Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.751
Reaction score
9.500
EK nije zavrsen, to sto je zavrsen regularni deo sezone nema nikakve veze. Jbt, jos ce ispasti da branim katalonskog ciganina :D. Koju smo mi imali poziciju nakon regularnog dela poslednja 2 puta kada smo se plasirali na F4? Jel apsolutno posteno da mi idemo u EL, jer smo pred plej-of imali najvise pobeda / kos razliku. Nije ligasko takmicenje, pa da je to posteno.

Nisam rekao da nije necasno, nego da nije narocito necasno, kao sto on zna da uradi.

Ima jos 4 meseca do naredne sezone, ako ovo zlo ne krene opet na jesen. Polako. Mada, koje god izmene da budu, ako ih bude, nece ici nama na ruku skoro sigurno.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Ostoja bi navecu stvar za Partizan uradio ako bi jos veceras podneo ostavku.

1000% se slažem! Ne zato što nije mogao da utiče već zato što se pravio da može, a ne može. Zato što nas je napravio majmunima, zato što njega redovno svi prave majmunom! Zato neka ode što pre....

@Rade pa ja rekoh da ni takva odluka ne bi bila poštena prema našim protivnicima. Ali bi bila takmičarsko-sportski MANJE NEČASNA od ove koja je doneta. Naravno da regularni deo nije garancija za konačni plasman u EL... I to sam napisao al si propustio da pročitaš :D
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.910
Reaction score
4.194
o ostoji vredi pricati tek kad ode pa vidimo sta je ostavio iza sebe
do tada je sve manje vise nagadjanje
sto se tice el ostoja tu nista ne moze, jedino da cuti preko medija i ne lamprda ali izgleda da mnogo trazimo
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.348
Reaction score
1.845
Локација
Gde god ti da igras...
Zar stvarno mislite da bi postigli nesto s tim sto bi odjebali Evrokup i prijavili se za Fiba cipiripi ligu? Zabole Djordija za nas i ostalu sirotinju. Dok ima klubove sa A licencom ne moze mu niko nista!

Kao sto neko rece, nikad mi nista nismo dobili na mufte pa necemo ni sad. Zao mi je vise sto nismo dobili sansu za osvajanje evro trofeja, koji je nakon dugo godina bio nikad blize. Ali verujem da ako ostane Trinkijeri uz dva pojacanja i sledece godine smo medju 3 favorita za trofej!

Sad treba samo jos jace voleti PARTIZAN

PS: Za cokijeve sledbenike, jebacemo opet vas fmp!
 

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
170
Reaction score
761
Локација
Добој, Република Српска
Ово као онај виц из праисторије:,, Која је разлика између Памеле и Срба(у овом случају Остоје)? Па Памела прво пуши, па се онда курчи, а Остоја се прво курчи, па га онда пуши!
Не знам у чему је био проблем да се каже истина и реално стање ствари, да се не надамо много сви скупа. Уместо истине Остоја је изабрао да нам сервира неку хепи причу без икакве потребе! И како сад да га озбиљно схвати било ко за било шта?! Рецимо да је смањио дуг, у то више нико ни не верује. Јбг у свакој лажи су кратке ноге!
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Zabole Djordija za nas i ostalu sirotinju
Pa baš zato i treba otići odatle a prvi znam da je kontraproduktivno. A šta imamo od EC-a? Sutra može da mu dune u glavu i da kaže niko ove sezone xy neće da uđe u EL... I šta onda? Ako već nisi ništa i ne značiš nikome onda ideš na jedino mesto gde te traže...
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Jebem te zivote,kakve smo srece. Ko nas je kleo nije dangubio definitivno. Od tako lepe sezone ostace samo gorka uspomena i ruzan san. Bas tezak udarac za nas klub,u rangu sa onom Cildresovom odbijacom i Nolanovom kenjacinom...
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала
Koliki red "velikih Partizanovaca" se stvorio iza Ostoje, stvarno bi trebao da se skloni i omoguci im da povedu klub u nove "pobjede".
Treba nam neko ko zna sta je Partizan, ko je igrao i nosio njegove boje, neko kao sto je aktuelni ministar sporta.
Covjek mira, sportski prijatelj sa svima, vizionar i veci podanik (od Ostoje) njegovom velicanstvu koji se veceras drugi put u novijoj istoriji Srbije obratio svojim botovima na televiziji (ili ti ga na televizoru).
Ne znam za vas, ali meni je ovakav Partizan ponovo zestoko prirastao srcu, kao sto je to bilo u eri DULETA VUJOSEVICA.
Posle ko zna koliko godina sa nestrpljenjem cekas sedam dana utakmicu sa jebenim Zadrom, Krkom ili mocnom Igokeom.
Ukoliko je Ratko Varda ili Dusko Vujosevic spreman da preuzme KK Partizan i ja sam za Ostojin odlazak.
Svako drugi je samo novi bot, kojem nece biti dopusteno nista vise nego sto sada imamo.
Vec moze biti samo gori.
Sve gore napisano je svjesnost u cijem vremenu nazalost zivimo, i da je SD Partizan stavljen na respirator mnogo prije Korone i nabavke stotine i stotine novih respiratora (ovaj put za gradjane Srbije - one neposlusne).

