Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.057
Reaction score
18.217
Ako budemo igrali EL i mi i govna, pravi igrači će se odlučivati da igraju pred punom arenom pod vođstvom Trinkija, ako izaberu Stjepana Šupanca sa 3.5k po meču dok ih vodi seljačina Tomić - takvi nam onda i ne trebaju...
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Ma druže to što ti pričas su moralne vrednosti i 1000% potpisujem, al nije to baš ni potpuno tako - Znamo svi da menadžeri rade poslove. Oni kod završenih igrača imaju prostu računicu. Igra isto takmičenje EL/ABA, deo je nečega što nosi pritisak "derbija" - avZa nekoga ko ovde nikada nije ni kročio, dođe mu na isto. Druga je stvar što mi znamo i što će on saznati kasnije da se zajebao. Kod domaćih igrača je varijanta: U kakvo god govno da uđem, otići ću napolje sledeće sezone. Mnogi to pod pritiskom menadžera rade, nije to sve na igraču posebno ovima odde.

Nama će ostati veština Trinkijerija kao adut da ih opet gasimo.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Da me neko ne shvati pogresno, kiselo grozdje i te fore...

Ja se zaista ne uzbudjujem toliko oko jebene evrolige, igrali je mi ili ne.
Postojali smo pre evrolige, postojacemo i posle nje jebo je spanac u sred supka.

Zelim samo da nam se pruzi sansa da odigramo takmicenja do kraja, i nalupamo ih sve kako dolikuje.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
@Oki

Slažem se sa tobom potpuno, čak i napisah u nekom trenutku da je EL izgubila epitet "elitno takmičenje" jer je prestala biti takmičenje i postala "okupljalište pozorišno" onih najboljih u Evropi, gde rezultat nema nikakvog značaja. Gubljenjem rezultartskog značaja na duže staze u smislu takmičenja, vremenom će se gasiti i velike navijačke grupe a na tekme će dolaziti BOGATI SNOBOVI da žderu i aplaudiraju. Prosto, ako niko takmičarski ne ispada i niko takmičarski ne ulazi, kada parametar postaje jedino novac i kvalitet dvorane (a ide ka tome i sve će više to da bude tako) onda nemaš razloga da "navijaš" i da se kidaš od nervoze - Gledaš lepe poteze, simpatišeš jednu od dve ekipe al nećeš umreti ako ta ekipa izgubi. Ulaz će biti sve skuplji, značaj sve manji...

ALI Partizanu jeste mesto u EL jer jačeg društva (namerno ne kažem takmičenja) nema. Uništava se košarka koju poznajemo, vreme nas gazi izgleda čim mi (nam) se ne sviđa, ali moramo biti deo toga jer će jednoga dana to biti istorija košarke (na žalost). Partizan je uvek učestvovao u kreiranju istorije košarke i ovo ne bi smelo bez nas da se događa... EL je naša kuća taman bila i urušena!
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.632
Reaction score
4.659
Nove nijanse u spanskim halucinacijama, ajde jednom i nas ta govna da ispostuju..
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Sta mislite koliko ce telefoni da rade za vikend... specijalni pozivi... hoce li "institucije" da urade svoj posao?
Hm...
Prosle godine nisam zeleo da dobijemo pozivnicu i nismo (ne pricam o visedecenijskim zaslugama vec o terenu i rezultatu u poslednjoj godini...), ove godine smo je zasluzili, ne pozivnicu nego plasman po dve osnove, i ...
Ja verujem u EL (nas u njoj) od jeseni.
 

Fuenlabrada

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2019
Порука
350
Reaction score
1.387
Локација
Krusevac
Nije uvek lako, ali je uvek lepo...

Posle svih andrija mladenovica, pekovica, todorica, mute nikolica, svadbara itd. dodjemo do sezone gde budemo ponovo stari dobri KKP.
Konacno nadjemo i verodostojnu Duletovu zamenu, sve ide kako treba, i pojavi se usrana corona.
Navijam kao lud svako kolo protiv Valensije, i to dobro ide.
Ali vec pomenuta usrana corona.
I sada mi je stalno u glavi i ako nas pozove spanski ciganin, igracemo EL pred praznim tribinama .
Naravno bolje je i tako nego nikako, ali opet to nije to.

Kako god bilo, klub imamo, adresu imamo, pib imamo, guramo dalje, pa kako bude.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.846
Reaction score
7.575
Koji je bre faktor mutant iz predgradja pa da oni imaju "propusnicu" i sledecu sezonu, po koju osnovu?
Pa nisu oni Real, Cska, Panatinaikos itd.
Njima je mesto u kup Mitra Stolara ili pak da budu prvi favorit u LS pa nek se pickousti i moralni gmizavac nadaju nekom evropskom trofeju.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Ja sam misljenja da ce se EL prosiriti na 20 klubova sledece sezone, i da ulazimo mi i Virtus. Naravno niko ne ispada.
To su samo 4 utakmice vise, nisu 20, nego 4.
Ove godine svakako se igralo malo vise od pola. Tako da igraci nema sto da se zale.

