Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Rutinirali smo italijane u gostima.. Nema slabog pojedinca danas!! Trinkijeri radi ozbiljan posao u pripremi utakmica. Kao što rekoh, Đentile polu igrač, što ne umanjuje vrhunsku odbranu Zagorca na njemu. Naravno, timska odbrana na najvišem nivou.
Bravo bre!!

Pejdž ubija!
 

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
271
Reaction score
782
Локација
Vojvodina
Opet je gostujući teren bio "domaći".
Sve pohvale braći koja su davala jak vetar u leđa našim ljubimcima!
Idemo dalje...samo jako!!!
Ne verujem da ni jedan klub u svim evropskim takmičenjima ima toliko jaku podršku publike kako na domaćem ,a vidi se iz priloženog i na gostujućem terenu.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Ocekivao sam pobedu, cak sta vise bio dosta siguran u to ali da cemo ih ovako razbiti - to mi nije bilo ni na kraj pameti. Pa bravo bre momci, bravo !!!

Skoro savrseno odigrana utakmica od samog pocetka pa do kraja. Nismo popustali ni na +20... Jedino gde smo kao podbacili su ta bacanja 59,1 % (13/22) znaci cak 9 smo promasili ali eto na svu srecu imali smo ogromnu zalihu da bi nas to kostalo... Malo smo preterali i sa izgubljenim loptama (12 izgubili) i to Jaramaz cak 4, Pejdz i Tomas po dve... I to je to sto je bilo za malu zamerku.

Nadskakali smo rivala (44:32) iako smo imali u nekim momentima manjih problema sa zagradjivanjem i skokom... Asisitrali smo vise (19:13) i posebno sutirali mnogo bolje za dva 57,1 % (20/35) i za tri vrlo dobrih 47,6 % (10/21)... Prvo poluvreme smo dali cak 8 trojki.

Sto se tice igraca... Izdvojio bih pre svih sad vec odlicnog i konstantnog Pejdza i dobrog Jankovica (9 poena, za dva 4/8, bacanja 1/2 + 9 skokova) kao i Zagorca (11 poena, za dva 2/4. za tri 2/2, bacanja 1/2) i Tomasa (9 poena, za dva 3/5, za tri 1/1, bacanja 0/1)... Vrlo dobra minutaza za malog Trifunovica i jako lepa rola (9 poena) kao i dobar debi za Makadua koji mi se bas svideo kako izgleda na terenu... I Birca je bio solidan sa dve trojke. Ma bravo jos jednom za sve momke.

Takodje, pohvale za navijace i "domacinsku" podrsku koju smo imali u Italiji. Odradismo mi ovaj brejk ali idemo dalje. Sledeca je Darusafaka tamo i imamo realne sanse i to da dobijemo ako odigramo ovako. Idemo do prvog mesta u grupi, idemo do titule u Evrokupu !!!
 
Последња измена:

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.888
Reaction score
26.042
Nešto sam baš miran pred večerašnju tekmu. Očekujem laganu pobedu.

Hoće li nas biti tamo u hali? Pretpostavljam da je našima iz Italije, Austrije, Švajcarske, itd. lagano tamo da dođu.

Bravo za prognozu.

Bilo je i nasih iz Srbije, ne mislim na profesionalne pripadnike obezbedjenje splavova, političara i juzne tribine, vec nasih do smrti odanih Partizanu. Naklon do poda za njih :respect

Naravno, za ekipu i Trinkija takodje naklon do poda, stojece ovacije i veliko bravo :clap:respect
 

djolehaubica

Početnik
Учлањен(а)
12.12.2011
Порука
85
Reaction score
588
Braco i sestre dodjosmo u situaciju da u drugoj fazi EC-a gledamo sigurnu igru i lagan trijumf na strani od prvog do poslednjeg minuta.

Bravo za pripremu utakmice, timsku igru, rad nogu i posvecenost u odbrani, procente iz igre i timski duh!

Bravo i za sudije jer nisu seckali igru, vec su pustali da se ista razvije. Ako se ne varam nisu nijednom svirali gresku u koracima celu utakmicu?! Moguce da sam nesto propustio dok sam isao po pivo na terasu. Ne zamerite, odlazio sam 10-ak puta, kad uspavam cerkicu premotacu i prebrojati jos jednom natenane... :D

Bravo za grobarstinu u hali! :respect

Bravo za skoro 60% za 2p, i skoro 50% za 3p, jer onda ni mrsavih 59% sa penala nisu problem.

Strah se uvukao u kosti protivnika na svim frontovima, a tek cemo da im GA uteramo!

Bilo je ocekivano da ce forma da raste posle paklenog starta i silnih gostovanjana bez valjanog treninga na otvaranju sezone. Ne treba poleteti, ali se nadam (citaj siguran sam) da vrhunac (citaj bukake :D) tek predstoji!

Krv, sreca, suze i znoj, sto bi rekla Dragana Saric!

Napadaj, napadaj, sve trofeje uzimaj!

PS. Kos kolicnik posle prva dva kola i dvomeca sa zabarima +43, nije lose... :clap
 
Последња измена:

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
227
Reaction score
1.297
Локација
Western filmova
Lepo Trinki slaže kockice i sastavlja ovu, ajde da kažem 'kaznenu ekspediciju'
Kad se setim, kako je naš Dule imao roster od 8-9 igrača, od kojih su barem njih trojica uvek igrali 30+ minuta svaku utakmicu, ovo deluje daleko rasterećenije, bezbrižnije. Nema tolikog umora, nema tih predispozicija za povrede... Mnogo znači dugačka klupa, rasterećenija minutaža, svežina igrača. Lepo sve ovo izgleda :clap Još jednom, bravo momci i svaka čast i treneru i stručnom štabu na ovoj, kako mnogi ovde kažu 'košarkaškoj poeziji'. Večeras je lepo veče, još jedno u nizu, nek bude bude iz 2 razloga :D (pozdrav za pantere). Idemo dalje NSUKNVP
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала
Da se upisem, da se ne dogadjaju situacije da vise postova ima nakon poraza.
Sta reci a da niste rekli, meljemo i meljemo.
Ne vidim razlog zasto bi se zaustavljali, ko je ono sledeci :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top