Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 2020/21

Статус
Затворена за писање одговора.

MB13

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
118
Reaction score
230
Локација
Beograd
Gledam moguce protivnike...Unikaha,Lokomotiva..Evroligaske ekipe,nema sta...
Nego,i mi smo Evroligaska ekipa a i Evropski sampion !
Ko ih ..... ,ma gazicemo ih sve....

Dal sam lud ili sta vec,sto gore igramo,sto se vise mucimo,sto me vise iritiraju,nerviraju...ja iz dana u dan sve vise verujem da dolazi nase vreme,da cemo napokon do titula i EL...

Ima stofa,daj iznenadi nas Slovenac,saši to odelce da valja !!! ( Kao i Žabar sto nas zaludi prosle sezone )

Crna ovca Bela vrana
PARTIZAN !!!
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
533
Reaction score
1.756
To se ne dovodi u pitanje! Uvek voliš i uvek se nadaš ali izgleda da se ovde sve sme osim dirati Stojka!? Drugo, oni koji misle da je Trinkijeri "izdajnik" nemaju IQ veći od -5 pri čemu izuzimam Duška Vujoševića - On to ne misli, on samo tako kaže jer ga je pojela trenerska sujeta što mu NE ZAMERAM (jer to je generalčina). P.S. on je o Trinkijeriju promenio mišljenje tek kad je počeo sve da kara. A koliko je masni Italijan dobar, neće pokazati u Partizanu /na žalost/.
Trinkijerija sam gotivio do jaja,video sam “novog” Duleta u njemu,ali samo je jedan Dule. I nije Trinkijeri izdajnik,nego je vele-izdajnik! Naravno ne mislim tako,ali posle ovakvih postova moram tako da kazem jer je cist bezobrazluk da se vredja tudje i pritom opravdano misljenje a nemoj da pretpostavljas i izvlacis neke drugacije zakljucke iz Duletovih reci,covek je rekao onako kako misli kao i uvek i za njega je Trinkijeri izdajnik,kraj price.
Dal ima i sujete malo tu? Verovatno da,ali vise ima iskrenog razocarenja. Za mene licno nije izdajnik nego placenik klasicni koji je izvagao i skapirao da sa sportske strane ce vise da mu odgovara da ode u Bajern. Posteno. Ne zameram nista. Ali kao kurava mutava je otisao i boli me bas kurac za njega. A vi mu smisljajte izgovore,trazite opravdanja,izvlacite iz konteksta,menjajte ljudima misljenje kako neko ne bi osporio vaseg Svetog Trinkijerija, nepogresivog,emotivnog i pravednog borca za klub i navijace koji je “oteran” u Bajern sa kojim je stupio u kontakt jos krajem sezone,kad je bilo izvesno da smo dzaba krecili. Bilo kako bilo,trener Partizana je Saso Filipovski i trenutno me samo zanima sta ce Saso da uradi i na koji nacin a treneri drugih klubova me ne zanimaju koliko god dobri oni bili. Verujem u Filipovskog,samo mu treba dati vremena i par transfera da unapredi ekipu(svakako mnogo bolje to izgleda nego kod Scepe),plej nam fali kao leba kao i dobar centar. Ako to nekako uspemo da pokrpimo svasta mozemo da uradimo.
 
  • Like
Reactions: Dzo

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.361
Reaction score
3.806
Локација
NBG
Misli šta želiš, oteran je.
I to se vidi iz aviona. Ne treba čak ni insajd informacija kojih ima. Samo zdrava logika.
Da čitaš forum video bi aktivaciju Tošinih svedoka po tom pitanju.
Otišao za praktično manje para i jednogodišnji ugovor.
Moram da budem dosadan i da se ponavljam ali pušten je prvi plej i najbolji igrač u predgrađe kod direktnog rivala (danas sam ih prvi put gledao ako ne računam utakmicu sa nama, Walden im je najbolji igrač), zatim oteran trener, poslednji počnes sa pripremama, dovedes trenera praktično u Novembru.
Boriš se oštro kroz institucije, imaš 2 fmpa u ligi, brutalno te kradu u Baru, plejof ti ozbiljno visi. A to je samo vrh ledenog brega.
Porazi na jednu loptu nisu slučajni. Malo je do i karme. Sreća zaslužuje ogromnim radom a mi kasnimo sigurno par meseci.

