Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 2020/21

Статус
Затворена за писање одговора.

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.211
Reaction score
33.461
Локација
vaginamandibularia
mnogo fali ovaj sto ode medju cigane.
Oba nasa pleja probijaju na prvom koraku, gordic toliko kasni da deluje da ga apsolutno boli kurac.
Nama je glavni problem u dosadasnjem delu bila odbrana, pa tek onda napad koji se protiv ma koje postavljene odbrane svodi na soliranja pomenutog dvojca i poneku loptu za tomasa.
Da nam je odbrana cvrsca, i u napadu bi imali koji lak kos vise, sto bi za rezultat imalo da bi bar neki od ovih poraza na kos/pola kosa bio pobeda.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Plus sto kao sto Dule kaze, svi imaju po 20-ak minuta u igri manje vise kao zagarantovano, nema tenzije, odbrana se igra u vecem delu utakmice ono cisto da se ispostuje. A nema ni publike da im se objasni da ovo nije Cedevita Olimpija.

Plus svi potenciraju kako je ovo atletski izuzetno mocan tim, a suterski limitiran, a istina je da je samo suterski limitiran. Imamo cetiri igraca za svoju poziciju atletski mocna, Mekintajer(generalno cesto deluje kao da ga boli kurac), Dangubic, Tomas i Mozli.

Zagorac je tako mekan, jos kada ga nekada stave na cetvorku to je tek zlocin. Novica igra sa jednom nogom, Mika rupa u odbrani, a N. Jankovic je toliko trom i lose gradjen sa slabim odrazom , da on protiv Mege stvori prednost ispod kosa, napravi fintu suta, podigne onog Petruseva i ovaj opet stigne da mu lupi bananu. A i kada ostvari poziciju loptom probije tablu koja obruc ne zakaci.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.972
Reaction score
25.964
Локација
ante portas

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Bacih pogled u firmi na neke podatke i statistiku ove tri ekipe, pa ukratko da nabacam par informacija..

Lokomotiva je kvalitetna ekipa, iskusna i sa evroligaškim budžetom, imaju neka ozbiljna imena Vila Kamingsa, Džordana Kroforda, i Litvance matorog Kalnietisa i Kuzminskasa. Tu je i Paunić, on nešto slabo i igra koliko sam video. Povređen im je Alan Williams do kraja sezone, možda i najbolji centar u Evrokupu.
Imali su relativno laku grupu sa Virtusom, koji ih je jedini i dobio, u oba meča, ostale sve rešili pešaka.
Verovatno će nas tamo naduvati nekom jačom razlikom, ne znam koji kurac je sa našim gostovanjima u Rusiji večito nas polupaju

Trento, autsajder u grupi, treća sezona kako igramo sa njima, nema više onog privatnika Đentilea, skromna ekipa. Geri Braun je momak kojeg jako cenim, došao je iz Darušafake i fino nas je mučio prošle sezone, skroz korektan igrač
I sećam se Foraja od prošle sezone

I ovi francuzi, Levaloa Metropolitan, zanimljiva ekipa, glavni igrač im je Entoni Braun, igrao je za nas nešto baš kratko dok ga nismo oterali pre dve, tri sezone.
Sad dobro sipa, korektni procenti šuta.
Imali su još jednog finog igrača Roba Greja, kojeg je pokupio Monako relativno skoro, a bio im je možda i najvažniji igrač u petorci uz Brauna i Bastiana Pinaoltu koji je klasično krilo ćoškaroš
Trenira ih Zdovc, ja ga poštujem kao trenera, iznenađenje je što su završili prvi u grupi s obzirom da francuskim ekipama uvek nešto fali. Rekao bih da im se namestilo, a i Unikaha je pametno izabrala lakšu grupu
Kvalitet su Burga, znači ni tamo ni vamo.

Da se ne busamo previše, ali stvarno mora da se prođe ovo, a još ukrštamo sa sigurno dosta lakšom grupom u potencijalnom četvrtfinalu gde nema ni Virtusa, Unikahe, vrlo verovatno ni Uniksa, a ni Lokomotive koja nam je u grupi.
Kvalitetna četvorka i da rutinski izađemo sa prve dve pozicije iz grupe!
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.972
Reaction score
25.964
Локација
ante portas
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.301
Reaction score
37.266
Ova utakmica možda nema rezultatski značaj što se stanja na tabeli tiče, ali Partizan uvek ima obavezu da ide na pobedu, bez obzira na sve.

Pred svaku nastupajuću utakmicu mi se budi trunka nade da je sve ovo do sada bio samo loš period, doduše sada već period koji malo duže traje, ali nada ne prestaje da će konačno te kockice da se poslože i mi krenemo da igramo onako kako svi želimo.
 

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
272
Reaction score
792
Локација
Vojvodina
Al smo svi u teškom kurcu...
Večeras igramo a na forumu mrak,al polako počinju da me drmaju žmarci.Ostalo je još skoro 2:30 h sata do početka utakmice.
Večeras sam se spremio na vreme,oladio domaću kajsiju pa ću polako dozirati pred meč da bih opuštenije mogao da gledam.
Nadam se da ću iskopati neki pristojan link i da mi striming neće pojesti džigericu :šal.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Kakav kurac wildcard, daj u italijansku ligu da uđemo, idemo u EL lagano. :D
Ne pamtim kad smo od žabara zadnji put izgubili.

Neke pozitivne stvari u ipak rezultatski nebitnoj utakmici protiv slabog tima:

- Manje šuteva ali kvalitetnija selekcija uz bolju kretnju bez lopte
- Konačno neki poeni iz tranzicije
- Odlična igra Trifunovića

Inače zvao Ron Džeremi, traži da mu Janković vrati brkove :buhaha:buhaha:buhaha

Džekil i Hajd izdanje po ko zna koji put. tri jako teška gostovanja slede u ABA. Drugo poluvreme kao putokaz intenziteta i pristupa u svakom meču.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.224
Reaction score
1.534
Zadovoljan, Trifa mora pre Zagorca... Sut za 3 poena 50%, ovi nasi definitivno imaju problem u glavi i sa samopouzdanjem van 6,75... Odbrana dobra, moze jos bolje, posebno treci period je bilo kidanja u defanzivi... Volim petorku Mekintajer, Jaramaz, Pejdz (Trifa), Rason, Mozli... Idemo dalje, da zaredjamo par pobeda pa mozda ovo ispadne i sjajna sezona uz pogodjeno pojacanje... Sada ne smemo da promasimo sa novim igracem...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top