PARTIZAN I SAMO PARTIZAN...
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
@Spalding
Stvarno si dosadan sa Ostojom vise.

Ocekivao si od covjeka da utice na EL? Dje zivis ti kralju!
Ovo je Srbija bre, kad smo se mi za ista pitali u Evropi? Nikad za nista.
Kad prosle godine Zeljko nije mogao da izlobira za WC. Sta si ocekivao ove? Da Ostoja koji je niko i nista u svijetu kosarke izlobira da se EC nastavi? Ili da se izbaci Zenit a udjemo mi? Ili da ti prihvate Real i Barsa i CSKA i ostala ekipa da se prosiri liga na koliko timova? Na 20? Da udjemo mi i Virtus? A sta ce Unikaha onda koja je bolje plasirana od Virtusa?

Mani se Ostoje. Covjek sad nista kriv nije. Dosadan si sa njim vise.

Ja se samo plasim da Trinki sada ne ode. A mislim da hoce.
I ako Trinki ode za par mjeseci, nemojte da pricate kako smo mi ostali to znali, kako smo predosjecali, kako smo prizivali zlo.
NE! Jednostavno relano sagledaj stvari i bice vam svima jasno da Trinki ide, plus ima u ugovoru klauzulu da moze posle ove sezone da ode.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
OK prihvatam i odoh da "odmorim" pametni su shvatili odavno šta sam hteo da kažem. P.S. od Ostoje nisam očekivao da utiče (ko je čitao, pročitao je) već samo da ne kenja. Toliko, odoh da se "odmorim"... Vidim koliko je sati neću da budem crna ovca... Uz Ostoju do "pobede"!
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.394
Reaction score
4.587
Локација
Zemun
Ovoga zadnjeg se i ja najvise bojim. Tesko mi je bas i zalicu dugo za ovom sezonom...
Samo molim Boga da Trinki nadje motivaciju da igra jos jednu sezonu EC.
I nema sta, samo slediti Generalove reci vezane za podrsku navijaca. Idemo dalje!:napred-partizan:
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.715
Reaction score
54.950
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ovaj govnar možda sa poljoprivrednikom...

