Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 2020/21

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.285
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Kako nema pomoci, pre par meseci je ovde bio trener pa je vladala nenormalna atmosfera, igraci sa klupe skakucu, vicu, masu peskirima kad se da poen, ulazi se na teren kad se trazi tajmaut, grle se, vicu, skacu, bacaju se za loptu, lome se...

Opet krene tako neka prica kao za Stanojevica kako namerno ovo radi, sad da igraci buse Scepanovica. Nigde veze sa vezom ni jedno ni drugo.
Netačno.
Ne razumeš poentu. Plus mešaš dve potpuno različite priče i ne bih se osvrtao na fudbal. (a svakako ne vidim crtu između Vlade i Đukića koji ima od Nikolića na ovamo najbolje rezultate sigurno )
Šćepanović je bez dileme pokazao nedovoljno znanje za trenera KKP.
Kod Trinkijerija je sve ferceralo jer je on top klasa trenera i može sve da iskontroliše, igrači su ga slušali, stvorio je autoritet znanjem itd.
Ali AKO ( ja ne znam da li je to istina) se nekom u timu nije svidelo nešto kod trenera, ma šta to bilo, i ma koji to igrač bio, pa zato krenuo da buši trenera i da se ne zalaže s namerom na terenu to je skandal.
Recimo primera radi čovek s mog avatara se borio podjednako i pod DV i pod VJ koji maltene nije znao kako da ga koristi kako valja, dok je DV znao da izvuče 100 posto.
Na šta bi ličilo to kada bi igrači zbog nekih opravdanih ili neopravdanih sukoba sa trenerom uzimali pravdu u svoju ruke, ne buše oni trenera, nego Partizan.
Takođe, izgubljene lopte, skok, energija to je nešto što ne sme da ima veze sa trenutnim trenerom, pa ja da ih vodim sa klupe nebitno je oni na autopilotu mogu da pobede ove jadnike.
Vlado je konkretno napravio neke gluposti u rotacijama kada je na naletu na minus 15 ubacio Trifunovića a trebalo je Dangubića, jer se nalet pravi tranzicijom i odbranom itd, ali neću mu sigurno ja analizirati izmene čovek i dalje zna više od nas svih ovde.
Jasno je šta je poenta odlaska Trinkijerija, neminovno je da ti taj trener daje šansu i sa duplo manjim budžetom da se krljaš za titulu.
 
Последња измена:

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.742
Reaction score
6.243
Ovo je teška sramota, jedna od većih koje pamtim. 60 poena za poluvrijeme i onakva kurcobolja nije samo stvar večerašnjeg potencijalnog bušenja. Vlado mora da ide ali mora se raskrstiti i sa Zagorcem i Gordićem. Bez obzira što je trener izgubljen u vremenu i prostoru, onakva indijanština od ove dvojice je sramota za dres koji nose, pogotovo od Zagorca koji se predstavlja kao neka personifikacija Partizanštine a ovo što on igra ove godine je najsličnije Baboviću u zadnjem mandatu. Tu je Šćepanović u pravu što je rekao na KZŠ......pripadnost klubu se dokazuje na terenu a ne na instagramu
A ko je sta pisao na instagramu?

Utakmicu ne bih komentarisao, dotakli smo dno.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.738
Локација
Novi Beograd
@Стојанче Ристевски

Pa ti si napisao da ako dodje do busenja da ne pomaze nijedan trener. Bas zato sam i spomenuo Trinkijerija, a siguran sam da bi i neko sa manje znanja doveo do toga da ga igraci ne buse, ili ono sto ja mislim je da im kanalise energiju.

Najveca greska je da kao trener krenes da gledas sve igrace kroz prizmu nekih igraca (ili jos gore kroz sebe) kojima je to najveca vrlina (ne pricam za tebe nego za Vladu). Kao primer zalaganje Milosavljevica kome je energija jedna od najvecih prednosti (opet da dam iz fudbala ali bukvalno se o istim stvarima radi, Everton), ali takvih igraca je 1%. Poenta je da kanalises energiju drugih 99% igraca kojima to nije najveca vrlina, pitanje da li je nekima i vrlina.

