Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.732
Reaction score
29.525
Локација
Beograd
Niko ne zna kako će se završiti ova sezona. Niko ne zna kako će izgledati sledeća sezona.
Ali svi znamo da je ovo bila naša sezona za pamćenje, bravo Trinki, bravo momci! :clap Ponosni smo na vas! Šta god da bude: Napred Partizan!
:napred-partizan: :napred-partizan: :napred-partizan:
 

Nemke PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
427
Reaction score
396
Локација
Beograd
Direktor Himkia kaze da Evroliga sledece sezone treba da se igra sa ekipama iz ove seozne. Plasi me da i ostali ne glasaju za to, sto me ne bi cudilo.
Moze on da kaze sta god hoce,Himki nema pravo glasa na bordu EL,već su to klubovi koji imaju A licencu,a normalno da će 5 klubova koji nisu sigurni za EL zastupati tu tezi,samo što opet kažem oni na bordu ništa ne odlučuju.

A to što mediji ovde slavodobitno objavljuju da nema šampiona u nekim državama,a neki ne znaju,neki kriju prvo i osnovno da bi se priznala liga potrebno je da bude odigrano 2/3 od ligaškog dela u ovakvim situacijama.

Ma koliko izgledalo, veći problem od ABA lige za hrvatsku klupsku košarku predstavlja domaći šampionat.
“Ostao nam je još jedno kolo do završetka drugog kruga, od planirana tri. Da bi se, po pravilima, trenutni plasman prizao za konačan, neophpodno je da se odigraju dve trećine ligaškog dela

"Obrazloženje je da nam je nedostajala ta jedna utakmica (Zabok) s kojom bi bilo odigrano dvije trećine prvenstva i to stoji. Iskreno, ne bi bilo nimalo nezasluženo da su nam dodijelili titulu", dodaje Ivanov.

Hrvati su bili 21/33,Virtus je u Italiji na 20/32,fali i jednima i drugima po jedna utakmica za 2/3.
U ABA je kao što znamo odigrano 21/22,gde je i matematički poznato ko će završiti prvi u ligaškom delu.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.926
Reaction score
26.722
milane je l’ ti dodjes ista drugo napisati osim da cete igrati EL i sledece godine?

Hrabri svoje covek, znaju oni da se ova sezona zavrsila regularno, odnosno da nije bilo virusa i prekida, da bismo pomlatili sve na svim frontovima.
Ovako, korona im je dosla kao dar s neba. Cak sta vise, ubedjen sam da oni navijaju da potraje sve do jula meseca, onako, za svaki slučaj.
 

milanspasic91

Početnik
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
83
Reaction score
105
Локација
Baric
Da cemo igrati?
Molim te, nemoj meni te fore i fazone. Ja pisem onako kako se osecam u tom trenutku, a naravno da me iznervira kada procitam takve predloge u kojima mi nismo u planovima. Daj boze da igramo EL sledece godine, jer volim Partizan i hvala Bogu prvo dete koje cu uskoro dobiti cu uciti da voli Partizan.
Ne razumem sta pokusavas tim provokacijama, jer ovde stojim punim imenom i prezimenom i lako moze da se proveri da li sam Grobar ili ne. Pozdrav.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.300
Reaction score
11.905
Локација
Tu, odmah iza tebe
U poslednjih par dana nas je napustilo mnogo Grobara a ti nisi ostavio nijednu poruku osim te kako ce cigani da igraju EL. Jedino te poruke pises, a ime i prezime u niku ti vrede koliko i coveku gde pise Stojance Ristevski.
 

milanspasic91

Početnik
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
83
Reaction score
105
Локација
Baric
Pa dobro, to mozda tebi ne vredi. Ne znam zasto se uopste kacis za mene, ja nista lose nisam napisao. Ja sam samo bio rekao da ovi iz Himkija lobiraju za to da se takmicenje ponisti. Ako tu negde pise da sam ja zvezdas ili sta vec, onda ne znam stvarno.
Mene vise brine sto postoji nekolicina kao ti koja samo jedva ceka da se nakaci na nekoga i da ga proziva. Ja od toga ne zivim.
Ja sam odrastao uz Misu Tumbasa, tu je iz mog kraja, uradili smo ovde dosta stvari dobrih za njega, verujem za razliku od tebe koji se smejao njegovim reakcijama. Tako da ja postujem ljude dok su zivi, a ne kada umru. Ako sam te necim uvredio prvim komentarom, stvarno izvini, ali ja sam tu vest procitao, iznervirao sam se i napisao na forumu. Sta je tebi tu zasmetalo, ja stvarno ne znam, ali ok. Necu nastavljati dalju konverzaciju, jer udaras nisko, kao zasto nisi ovo, a ovo si, uplices ljude koji nisu vise sa nama i slicno. Vise bi te cenio da si rekoa brate iskuliraj, pusti budalu neka izjavljujw sta hoce, ali ono fore kao predstavljanje mwne kao zvezdasa i slicno, to je stvarno bedno sa tvoje strane, posebno sto nisam.
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Virtus predlaze da oni budu organizatori Final8 u septembru, u Bolonji...Boze me sacuvaj
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
https://www.mozzartsport.com/kosark...-turnir-evrokupa-u-bolonji-u-septembru/355218

