zagorca, Jareta i Gordica, koji i nisu bas cisti suteri kroz svoju karijeru. I bacanja opet problem, mnogo promasaja. Nadam se da ce Bel uneti svezine i raznovrsnosti u napadu. Ne treba poleteti, desi se lose vece, srecom u dobroj smo situaciji i nista se ovim porazom ne menja sto se tice prolaska grupe. Samo mi je krivo sto sam bio na udaru vecine kao da sam ne znam sta lose rekao, eto veceras ce biti negativnih upisa, ja to necu pisati, podrska momcima, zelja je bila prisutna, ali jednostavno nocas nije bilo nase vece...
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.396
Reaction score
4.603
Локација
Zemun
sta je sramotno?

sta su igraci radili drugacije od prethodnih utakmica, a sada nisu?!?!

nemojte mi reci, falila je energija... zato sto je to pljuvanje ove ekipe..

nije htelo, mashili smo sve, losa atmosfera, los dan, sve lose.. svakoj ekipi se ovo desava, moralo je nama...

ali reci da je sramotno.. hm...
Jeste preteska rec, ali po meni, sramotno je samo Trinkijevo izdanje veceras. Apsolutno nikakav odgovor na njihove specijale u odbrani, a nije da u timu nema materijala da se odgovori.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Uzasan mec,jos gore navijanje,ali ne treba previse dramiti. Svi znamo da ce biti jos dosta ovakvih meceva tokom sezone. Ipak mislim da su se igraci trebali vise angazovati oko ovog meca i zatvoriti tu prvu poziciju,no dobro ovo je vise u nasem maniru :)
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Jako losa igra i zasluzen poraz na kraju. Opet uzasan ulazak u utakmicu iako se pored toga tako vracamo i cak odlazimo na +7 ali onda Bircevic siluje trojke i masi, padamo polako ali ipak imamo +2 na poluvremenu. Treca cetvrtina je bila totalni raspad gde smo pukli katastrofalnih 9:25 i gde nsimo znali da damo kos iz igre - neverovatno ali istinito. Epski raspad sistema. Bacanja na kraju opet uzasno izvodimo ( 14 promasenih cak - 19/33 )... Trojke - damo tri samo u prvoj cetvrtini i posle jos tri za tri cetvrtine... Spoljna linija nam skroz podbacila... Pejdz, Gordic, Zagorac pa i Jaramaz svi losi...

Bice jako tesko u nastavku Evrokupa... sledi nam Tofas tamo i realno je da cemo jako tesko to dobiti ali aj da se nadamo ali samo pod uslovom da odigramo mnogo bolje... Kad kazem tesko mislim na to da obezbedimo prvo mesto koje bi znacilo za dalje jer Venecija ( bolja u medjusobnom duelu ako treba da se odlucuje ) i verovatno Tofas disace nam za vratom do kraja...

I nazalost jos nesto... Nemam puno nesto prava da kritikujem atmosferu u hali jer ne idem na utakmice ali realno je da smo izgubili onu pravu podrsku kakvu smo nekad imali iz ovih ili onih razloga ali to nije vise to iako je protiv Tofasa bilo sasvim solidno. Nista, prvi poraz u ovom takmicenju a sad da vidimo kakvi smo kad je ovako tesko... prvo u Zadru ( ABA ) a onda i u Turskoj.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.298
Reaction score
15.345
Локација
U pizdi materini
Mene poraz i ne iznenađuje toliko jer ne može se očekivati da igramo bez poraza a imamo primer reprezentacije na SP kako je to izgledalo na kraju posle silnih i ne toliko bitnih pobeda u kontinuitetu.

O igri u drugom poluvremenu da se već diskutovati jer ono ne liči na KKP. Posle priključka, vođstva i tajmauta posle kog igrači Venecije nisu uspeli da izvedu loptu očekivao sam da se rezultatski otcepimo na barem +15 kad ono sasvim suprotno...

Birča kao da se trudi posle nekih solidnih partija da namerno iznervira sve kojima je Partizan u srcu. Artjom koji je doveden kao prvi centar ili presedi utakmicu ili nema ulogu u istoj.Načitao sam se da ima te povredu te privatne probleme ali sada je već novembar a njegov doprinos ne postoji.

Brat letonac proigrao čim je osetio konkurenciju u timu :D

Da dobijemo sledeću u EK i ovaj poraz postaje potpuno nebitan.

I da dodam još da je sa navijačke strane i onoga što tim dobija od toga Pionir daleko bolji po KKP mada sam uveren da bi ovo i u Pioniru izgubili.
 