Ovakvih situacija sam se nagledao u sportu i ovo nema veze sa busenjem trenera. Ovo je klasicna prica kada trener izgubi autoritet ali ne zeli to sebi da prizna pa forsira svoju ideju koju ne ume da prenese na igrace (pitanje da li je i ima). I onda u odsustvu bilo kakve ideje na terenu igraci gube motivaciju jer individualnim pokusajima (da li u odbrani da li u napadu) gube energiju uzalud. Nikakvog busenja ovde nema, igraci su ubijeni u pojam i to je to.

Nije slucajno sto je Dangubic ovde izgledao kao jedan od boljih (da ne kazem najbolji posle CMM i Mike) u prethodnim utakmicama i igrao najvise jer su njemu fizikalije i energija najveca vrlina. U odsustvu bilo kakvog sistema i ideje u igri takvi igraci uglavnom “odskacu”, a oni “malokrvni” postaju najgori.

Tek sad vidim da si editovao poruku.

Bukvalno najveca greska je reci da energija ne sme da ti zavisi od trenera. To navijacki mozes da izjavis, realnost je drugacija. Ako trener ne ume da ti kanalise energiju ti je rasipas na stvari koje ti ne donose rezultst i onda gubis motivaciju. Velika je razlika ako tvoj trener zna kako da iskoristi energiju od igraca koji je “malokrvan” ili ako ne zna, jer onda i to malo energije sto ima rasipa na gluposti.
 
Последња измена:

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.222
Reaction score
1.522
Ma cista sabotaza, 57 poena od Burza za poluvreme... Kurcobolja, ne zele da zaigraju odbranu, nema zalaganja, nije to bas ni sve do treniga... Sramota za pojedince... Vladi podrska kakav god da je...
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.901
Reaction score
21.556
Nije loše počela, ona prva dva meseca su bila kao iz sna
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Па и није ако имаш тренера који може да покрене екипу а такав је тренутно само један. Нема квалитетног тренера на тржишту који је нама доступан.
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
760
Reaction score
2.814
Локација
Banja Luka
Једино логично решење, сезона је и онако практично пропала, потписати га до краја сезоне, па тражити за следећу сезону неко боље решење.
Nisam ga zamišljao kao prolazno rješenje,mišljenja sam da on ima dobro košarkaško znanje i što je nabitnije ne bi mu to biti prvi posao i nebi se učio na nama.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Svakome je jasno da je on bivši.
Da li je svima jasno da mi na ovakav način, smjenjujući trenere ko na traci, a pri tom nema vrhunskog stručnjaka ni na vidiku, ne možemo biti konkurentni.
Sramota šta nam pičkousti i njegovi sateliti rade.
Jedva čekam da primi vakcinu!!!
 

Jsd Partizan 1945

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
75
Reaction score
52
Локација
hram
Scepanovic jednostavno ne zna kako da izvuce ono sto bi hteo od igraca, a nije siguran bas ni sta bi ni na koji nacin hteo. I onda se dogadjaju kolektivna bahacenja, od Tomasa i Jankovica protiv Basaksehira, Dangubica i Zagorca svaku utakmicu, MkIntajer koji kreira sam za sebe . Komentarisao sam da je losa izjava Scepanovica, mislim protiv Buducnosti, gde je verovatno igracima izgledalo kao da njih proziva da bi sebe odbranio, navodeci pojedine nedostatke, cime proziva pojedince koji imaju te nedostatke. Metodoloski Scepanovic ni izbliza nema znanja za trenera Partizana, ne vidi se ni talenat ni osecaj, sa psiholoskog aspekta je vise nego problematicno.

Mi nismo tim ni blizu, a on je govorio da jesmo, da li iz neshvatanja situacije ili nas je zamajavao. Mi nemamo igru ni kada pobedjujemo .Miku su mu podvalili, treci centar istog tipa kao i ova dva, a zapravo nam je potreban prvi centar ili jos polivantan 4na5, zato sto Tomas ne moze da odrzi posvecenost u kontinuitetu. Nijedan odgovor Scepanovic nema na sve te probleme i bilo bi casno poput kolege Canka da podnese ostavku. Ne razumem sta on trenerskog vidi u sebi da uprkos katastrofalnom stanju ocekuje da ce se situacija biti bolja, govoreci o nekim procesima, cije plodove bi vec trebalo da vidimo, a ne vidimo nista.