Takodje svi igraci lobiraju da se sezona ne nastavi..nisu ludi se vracaju da igraju i da se umaraju a plate im svakako lezu na racun svakog prvog. Njima je najvise ova korona pogodovala.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.646
Reaction score
22.631
Локација
Академија
Партизан је једини кошаркашки великан из Београда. Други тим из истог града је мутант, вештачки створен државни пројекат.
Нема шансе да Бартомеу дозволи два београдска тима у ЕЛ. Човић неће жалити средства, што новчана што сва остала расположива, да спречи Партизанов повратак у ЕЛ. Они би пре пристао да оба тима играју ЕК него да оба играју ЕЛ. А наступање једино Партизана у ЕЛ значи крај за Човићевог мутанта.
 

Nemke PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
427
Reaction score
396
Локација
Beograd
Ovim tekstom iz Barselone ogoljena cela priča...Partizan će igrati EL na osnovu do sada ostvarenog ukoliko se ova sezona ne nastavi,dakle kada je reč o sportskom kriterijumu.
Sa druge strrane oni pokušavaju da kao organizacijom završnice EL u Beogradu i spasavanjem sezone kupe sebi mesto upravo preko Partizana,pošto 2 kluba odavde neće igrati EL.

Ne znam da li postoji mogućnost za tako nešto da recimo ukoliko se EL prekine,da se EK nastavi,jer ima daleko manje utakmice i dosta je lakši za organizaciju.

Sutra je sastanak svih klubova EL i ovih 8 preostalih iz EK,bilo bi dobro ako bi postojao neki konsenzus između EK timova da se ovo nastavi,jer je verujem većini to u interesu.

Jednostavno prostor za mešetarenja i čuveni zeleni sto treba svesti na najmanju moguću meru.
 

milanspasic91

Početnik
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
83
Reaction score
105
Локација
Baric
Zivim za dan kada ce gani da ga ispuse za EL. Nicija do zore nije gorela. Msm da je ovaj tekst u onom moru spinova u nasim medijima jedini verodostojan do sada, tako da uzdajmo se. Valencia je bolje stajala na tabeli od cigana, Zenit ima vise para i Gasprom, tako da msm da ako ulazimo mi i Virtus, gani definitivno puse i onda neka oni malo biraju izmedju EC i LS, dosta smo mi spasavali nas savez od FIBA, vreme je da oni jednom biraju stranu. Mada su oni maheri u biranju strana, uvek biraju onu na vlasti. Ajmo braco, bice sve ok! Ako nas vrati Ostoja u EL, pored svih ovih produzenih ugovora, ne znam stvarno sta coveku zameriti, sem stranke, ali moramo biti svesni da bez coveka iz stranke nas bi slepci ugasili stog trenutka, tako da jebiga, hvala ostoji sto se bori kroz institucije. Svakako verujem da je Ostoja veci Grobar, nego Cora cigan.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.724
Reaction score
6.165
Ne svidja mi se sustina... ukratko opet ce da iskrsne neki zenit ili virtus pre nas. Za mutirana govna tek da ne pricam.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.351
Reaction score
6.402
Локација
Novi Sad
Greota da lebranko ne igra Evroligu, jebalo majku atraktivnosti..
Opet ce vašarske ekipe da udju, a mi, pa institucija kroz institucije..
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.846
Reaction score
7.575
Blizi se trenutak kada cemo cuti odluku i saznati na cemu smo...zdrav razum kaze da ce se u ponedeljak nazalost spustiti zavesa na Evrokup i Evroligu...nije mi karantin dva i po meseca tesko pao, ali odluka u ponedeljak bi me ubila u pojam i ubila zelju ze evropsku kosarku...
Na koju foru bi spansko ciganski smrad ponistio sezonu kad su se odigrala 28 kola i ostala su jos samo 6 do kraja regularnog dela?

Nije da nismo navikli na njegove "prljave" igre, ali popisao bi se propisno po Evrokupu i ugrozio bi svaku regularnost takmicenja!?
Zbog cega mutant, Valensija, Alba, Zenit ili Virtus jebeni, a ne Partizan, tim koji je najbolje plasirani u Evrokupu i prvi u "nekompletnoj" Aba ligi, gde se nije odigralo samo poslednje kolo, a i sad sam ubedjen da je isto moglo da se odigra pre vanrednog stanja, nego su "vise sile" umesale svoje prste.
Ne budemo li u Evroligu sledecu sezonu, stav je da se trebamo okrenuti Fibinom takmicenju, jer kad bi dobili pozivnicu, ako ne sad?
Na terenu smo bili najbolji, neprikosnoveni, ali koga boli uvo za to, kad se zabarima jos prosle sezone obecalo mesto i moraju po svaku cenu da budu u Evroligu, pa makar ista brojala 19 timova i svako kolo po jedan bio slobodan.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top