A bolje da ne pravim analogiju sa Benfikom.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.751
Reaction score
9.500
Bar nas još uvek nije prokleo zvanično :D

Spavajte, ljudi, nemojte teške teme zorom :D

Kao što kaže MVP, oteran čovek. Znaš da si stručan i lagano najbolji u ,,regiji'' makar, a da te zeza boranija, laže i podmeće klipove u sopstvenoj kući. Pa nije budala čovek.

Igru ne bih komentarisao. Nema talenta, a i voljni momenat je upitan. Ne vredi. Ono što smo uvek imali kroz istoriju, igračko, košarkaško očinstvo, sad nemamo ni pod mikroskopom. Ostalo je malo kod Novice, ali on više nije profesionalni košarkaš. To nadoknađuje što ima veće srce i neke druge delove tela od ostalih zajedno.

Odradio Limar zadatak.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
@Mister 10

Preformulisaću: Niko NIJE veći izdajnik od Stojka! Stojko, pa 10 mesta prazno, pa onda tek svi ostali.

Za mene Trinkijeri NIJE izdajnik, oteran je!

Kao što možda nemam pravo da tumačim šta Dule misli /ako se sa tim složimo/ onda po istom principu ni ti ne možeš reći da je mislio baš ono što je rekao /jer onda ti sebi dozvoljavaš da tumačiš ono, što osporavaš meni/. Hajde recimo da ni ti ni ja ne znamo šta je Dule mislio jer ne možemo čitati misli.

Međutim, imamo pravo da tumačimo zašto je nešto rečeno. Prosto Duško Vujošević je javna ličnost, izneo je svoj stav javno i NIJE rekao da je Trinkijeri veleizdajnik već da je "njegov odlazak u ovom trenutku čin veleizdaje!". Takođe, rekao je da Trinkijeri jeste dobar trener ali da je dobar "sa skupim igračima". Ako neko ne zna engleski evo i prevoda: "Jeste Trinkijeri odličan ali ima 5x skuplji tim nego što sam ga ja ikada imao, a to ipak znači da sam ja bolji" Po mom mišljenju i JESTE BOLJI i nije morao to posebno da ističe, bar ne meni. Ali razumem sve!

Moje gledište se oslanja na ovaj deo:

Trinkijerija sam gotivio do jaja,video sam “novog” Duleta u njemu

Mislim da smo svi!

Ovo je razlog svih generalovih izjava o Trinkijeriju i u vezi sa Trinkijerijem. Nije za komentarisanje jer želim da ostanem korektan i ne ogrešim se o najvećeg posle Željka /mada ne zaboravimo profu/. Sve je u redu, poštujem i po stoti put kažem - Razumem i NE ZAMERAM jer jedan je Dule!

Drugo, Dule je iz malo drugačijih razloga umeo da pohvali Stojka ili bar da prećuti kritiku. Ili da kritiku iznese u nekoj blažoj formi. On čak i pre neki dan iznosi kritike na račun "Partizana i Zvezde" ili na račun "košarke u Srbiji"... Potkačio je tek malo onaj sportski deo kada je pominjao dovođenje Mike umesto ovog Petruševa iz Mege... Meni sve jasno. Stojka niko ne spominje, pa ni Dule!

Sve više i Tegeltija šilji onu stvar na svakome ko pisne protiv Stojka. Govnar očigledno ima dobru "pregovaračku poziciju" /ako se to tako zove/... Pa narode, neka je sa srećom - Vodite ga kući!
 
Последња измена:

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.008
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Postojala je mogućnost da budemo drugi, makar treći. Sa ovakvim očajnim završnicama nismo zaslužili više od 4. mesta, najiskrenije.
Sad moraju da se pokažu muda na Unikahi i Lokomotivi, nema više zajebancije.
 