Dakara

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
5
Reaction score
4
Локација
Banja Luka
Unakazili su nas iako smo imali čini mi se oko 25 slobodnih bacanja više. Ovo da smo uzeli u 90% bi završili prvi u grupi, ovako sad je upitno prva dva mjesta. Tanki smo na centru. Mozliju svaka čast, ali sa 203 cm je inferioran u odbrani kada dođu korpulentniji. Inače Mozliju svaka čast meni i najdraže strano pojačanje posle Tomasa. Ovoj ekipi jedino nedostaje Art na visokom nivou da bi to bilo to. Sledeći par kola nas čeka pakao, a dosta smo istrošeni od gostovanja koje tek sada dolazi na naplatu. Kažem opet šteta, ali da je neko punudio ovo posle 6 kola svi bi ovakvu situaciju prihvatili.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.447
Reaction score
4.794
Podatak za Riplija: u 3/4 nismo dali ni jedan koš iz igre!
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Пораз је морао доћи, оно што је проблем јесте што следећа утакмица и евентуални пораз би могао закомпликовати ситуацију у групи.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.911
Reaction score
4.213
sta je sramotno?

sta su igraci radili drugacije od prethodnih utakmica, a sada nisu?!?!

nemojte mi reci, falila je energija... zato sto je to pljuvanje ove ekipe..

nije htelo, mashili smo sve, losa atmosfera, los dan, sve lose.. svakoj ekipi se ovo desava, moralo je nama...

ali reci da je sramotno.. hm...
nije stvar u porazu, poraza je bilo i bice, desi se i los dan... problem je sto nemamo igru, problem je u pristupu mecu i to ide iz tekme u tekmu
koju utakmicu smo odigrali dobro u abi od pocetka sezone, evo reci jednu:

igokea - dobili, kakva igra - losa
primorska - lose
mornar - lose (zadnjih 5min smo igrali nesto pre toga grupa gradjana)
cedevita - lose
fmp - lose ...

igra ne postoji, svaki mec ulazimo mlako pa onda juri rezultat, mozemo da se vadimo na gostovanja, autobus, pocetak sezone... ali nesto ocigledno ne stima
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Napravili smo finu zalihu da ne ostanemo gladni, ovo je poraz koji smo mogli priuštiti. Dobra opomena za igrače i trenera, čije je bledilo zasenila publika. Nekad je atmosfera na zagrevanju sat vremena pre tekme bila vatrenija nego ovo večeras. Kolektivno loš dan, ovo nismo bili mi!!
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.626
Reaction score
8.450
Локација
Македонија
Kakva samarcina u nezgodnom trenutku.
Sada nam slede gostovanje u onom ustaskom ruglu gde redko kada dobijamo, pa onda gostujemu turcima u EK, pa zatim dolazi mec sa limenih mutiranih cigana.
Umesto da dobijemo danas pa da onda budemo malo slobodniji u EK nama se dogodi ovakva svinjarija.
Katastrofalna utakmica gde nemozes celu cetvrtinu dati kos iz igre, gde masimo slobodna bacanja kao da igraju juniori a ne profi igraci, gde se siluje i prangija u napadu i kada vidis da ti ne ide i ne trazi se neko drugo resenje.
Razumem ja da treba vremena i da ce se desavaju oscilacije i poraz kao poraz nije me toliko potresao kao sama igra i odnos prema dresu. Ovo veceras je za svaku kritiku. Sramotna igra a i atmosfera nije bila puno bolja.
Teraj dalje ali da se ja pitam za ovo veceras rebnuo bi pojedince nekoliko procenta od plate.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.359
Reaction score
6.447
Локација
Novi Sad
Zastooo ovoliko skracena rotacija ako smo vec u teskom ritmu utakmica?
Zastooo ni minuta Novici koji je igrao kada je bio u mnogo losijim stanjima?
Zastooo ne veca minutaza Parahuskom koji nista lose nije uradio dok je bio na terenu?

Organizovani su kriminal, na sta je jug spao, to je sramotno. Bolje da ih nema nego ovakvih da ih ima. Tribina nam se pretvorila u citulju, sve ja razumem i postujem staz i doprinos svih na zalost pokojnih momaka ali oni prvi ne bi pristali da publika odmaze svom timu nenavijajuci tj na taj nacin im odavati postu... katastrofa kao i igra danas.