Utoliko veci problem je sto izbor trenera koji mogu doci nije optimistican i pritom tim je lose selektiran, nije bio dobro selektiran ni prosle godine, sada je za 30posto gori i potrebno je da dva igraca dodju a dva odu i period od 3 meseca da pocne da dolazi na svoje mesto, uz dobrog trenera i okolnosti na nasoj strani. Kako izgleda vrlo smo daleko od toga, ali nije iskljuceno da se moze donekle izvuci sezona sa neophodnim promena .E sad, nama u klubu je jedan Loncar, koji se proslavio na svojoj funkciji, a predsednik je sujetni nestrucni naprednjak koji pristaje da igra u teskim okolnostima za klub.Ako opet neko izvan kluba ne potegne veze pa privoli nekog na klupi koji zasluzuje poverenje,imamo i imacemo ozbiljne neuspehe, naprimer ispadanje u prvoj grupi Evrokupa ili 5.6 mesto u Aba Ligi i mucenje unedogled.
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
756
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Šćepanoviću, ako nisi otišao večeras, jedi govna. Ako si otišao, srećan ti put izdajniče.
Nikola, što je mnogo, mnogo je. Daj da ga namažemo govnima pa da ga pospemo perjem. Kakav god da je trener, Šćepanović je bivši igrač našeg Partizana, reprezentativac, doneo nam je titulu, nezaslužuje ovakve reči. Veća smo mi gospoda od ovoga.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Vec posle Huventuda mi je sve bilo jasno.
Znao sam da Vlado ne moze biti trener, apsolutno sam znao.
Ne zato sto mislim da nije strucan, on prosto nema ni harizmu, ni autoritet ni stav za prvog trenera Partizana.
To ne moze da se nauci.
Boli me ona stvar kako igraci igraju, ponasaju se, to je ogledalo trnera uvek bilo!
Cak i da nemamo proslu sezonu da posvedoci kako to moze da izgleda.
Kako je moguce da nema dostojanstva i da kaze, izvinite i ode posle ove bruke?
Trener koji pljune igracima u lice je zavrsio!
Nek neko prenese Ostoji.
 

Nelson

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2014
Порука
604
Reaction score
1.227
Локација
BL
A ko je sta pisao na instagramu?

Utakmicu ne bih komentarisao, dotakli smo dno.
Ne znam da li je mislio na nekakav konkretan komentar, mislim da nije ni bitno. Poenta je da su im puna usta veličine Partizana, navijača, atmosfere, avangarde i ostalih floskula kad se daju izjave ili objavljuju klipovi a njihov odnos i zalaganje na terenu nije ni blizu ekvivalentan toj veličini kluba.
Trenerova je krivica što mu tim izgleda kao raspuštena banda. Ako igrači imaju jedan odnos kad je trener neko sa čvrstom rukom i autoritetom a drugi kada trener to nije, to je relativno razumljivo da su u pitanju Mekintajer, Angola ili Tomas ali Zagorac pa i Gordić....... to je već bezobrazluk. Jaramaz je primjer da može i drugačije bez obzira na trenera i rezultate
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
E ovo je razlika izmedju onog i ovog Partizana.

Trener pocetnik, bez rezultata i autoriteta i klub u kojem nema niko da stane iza njega.
Ne ulazim u to da li on im kvalitet ili ne, to bi trebalo da je neko u klubu odavno procijenio i da sada stane iza trenera i te svoje odluke, da svakom igracu bude jasno ko je glavni.
Da ne poredim Vladu sa Duletom, ali moze sa Vladom Jovanovicem i podrskom koju je on imao od Danilovica.
Bez toga, trener pocetnik ne moze izvuci tim iz krize.

Klub koji da sansu treneru pocetniku, pa ga mijenja nakon 4-5 je kurton od kluba. Opet kazem, ne znam da li Vlado ima kvalitet ili ne, ali je problem sto ni u klubu nema niko ko to zna.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top