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
427
Reaction score
1.553
Postojala je mogućnost da budemo drugi, makar treći. Sa ovakvim očajnim završnicama nismo zaslužili više od 4. mesta, najiskrenije.
Sad moraju da se pokažu muda na Unikahi i Lokomotivi, nema više zajebancije.
Dobro je sto je ovaj tim sposoban da ih njima pokaze a ne moze Burgu.. Ostoja, sve ti...
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.008
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Hteo sam da kažem da nam je svaka utakmica u novoj grupi skoro kao eliminaciona, a protivnici dosta jači nego sad.
Pa ako smo najbolji kad je najteže, vreme je da to i pokažemo.
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
gordic i zagorac zlocin koji traje...ovaj drugi je u kanalu vec duze vreme tek svaka peta utakmica nesto pokaze ali def nije igrac za partizan tj igrac koji treba da ima veliki broj minuta...gordic mi se prosle sezone svidjao a sta mu se desilo ove sezone.da li je njegova krivica ili krivica trenera koji ne zna da ga iskoristi...ako uzmemo npr pejdza i ono kako je on igrao pod scepanovicem dolazimo do zakljucka da je krivac trener jer cim je on otisao pejdz je proigrao...sa druge strane gordic je u kanalu i kod jednog i kod drugog tako da....
mekintajer def nije ono sto smo od njega ocekivali mislio sam da cemo dobiti prodornost ulaz na kos ali on to def ne ume,jako tanko igra i uz jednog dobrog crnca on mora da bude druga opcija..
da li bi neko mogao da mi objasni jednu stvar iz nase odbrane koju radimo otkad znam za sebe...protivnik izvodi loptu ispod svog kosa a mi smo se postavili kao u neki presing na celom terenu koji propada cim igrac primi loptu i onda se vracaju nazad..nikada za 10 godina nisam video da stisnemo ispod kosa na granici faula i da jurimo da ukrademo loptu,a secam se da i pod vujosevicem kada nam protivnici to rade mi smo gubili dosta lopti ...koja je poenta stati u presing i pustiti da izvedu loptu kao i povlacenje nakon toga
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.557
Reaction score
919
Po meni je ovo poraz koji ide direktno na dusu trenera. Cak mi je i gotivan Saso,ali ono sinoc...
Dangubic nije igrao sekund u drugom pol,mozda malo nesto ne secam se... I sve kontam kako ga cuva za zavrsnicu jer ima tri faula, da sacuva Andjusica,kad ono tuki,ni sekund.
Mika koji je odigrao sasvim solidno u 3/4 vise ni sekundu nije usao u 4/4,ulazi Janker koji od 5 minuta nije ulazio i napravi dve greske u 1 minutu,ako ne racunam onaj pas Pejdza u ledja,ali mislim da je i to njegovo...
Gordic i Jaramaz u teskom kanalu,aj ovaj drugi bio povredjen pa i da razumes,ali jel imas oci,izbaci ga kad ne ide. Igraju pleja,ali pleja kojem kao da nije u interesu da baci neku asistenciju,nego aj ja ponovo da tapkam 15 sekundi u mestu,pa da probam i opet 1 na 5 ?! Minumum 10x tako.
Codi koji je najmanje plej,je za njih dvojicu trenutno Stokton licno.
Popizdeo sam na kraju,i realno trebali smo i da ispadnemo nego je Venecija u vecem kanalu od nas. Nista ne zasluzujemo sa ovakvim nacinom igre,ama bas nista. Cast izuzecima,ali ovaj tim se raspada..Ni kraja, ni pocetka
 