Inače već smo imali “legendu” na čelu kluba pa smo videli šta je učinio.
Da mi odmah neko ne ubaci reči u usta, nisam lud da branim limenog samo prvo treba pogledati u naše dvorište ( on u našem dvorištu nikad nije bio) i videti šta rade naše legende...
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Nisam baš dugo pisao... Ali sad moram.
Ljudi, lagao bih da se i ja nisam nadao EL kao i verovatno svi ostali, ali kada zaključujem unazad, nekako mi je ovo realan sled dogadjaja. Prvo, igrači su bitni, a oni neće da igraju. Mogućnost povreda je OGROMNA!
Drugo, pita se 11 ,,veličanstvenih" koji su vlasnici ove lige, što je u startu loše, ali oni će sigurno razgovarati sa svojim igračima i uraditi kako oni žele. Ne zaboravite - EL pokušava da skine NBA sistem. Tamo su igrači SVE! A nije baš mnogo bitno ko je šampion, izuzev par ekipa koje pretenduju od starta.
I meni se javlja odvratan osećaj i neki bunt da ne želim nikada više da gledam to takmičenje, a sa druge strane imam takvu želju da vratimo pakao u naše hale, da se svako ko dodje - boji za svoj život. Bukvalno. Kao protiv barselone (namerno malim slovima) one godine.
Nekako mislim da neće mnogo značiti ovo ako mi zadržimo okosnicu ekipe (a mislim da smo dosta ugovora potpisali), ZADRŽIMO TRENERA i dovedemo par pojačanja. Sledeće sezone ne moramo da dovodimo mlade prospekte za prodaju jer imamo Zagora, Trifu, pa čak i Pejdža. Možemo dovesti par igrača koji će odmah razbijati.
Sa verom u Boga i Partizan. Do novih pobeda!
P.S. JA VERUJEM U OSVAJANJE EUROCUP-A NAREDNE SEZONE!
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.846
Reaction score
7.576
Sve i da imam sredjen zivot, da mi ide sve kao po loju, Partizan ce biti nemir koji ce me pratiti sve do kraja mog zivota....nikad ne mogu da budem smiren, cak i kad smo imali potencijalno najbolju sezonu u istoriju Partizana izmislio se covic-19, a danas smo samo dobili potvrdu koliko smo mi zapravo nebitni usranom kataloncu i njegovom zatvorenom i usranom ligom!
Zao mi precednika iskreno, trudio se na sportskom planu koliko je mogao, upravnom odboru, zao me igraca, nas navijaca, onima kojima je Arena dom, a i nama koji nismo u priliku tako cesto da se iscimamo do Beograd, ali pred tv-a cupamo kosu, grizemo nokti, bacamo prema tv-u i skacemo od srece....
Nisam siguran kakav ce motiv imati pojedini igraci da ostanu u Partizan, iz aspekta uradio si ono sto je do tebe, uspeo si da dobijes sve sto se moglo dobiti, a opet ostajes na isti nivo, isti level i opet iz pocetka...
Sto se mene tice ja bih voleo potpuno isti sastav da ostane i sledecu sezonu, ali ne bih zamerio i da pojedini odu, jer bi ih iskreno razumeo, ja se osecam "ubijeno", a kamo li cak oni, koji su ginuli za svaki poen, svaku loptu...
Jos teze ce sledece sezone biti u Evrokupu, ove sezone nam se otvorilo sto se kaze, Lokomotivu smo jos iz prve faze eliminisali, zatim drugu fazu pokidali i imali prednost sve do kraja takmicenja u vidu Arene...
Pisaju po nama na svim frontovima, bas me zanima u sredu kakvu ce odluku doneti usrana Aba, liga koja jos uvek nije donela odluku o neodigranom mecu u PG, tako da je corava pudla ubila dve muve jednim udarcem, nisu oni cak imali ni prava da se takmice u PO Aba lige, ali jebeni virus nam je jebao mater, tek ce oni da se bahate, zajedno sa njihovom bracom iz Podgorice....
Daj boze da trener ostane, ali nekako sam pesimista, mozda me je i sve ovo danas dovelo do toga da se osecam negativno....ali u jedno sam potpuno siguran, Partizan ce sledecu sezonu imati jos vecu podrsku, jaci vetar u ledja, pa dokle doguramo.....
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.134
Reaction score
17.833
Локација
U Kinšasi
Статус
Затворена за писање одговора.
Top