Žabari smradovi ciganski, jedva se provukli u četvrtfinale i pazi molim te predlažu da se igra u Bolonji u septembru sa novim ekipama?!
Ovo je nebuloza u rangu FMP 1 i 2, kao da im je ćoki lično predsednik. Jedite govna smradovi žabarski, ovo im ne sme proći. Neregularnost po više osnova.
Mislio sam u početku da će ovo mnogo brže proći sa virusom ali sam se prevario. Sva prvenstva treba suspendovati za ovu godinu ali kako bi se opravdala ulaganja svih ekipa treba ih nagraditi po njihovim trenutnim plasmanima. I tako bismo imali učesnike evrokupa i evrolige. Svejedno mi je da li ćemo ići u El sledeće godine zbog dobrog plasmana u Abi ili zbog najboljeg učinka u EK-u. Titule na zelenom stolu nam ne trebaju ali ono što smo zaslužili u ovoj godini našim igrama nam niko ne može osporiti i uzeti.

Postoji u sportu nešto što je dobra forma, dobar momentu ekipe a mi smo to imali. Teorijski mi sada kad bismo krenuli opet sa takmičenjima morali bismo proći mini pripreme, jer individualni treninzi koje obavljaju igrači ne mogu zameniti ekipne. Da ne pričamo o treniranju bez utakmica... I zbog toga se moramo zalagati za suspendovanje abe.
 

milanspasic91

Početnik
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
83
Reaction score
105
Локација
Baric
Definitivno mi postaju jedan od odvratnijih klubova. Nije mi jasno po kom kriterijumu oni to zasluzuju, ali po onome sto smo im mi ocitali u dve utakmice sigurno ne. Jos zamisli sa novim ekipama, pa to je tek protiv pravila i propisa, a posebno prema ekipama kao sto smo mi. Imali smo idealnu sezonu, idealnu atmosferu, pitanje je koliko bi igraca ostalo za sledecu sezonu iz postojeceg kadra. Svakako se ne sme peihvatiti, mada msm da se ni ostale ekipe nece sloziti, jer nikome to ne odgovara sem ljigavcima.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Ma jebo im pas mater žabarsku koji su pa oni faktor da se nešto pitaju i da se pazi molim te kod njih igra... Što je babi milo... Ajde sikter!
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.901
Reaction score
7.786
Kad god i kako god da se nastavi, mi smo u svakom slucaju na gubitku....imali smo sve na nasoj strani, domaci parket, punu halu, odlicno tempiranu formu, svaki igrac je bukvalno bio u formu...

F8 u Beogradu ne znaci da bi mi imali domaci parket, svaka ekipa bi dobila odredjeni broj ulaznica, s'tim sto oni koji budu slobodnu prodaju pokupili bi nasi navijaci, ali mi se ne dopada jer kidas se citavu sezonu i onda ti sve staje u jednu utakmicu u 1/4 finalu, zatim eventualno u 1/2 finalu....
Ja bi da se nastavi, jer za zelenim stolom necemo dobiti nista u to sam siguran, ali da se igra kao sto je i planirano PO sistem, pa kako bude.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
A sta cemo dobiti protiv uniksa koji, ako se ne varam, sve ovo vrijeme nesmetano trenira?
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.687
Reaction score
22.993
Локација
Академија
Наставак, односно играње завршнице, ЕК би било праведно само под условом да сви тимови истовремено почну да тренирају и спреме се за мечеве. Мере забране се неће свуда укидати истовремено, ни на нивоу државе а камоли на нивоу континента. Због тога никаква фер организација завршнице овог лета не долази у обзир. Евентуално септембар или октобар али како када уговори истичу у јуну а наредна сезона мора да почне на време? Зато мислим да нема ништа од тога.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top