Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 2020/21

Статус
Затворена за писање одговора.

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.911
Reaction score
25.617
Локација
ante portas
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.116
Reaction score
5.463
Локација
Beograd
Ova sezona je u totalnom kurcu od samog starta, zbog nemogućnosti da svi mi budemo na tribinama i podržimo našu najveću ljubav, da joj damo tu snagu kad treba i sameljemo protivnika u jednoj jakoj sinergiji. Debeli pljeskavičar je otišao, desilo se puno pogrešnih stvari i poteza od tada, imali smo makar pet velikih blamaža do sada, ABA je u kurcu a teško i da možemo i u ovom takmičenju nešto mnogo, što tek povlači pitanje gde nam je realno budućnost kluba. Igramo protiv protivnika koji je realno jači i popunjeniji na svakoj poziciji, igramo u nezgodnom momentu, sa katastrofalnom situacijom trenutno.

Zato sad ne samo da ću se pozvati na antologijsku Duletovu "Realnost nije briga na koju se obaziremo!", već je jasno da nema poente planirati šta će se desiti sledeće nedelje, a ne sledeće godine, niti ima smisla pisati o tome šta je bilo, te ću uputiti svojevrsni apel momcima koji nose taj sveti dres i ljudima koji vode klub, na terenu i van njega:

Igrajte za grb, za sebe, za trenera, za nas, za ponos, jedni za druge i za ličnu čast, ako ništa drugo. Ne razmišljajte o tome kakav nas raspored čeka u ABA, ni o pozivnicama, džipovima, promenama, ugovorima, raspletu u grupi i trista ostalih stvari koje drndaju mozak, to ostavite nama.

sutra želim da vidim da smo pre svega željni da glave grizemo, da se pobijemo ako ništa drugo, a uz to da budemo i košarkaški i psihički i taktički spremni da sjebemo ružnu tradiciju, i da samo mislimo o OVOJ utakmici, da konačno krene sezona i da mislimo samo o narednom napadu, o narednom trenutku, narednoj šansi. nemamo luksuz da se osvrćemo na prošlost ili preispitujemo svoj identitet zbog toga što ne znamo koji je on, ni mi kao navijači, ni igrači na terenu, ni uprava ni stručni štab.

Svi zajedno imamo obavezu da damo svoj maksimum za sveto ime i tradiciju i istoriju ovog kluba, i zato igrajte kao da sutra ne postoji, jer faktički to tako i jeste za nas ne samo u ovom takmičenju već i u ovoj sezoni. Mi možemo ovde samo na jedan način to da uradimo, zato je na igračima sve sutra, da pokažu da prošla godina nije slučajna, da može opet da se desi i da imamo čemu da se nadamo i da nas podsete po ko zna koji put zašto je ljubav naša prema ovom klubu skroz iracionalna, protiv sve matematike i logike.

Vreme je da nas sreća pogleda i da MI nekog izblamiramo i nekome jebemo majku!!!
Zato - 'ajmo, bre! NUSKNVP
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.026
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Sa pobedom večeras verovatno imamo prolaz, koliko god da smo očajno igrali do sada, uz par dobrih izdanja.
Gori Lokomotivi, a bogami gori i nama. Ovo je jedino važno takmičenje koje nam je preostalo.
Hajde da vidimo reakciju igrača, da li imaju tu energiju da preokrenu stvari na dobro. Večeras je možda i poslednja prilika.
Forum se malo uspavao na ovoj temi, očekivanja od nas samih su tanka, opravdano sa obzirom na celu situaciju.
Crno beli dajte sve od sebe večeras, iznenadite nas pozitivno sve!
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Upravo tako, danasnja utakmica je jedna od onih koje mogu da preokrenu sezonu...

Realno, nema razloga za optimizam, ali ajde da vidimo da li ova ekipa ipak ima ono nesto...
 
Последња измена:

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.843
Reaction score
9.822
Dobijamo. Mi smo avangarda, a ne cigani. Na ciganske poteze, bice pozitivan odgovor karme :D

A i s obzirom na to kakvi su rezultati u ovoj grupi, logicno je da dobijemo njih u gostima, a izgubimo kod kuce od grupe gradjana.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.738
Reaction score
12.784
Локација
Nedodjija
Ova utakmica je bitna, ali i ne previse.. mi skoro sigurno sa 3 pobede idemo dalje.. odnsno bice potrebno pobediti jednom ruse (naravno i imati bolju kos razliku) i jednom francuze/dobiti Trentno u gostima.