Ovaj poraz vise steti zbog narusenog samopouzdanja nego rezultatski.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Hm... nema igre, pobedjivali smo bez igre do sada...
Da vratimo Mutu, tu je bilo igre?
Prosto je, kad nam ostave prostor mora da se sutira i da se pogadja ako se zeli pobeda, u suprotnom se gubi, posebno ako protivniku ide sut.
Nije ovde bila problem ni zelja ni borba, jednostavno nismo tim koji ce lako pobedjivati, nismo suterska ekipa, drugacije moramo pobedjivati. Veceras sve sto je moglo da krene lose je krenulo lose. Idemo dalje
 

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
692
Reaction score
1.364
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
Tezak poraz...Iskren da budem, navijao sam da imamo neki poraz do kraja grupne faze, cisto iz nekog sujeverja i zelje da nas ne shvate svi preozbiljno i krenu da grizu protiv nas u nastavku takmicenja...Ipak, nisam se nadao porazu kod kuce...

Ne bih rekao da su igraci imali kurcobolju, to je previse jaka rec, jednostavno je falilo energije, kako na terenu tako i na tribinama...Iz toga je proizasao i veliki broj promasaja, slab skok, losa odbrana...Umorni smo brate mili...

Sa druge strane, oni su uradili tacno ono sto su hteli, stisli nas odbranom i nisu nam dali lake poene...Terali su nas na sut i bacanja, koji nam i ovako nisu jaca strana, jer su znali da smo i mi u jakom ritmu i da cemo mozda usled manjka energije i koncentracije masiti...A opet, pogodili su dosta svojih suteva, pogotovo Watt, koji ne znam da li ce ikad vise odigrati onakav mec...

Jbg, teraj dalje, samo da prodje ovo zlo od rasporeda i da se ekipa uigra...
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.441
Reaction score
2.199
Losa igra na momente tim deluje pocetnicki, bekovi danas skoro i neupotrebljivi igraci Venecije za nas su izgledali kao NBA igrace. Poraz ko poraz nije strasan ali igra mnogo zabrinjava mislim da imamo velike ambicije od tima ali nikad se nezna i ostale ekipe nisu nesto posebno ali sa kompletan tim mozda xe to biti druga prica.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Vidim da je termin "sramotno" prilicno popularan posle svakog poraza. Osim sto je nekorektan, jos je i besmislen. Sta je sramotno u tome da neko promasi kos ili odigra lose odbranu? Ili da je los igrac generalno? Dajte da pustimo takve stvari... Veceras se videlo ono sto ocekujem da ce se dovesti u red od proleca, a to je da smo jos uvek grupa manje ili vise talentovanih gradjana a ne tim. To, naravno, nije nikakvo cudo obzirom da se igraci do pre dva meseca nisu ni poznavali medjusobno. Za to su dva faktora najvaznija - domaci igraci, koji su svi redom privatno Grobari, sto je u ovom slucaju bitno i mi, navijaci da poguramo kad zaskripi. Kada se kompletiramo, kroz treninge i utakmice moramo iskristalisati vodje tima, koji ce sluziti da bas u ovakvim situacijama zaustavljaju stvari kada krenu nizbrdo. Videcemo kako ce ici sa Belom i da li cemo morati da trazimo novog centra na zimu, sto bi bilo steta. Da zna da igra nema sumnje, samo je pitanje da li ce proigrati kod nas. Generalno, ja sam optimista, mislim da se uz malo srece i dosta rada moze do tog finala barem.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.156
Reaction score
3.672
Lose smo odigrali, bas lose.

Samo, ne razumijem otkud toliki defetizam i ovako naglo. Neki su bas pretjerali kad kazu od pocetka ovo ne valja. Zato nemoje da se ljutite, ali da polako objasnim.
1. mnogo smo putovali, a cak i kad smo kod kuce Arena-Pionir-Arena-? Ako sada odbijemo da svako putovanje oduzme bar jedan dan, nema profesionalca koji se da bude bolji bez treninga.
2. Volden, Novica - povrijedjeni, Miletic - mlad, Parahovki - ovih nekoliko minuta je bilo oprostajnih i rastanak za 2 sedmice, ako ima normalnog agenta. Jednostavno ne ide, ko zna zasto i najbolje je sporazumno.
Znaci, bez treninga sa rotacijom znacajno smanjenom. Neko rece da bi i Golden Stejt gubio poneku.

Sto se tice samo utakmice, bio je energije i to sve do sredine 3/4, tada smo najvise podbacili. Onda par jurisa, ali kada ti ne idu ni trojke ni slobodna, gubis samopouzdanje a i publika isto jer kod nas je to jedno tijelo.
Meni je ovo licilo na utakmicu sa onom Cedevitom i to su nas ubjedljivo dobili, i to je jedino sto mi smeta.

Medjutim, mislim da Trinkijeri nije htio da ih siluje posto ipak ova utakmica nije eliminatorna(ni blizu) a bas nikoga nije islo.

A najvaznije je: mi smo grobari, najjaci smo najjaci.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top