Arsen Lupin

Grobar
Учлањен(а)
09.06.2017
Порука
303
Reaction score
210
Zadnji napad je za svaku osudu, kako vreme prolazi sve sam vise ubedjen da igraci ne prijmaju platu i da je ovo neki vid bojkota ( po sistemu koliko para toliko i muzike ) jer ja stvarno drugih objasnjenja nemam.Sve ok, korona, promena trenera, nema publike, pukla prosla sezona, ali da ti svaku neizvesnu zavrsnicu izgubis je prosto neobjasnjivo jer to stvar volje i psihe na prvom mestu.
Jos jedna bitna stvar iz sezone 18/19 koju smo poceli sa Cankom u ovom timu su danas : Jankovic, Pejdz,Trifunovic.Jaramaz,Novica,Zagorac, Stefan Jankovic,Nikolic ( dakle 8 igraca ) plus Mozli, Tomas,Gordic kojima je ovo druga sezona u klubu i da oni izgledaju sad kao da su se prvi put skupili.Mislim da je ocigledno nezdrava atmosfera u timu.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.716
Reaction score
54.957
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Prvo, malo ove kritike o zagrađivanju u poslednjoj sekundi su aj da ne kažem ništa preterano ali neozbiljne, Anđušić je kao svojevremeno Teodosić promačio i koš i boga oca i zagraditi baš odbitak od table nije nešto što se radi na treningu. Pri tome je Zagorac u toj polukontri pre toga zaštitio liniju pasa ( može se videti na snimku), jednostavno te stvari na kraju se događaju, naučili smo valjda. I generalno od svih partija ove sezone, za ovu i ima ponajmanje šta da se on kritikuje, znao je da bude mnogo gori.
I ajd te neizvesne završnice krenu da se vraćaju u jednom delu sezone i to je ok.
Isto tako sad i kritikovati Sašu bez obzira na neke propuste je neozbiljno jer je sklepao ovu ekipu za nekih mesec dana i jače da ih vrati od ekipe koja je protiv ovih istih izgubila 20 razlike maltene u sred beograda, i od jebenog borca iz čačka. Koji je samo još jednu utakmicu dobio.
E sad pored tih olakšavajućih okolnosti, otežavajuća je sama igra i ta (do)selekcija.
Ja sam prvi pisao da je ovo u osnovi tim koji je prošle sezone bio odličan, uz tu sitnicu da ga je vodio legitimni EL trener, ozbiljan stručnjak koga je valjda je svima jasno uprava, pustila, oterala ili nije htela da zadržava potpuno je nebitno, jasna je namera. I tom pričom smo završili svu priču oko najviših ciljeva.
E onda smo na taj opet ne baš blistav tim iz koga je on izvlačio maksimum ( uz svoje propuste Parahuski, Pejners itd), pustili jednog od najboljih igrača, vratili sa pozajmice najobičniju kancerčinu, oterali Birčevića ( ignorišimo sad igračke kvalitete) krajnje ciganski, i doveli ruku na srce prilično korisnog Dangubića, i Miku koji ima neke znake života s vremena na vreme, ali prilično daleko od očekivanja.
Pri tome nismo rešili probleme još s kraja prošle sezone, Gordića koji polako počinje da metastazira na sve organe, zamenu za Redinga, niti smo doveli igrače koji mogu da poboljšaju protok lopte širinom, doveli smo još kamenijeg pleja, ispodprosečnu četvorku koja je mogla da pogodi za 3 za tih 10ak minuta igre zamenili smo četvorkom koja ne može da pogodi jer ne može ni da igra 10 minuta.
Usporili smo i protok i automatski smanjili spacing ( ono na šta smo se oslanjali prošle sezone).
Onda zamenu za Mekadua, dovodimo Miku, što se mene tiče nema tu problema nekog što se tiče kvaliteta, nego profil igrača je u pitanju, zamena za atletiku, snagu i veličinu vidimo u centru koji nema veličinu, raspon ruku, odbranu, a pri tome izmene su mu Mozli i Janković koji na neki način opet imaju iste probleme da ne mogu da sačuvaju više igrače. Pa 3 puta je bilo logičnije dovesti baš tog Omića od sinoć nego imati 3 igrača koji ne mogu dole da zagrade i ne mogu da sačuvaju visokog.
I sad odjednom kao nema para a moglo je da se promašuje prošle sezone, i ajd kao štednja prošle sezone smo išli na sve ili ništa i nije prošlo.
E sad ti si kao sačuvao kostur tima, funkcionalno taj kostur izmenio nekim bitnim komponentama i najgluplje od svega sačuvao kostur tima za potpuno drugog trenera. Koji će njemu kostur tima od prethodnog.
I sve ovo kad se baci na papir, jasno je da niko iz kluba sem trenera i igrača nema ni nameru da se ozbiljno takmiči...
Šta je problem trenerskog imena u ovakvom klubu, što može da uceni upravu pojačanjima.
Saša je zapravo sasvim solidan trener i u nekim srećnim okolnostima mislim da bi se mogla graditi čak i neka budućnost oko njega na duže staze, ali on nema taj renome ni u javnosti ni kod navijača da može da uceni "upravu" onim što je potrebno za rezultate.
 
Последња измена:

Arsen Lupin

Grobar
Учлањен(а)
09.06.2017
Порука
303
Reaction score
210
Nisam pobornik nikakvih teorija zavere i slicnog do skora sam bio ubedjen da je briga Djordija za bokana, covica i ostoju medjutim posle izjave Duleta ( a koji je sigurno odlicno informisan ) , desavanja u klubu, sve mi mirise da se sprema A licenca za fmp
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.175
Reaction score
6.919
Локација
NbG
Tog katalonskog pajaca je lično briga za bilo koga od navedenih, jedini interes koji njega vodi je novac pa ćemo tako posle nekih smešnih francuskih klubova i Zenita imati i London u Euroligi uskoro. Tako da ako mali čovek sa velikim koferom isporuči dovoljno love pajacu eto i limenkama licence. Država sigurno neće žaliti, kao što nije žalila ni za organizaciju F4 u Bg i kao što iz godine u godinu sipa li sipa u privatni klub.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top