Zato ako vec moramo da izgubimo ovu, onda nek to bude sto manjom razlikom da ne bi jurili u Beogradu i pobedu i kos razliku.. znamo kako se zavrsi kada imamo i dodatni pritisak..

Edit:

sada kada bolje razmislim Trentno moze da ode na 4 pobede, posto su pobedili u Moskvi.. ja sam njih otpisao odmah posle nase ubedljive pobede.. kakva zabluda :buhaha (tako da moja kalkulacija nije bas tacna)


Idemo bre na pobedu veceras :buhaha
 

Arsen Lupin

Grobar
Учлањен(а)
09.06.2017
Порука
303
Reaction score
210
Jel poznata sudbina Ali Nikolica tj jel se racuna na njega uopste ?
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ova grupa je cirkus grupa.

Sinoć Trento ima plus 3 i 22 sekunde do kraja utakmice, umesto da su preveli loptu i čekali Francuze da naprave faul i pošalju ih na liniju slobodnih bacanja, Foraj baca pas sa svoje polovine i nisam zapamtio da l je Vilijams ili neki drugi tamnoputi igrač završava napad tako što dobija rampu. I naravno posle tajmauta Entoni Braun na 2 sekunde do kraja postiže trojku i utakmica odlazi u produžetke. Iznervirao sam se kao da smo mi igrali, izneverovao sam kako su tako naivno izgubili utakmicu. Plus što su u bar 2 navrata imali po plus 10 i plus 9.

Evrokup je nikad slabiji i mi u takvoj sezoni doživljavamo ovakav krah. Ovaj Mej bi nam završio posao na 4 i mogu slobodno reći da bi nekad i veću minutažu imao od Tomasa. Igra leđima, zna uputiti povratni pas, pogađa za tri. Ova njihova petica Vilijams je izmislio košarku za Miku. A ne verujem da ni jedan ni drugi imaju neke velike plate..
 
  • Like
Reactions: BaX

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Pa ako gledamo iz ugla šta nama odgovara, pobeda francuza nam ide u korist više nego da su žabari dobili. Em su nas dobili 17 razlike, što mi za života nećemo okrenuti, em nam dolaze u poslednjem kolu čini mi se, verovatno bez nekog rezultatskog imperativa ako budu prošli već. Al ove kalkulacije koje večito kreiramo i to nakon dva kola su sranje i smaraju, ako si pravi dobićeš šta treba i zdravo. Prošle sezone odeš Virtusu na noge, dobiješ ih i boli te kurac šta radi neki Trento u poslednje 2 sekunde.
A i taj Dzakari Vilijams je buzdovan koga je Mozli pojeo u prvom meču.
Večeras će nas ovi rutinski rešiti verovatno, kad igramo protiv neke ruske ekipe u gostima to uglavnom bude turistički obilazak hale.
A i ova Lokomotiva je skup individualaca divljaka, svako igra za sebe i bar 4 ekipe su jače od njih u Evrokupu
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.155
Reaction score
3.671
Ja nekako ne mogu da se otmem pitanju.. Sta smo mi zasluzili ove sezone!?

Uprava nikad gora i odvratnija. Navijace puste samo da bi opravdali cigane. Smjena trenera koji i dalje tvrdi da je dobro vodio tim i drugi koji jos pokusava razumjeti uvrnuti koncept funkcionisanja.
I najvazniji, igraci. Samo pojedinci zasluzuju pohvalu. Do skora smo imali najvise dva neupotrebljiva. Danas imamo tri-cetiri koja valjaju, dva-tri bezobrazna i ostali kao macke u dzaku.
Stvarno ne znam kako ocekujemo da nam se nesto vrati kad ne mozemo da se saberemo.

Jedino na sto se obazirem je to da ce se i ovo nekada lane zvati. Napred Partizan.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.004
Znam da pušim ban, ali jebem mu mater ide u zadnji napad i ne šutira, ovo ne može biti slučajno
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.198
Reaction score
36.704

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.434
Reaction score
4.720
Ono što bih napisao o Zagorcu i njegovom potezu na kraju 3/4 pri nerešenom rezultatu, potezu koji je odlučio dalji tok i ishod utakmice, iziskivalo bi doživotni ban. Takođe sredinom 4/4 pri 77:72 imamo obećavajući napad, ali se iznenada pojavljuje duh Gordića u telu Jaramaza i...
Ma ne mogu više ni da pišem, ovo je sezona koja je toliko bolna za praćenje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top