Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 2020/21

Статус
Затворена за писање одговора.

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
994
Reaction score
3.679
Локација
Screenshot_20201118_034027.jpg

Na šta ovo liči majko mila... Jedino mi i Huventud imamo isti broj odigranih utakmica.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.219
Reaction score
1.486
Svaka cast svima.. Ide ovo na bolje... Lepo je slusati Filipovskog, primetili ste da covek deluje kao neko ko voli da uci, streber, jako inteligentno mi deluje njegova faca... Zagorac se konacno pokrenuo sa mrtve tacke, trebaju nam vise njegovi poeni... Kodi predaleko od Hane kod svakog suta, moglo nas je kostati pobede... Idemo dalje, da ove dve sledece bar egal odigramo, bice vremena za bolje partije i trenera da sve ovo zategne kako zeli...
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.393
Reaction score
4.584
Локација
Zemun
Zaboravih da napišem da dugo nisam video ovako dobro suđenje u EC. Nema seckanja igre, a i do 35og minuta sutnusmo samo 3 bacanja, Uniks nešto više. Sve u svemu vremesni Gdin H(K)ristodulu sa svojim timom sjajno odradio posao.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.632
Reaction score
4.659
Nisam strucnjak, ali mogu da pohvalim, onako neselektivno, celu pricu od kada nas je Saso preuzeo.
Sto se trenerskog posla tice,ili jesi ili nisi...pa se posle mozes usavrsavati, uciti, raditi, gresiti, ispravljati greske...
I ostace mi vecna misterija kako ja Vlado prilikom prelaska iz lgrackih u trenerske vode izgubio bas one osobine koje su ga ucinilie jednim od omiljenih KKP igraca u poslednje vreme...
Kao da je sa patikama o klin okacio i onu otresitost, odlucnost, sportsku drskost, a o energiji koja je vukla ekipu napred da ne pricam..
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
9109MD.gif


Mene je oduševila reakcija Filipovskog nakon odbranjenog napada i završetka utakmice. :partizan-fan:
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Ne znam cemu ovolika euforija?
Nismo pobjedili CSKA nego jednu prosjecnu EC ekipu. I to jedva na kraju.

Po meni je ovo slabo sve i dalje. Nismo ni nalik onoj ekipi od prosle godine.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.114
Reaction score
5.452
Локација
Beograd
Uniks je više od prosečnog EC tima, sa izuzetno dinamičnim tempom igre koji nama nikako ne odgovara (mi smo se sa ruskim timovima uvek drndali), deklasirali su nas prošli put, ovo je bila prva faktički ozbiljna utakmica koju je Filipovski imao.. slažem se da ne treba sad slaviti kao da smo osvojili takmičenje ali je lepo što smo dobili, pogotovo na ovakav način. usudio bih se reći da je ono sinoć najbolje šutersko veče ekipe Partizana decenijama unazad, ne samo po broju datih šuteva već i ako se uzme u obzir koliko ovaj tim nema šuterski kapacitet da da preko 15 trojki.

opet tvrdim, protiv Huventuda i u ponedeljak će biti makar malo lakše. zaboravlja se da je Trinkijeri imao malo više od pola sezone pre prošle sezone da skocka tim koji je dominirao, pa je tek pred kraj polusezone došla ta forma koje se svi rado sećamo. dopada mi se rad Filipovskog i verujem da možemo igrati dobro i dobijati u kontinuitetu ako mu bude dato adekvatno vreme.

i dalje će biti teško u narednim mečevima ali je bilo neophodno da se ono sinoć dobije, a dobili smo na način da možemo da se nadamo da je ova pobeda prekretnica sezone.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.715
Reaction score
54.950
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Čekajući Šćepanović intervju o tome da je Pejdž ovako gađao i kod njega i da je bilo bitno samo biti pošten prema sebi i prema tebi i slične floskuletine...
Mislim da su svi posle Trinkijerija u kurcu, i da bi te cipeletine teško popunili i najbolji evropski treneri, ali isto tako mislim da opet to ne može da bude krivica narednih trenera ( sem ako nisu čisti oportunisti), mi trebamo Filipovskom, on treba nama, treba nam i ta njegova energija sa kraja utakmice, a njemu prilika da postavi kakav takav sistem rada.
Kapiram da mora prvo da iscedi iz ovih igrača šta može, da postavi temelje, pa onda da doselektuje tim, pogotovo na 4, ona kancerčina S Janković može za jedan meč da usere mesec dana rada, nadam se da Filipovskom neće padati na pamet da mu pruža priliku.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Ne treba preterivati kao da smo uzeli trofej, to barem nije svojstveno nama.
Ipak dobiti jednu tako skupu ekipu u momentu kad si bukvalno u mulju kao ekipa, dobiti ekipu koja ti ubaci 54 % za tri uz 13 pogodaka, gde ti izvedes samo 6 penala, kad nemas siguran kos u reketu i nemas publike... To ipak svedoci da karakter postoji. Ja se ne secam da smo na slican nacin ikad dobili. Ovo definitivno moze biti zamajac.

Nakon utakmice protiv Cibone, Filipovski me odusevio na konferenciji kad je pricao o specificnosti ove sezone i tezini, besparici.
Pa je rekao, eto kad ne mozes da kupujes, ajde onda proizvodi.
Nadam se da to nije rekao tek tako i da ce naci prostor da ekipa uvede nekoliko mladih igraca u sistem.
Zao mi je sto se Tarlac povredio, sto je Mika zamenio Miletica.
Nadam se da ce Trifa dobijati sve vise sansu i investirati u njega, da ce Radovanovic i Tanaskovic dobiti koji minut, jer to je jedini naci da opet pravimo veliki Partizan.
Dosta Grobara je bilo u neverici kako nismo zadrzali Voldena, ne shavatajuci da je to odluka u kojoj je klub bio bespomocan.
On ima 28 godina odlicsn je igrac, veliki radnik i Evroliga mu je ove sezone bila jedna od poslednjih sansi da svoju karijeru popne na gornji stepenik.
Svi strsnci imaju klauzule... I ovi sto igraju u EL, ako stigne poziv iz nba itd.
Mozda ne ovi iz Reala jedino.
Neko je napisao da se sada plasi i za Pejdza.
Pa tacno, to je istina, ali nek on igra dobro, pa da se plasimo.
Pejdz je meni omiljeni stranac, od momenta od kad je stigao. Ja obozavam takve sutere.
Pre pocetka sezone sam razgovarao sa jednim covekom koji je, ajde da kazem u klubu...
Pricali smo ko je bolji Pejdz, ili Volden...Onda je rekao, pa Volden, da je Pejdz dobar kao sto ti mislis, uzeo bi i njega neko.
Tako da, nas spas je tamo gde nam je uvek i bio, domaci mladi igraci.
Koliko je to tesko u danasnjem sistemu kosarke i broja utakmica, pritiska rezultata, pa vrlo. Ali, druge nam nema, niti je ikad bilo.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas

Huventud dolazi oslabljen u Beograd.Ovo moramo da iskoristimo.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Kad pratia tekst preko Mozzartsport.com cigane i real, to ide ovako, VOLDDDDDEEEENNNNN, LOOOOOOOOOOJD.
Partizan to ipak rade umerenije, Trojka Pejdza, jos jedna trojka Pejdza itd...
I danasnji tekst gde rezimiraju, pa uvodna recenica : "Nije bilo lepo, ali jeste jako vazno".
Kakvo smece treba da budes.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top