Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 2020/21

Статус
Затворена за писање одговора.

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.393
Reaction score
4.584
Локација
Zemun
Sad malo kad analiziram mirne glave i premotavam utakmicu, vidim da je i Saso imao par gresaka sinoc.
Recimo, onaj Haris im je totalna smehoteka u odbrani pika. Svaki obucen trener bi iste sekunde kad on udje u igru, ubacio Perkinsa i Miku, da u isto vreme budu na parketu. Videli smo kako je to funkcionisalo i da Mika jako lepo otvara pik( to mu je realno najbolja osobina), a Perkins ima odlicnu preglednost i tajming pasa iz pika. Jankovic je korisniji u drugim segmentima, te bi ga trebalo rotirati na taj nacin i spram igraca koje menja protivnik. Nama je napad u tim momentima bio u fazonu "sta nam Bog da". Perkins zavrti pik, a Jankovic ostane na kapici, iako mu je kolega napravio prednost i prostor da se spusti ka reketu. Na kraju je ispalo dobro po nas, ali mogli smo biti kaznjeni surovo za ovakav previd.
To su sve neke finese, koje ne moze da primeti svaki trener, posebno u trenucima utakmice, ali analizom i gledanjem snimaka sa celim timom, moze da se skautira protivnik i opredeli nacin igre i rotacije. Iz ovih razloga(pripreme utakmice) je Trinkijeri jedan od najboljih!
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
198
Reaction score
686

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Svaka cast momcima na sinocnoj pobedi. Svaka pobeda u ova danasnja vremena je velika.

Nadam se da ce ih ovo sinoc pogurati ka napred i malo napuniti samopouzdanjem pa kako bude neka bude.

Nisam se dugo oglasavao, slabo dolazim i na forum jer me sva ova muka oko Partizana ubija ali svaka nasa pobeda zaleci deo rane, pa neka bude jos pobeda da zaceli ova "grobarska" rana skroz.

Nema predaje !!!
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.734
Reaction score
12.749
Локација
Nedodjija
zv183q.gif

kako nam malo treba za radost i srecu..

lep dan danas grobarijo? :icon-lol:
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.219
Reaction score
1.486
Šta bi bilo da nisi tako veliki naš Partizane?
Ja Radetu i opraštam, naše dete, znate ono kako majka voli sina drogiraša, a Rade igra kao da je na drogama, i na špricu i na sedativima. A za ovog drugog što vola u dupe ne može da ubode nemam komentara osim šta on još uvek radi u našem dresu

Kazu da ni narkoman ne moze da se izvuce ako on u svojoj glavi ne zeli da se izvuce... Prema tome sve je do Radeta...

Ovaj drugi moze malo da igra defanzivu na nekim protivnickim igracima, da proba jednom za tri poena pa ako pogodi da proba jos jednom, sve preko toga je katastrofa, Tomas isto da manje baca za tri poena... Sto rece jedan kolega da svaki igrac radi ono sto najbolje zna... I prosto je neverovatno da nema noviteta, da taj Mozli ne odigra ledjima ni protiv koga... Mika je znao iz kornera da pogodi za tri poena, to je kao neki specijal bio, zasto Mika ne pokusa za tri poena cesce, ne moze losije biti od Rasona... Mora i trener malo da bude mastovit...

Ova pobeda juce ako ne promeni sve, nista nece... Mada mi je nekako atmosfera primetno bolja odlaskom Gordica i Mekintajera... Tako deluje sa strane.
 
  • Like
Reactions: BiP

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.557
Reaction score
919
Cestitke za pobedu Filiposvskom i igracima ! Nema sta,borili su se u drugom pol i zasluzili pobedu.
I opet infarkt zavrsnica,ali ovoga puta sa pozitivnim ishodom,konacno!!!
U vezi sa Zagorcem.. Bas me nervirao predhodnih x utakmica i pizdeo sam najgore. U opasnom je kanalu,i pitanje dal ce izaci iz njega. ali sada mi ga je vec zao,i hocu da verujem u njega iako nemam nekih preteranih razloga.
Idemo na prvo mesto,iako realno pojma nemamo.Mozda se nesto otvori,ko zna...
 
  • Like
Reactions: BaX

Zbrindolin

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
60
Reaction score
315
Локација
o suhom vetru s juga moja dusa sanja
Sam uvod u drugo poluvreme je bio znak da je na pauzi odradjen dobar motivacijski posao. Uverili su se igraci jos jednom da je lopta "postena", da vraca dobrim na njeno postovanje i borbenost. Zato je i usla ona trojka Perkinsa za izednacenje, zato i mu se vratila lopta u ruke kada je gotovo izgubio, par trenutaka pre nego sto postigne odlucujuci kos.
Valjda su konacno prelomili u glavi da samo takvom konstantnom borbenoscu mogu da odbrane svoju i cast Partizana.
To sto je uprava ucinila salto-mortale u odnosu na prethodnu sezonu ne znaci da oni treba da se rukovode njihovom nebuloznoscu da je ova sezona, sto se rezultata tice, zavrsena.
Za pocetak, neka konacno spoje makar dva poluvremena igrajuci istim intenzitetom, neka bar u sledecoj utakmici potvrde ovu pobedu koja je nas navijace toliko obradovala.
Saga o Zagorcu ne treba da se produzava, neka ga kod nas dok ne dodju bolji igraci, neka rilja u odbrani i neka mu trener odredi limite u napadu sto se ispucavanja tice. Partizanovca cu istrpeti, bolje da mi on seta po zivcima nego neki svadbar koji bi se osecao iz daleka ili neki nebulozan Loncarev izbor doveden sa dzeparcem koji mu Ostoja deli. Neko je napisao da se Zagorac ne moze snaci u velikom klubu, sto ne odgovara istini.
Pa kod nas je dosao iz Betisa, kud ces prosecnijeg kluba, a tamo je imao minimalnu minutazu i isto takav ucinak. Jednostavno, on je "debelo" precenjen da je veliki talenat i mozda je po malo i zrtva takve ambiciozne procene.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.209
Reaction score
3.935
Локација
Uvek uz Partizan
Obradovao sam se ovoj pobedi kao nekada evroligaškim pobedama. Žao mi je svega ovoga što se dešava Zagorcu, valjda će se sabrati uskoro, za njegovo i naše dobro.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.507
Reaction score
13.063
Локација
Yaoundé
... Pa kad krenes da citas novine, gledas reprizu utakmice, prepricavas... Pravo uzivanje.
Juče sam naleteo na snimak utakmice, taman na poslednju četvrtinu...

I dalje mi deluje nestvarno kako smo se vratili... Osim u odbrani, i to samo u drugom poluvremenu (u prvom primili 48, u drugom 21 poen), daleko je to bilo od neke dobre igre... Ništa drugo do čista borbenost, odnosno - Partizan...
 
  • Like
Reactions: BiP

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
ja sam juče odgledala celu utakmicu. i uopšte nismo loši bili toliko u prvom poluvremenu, sve do poslednja 2 minuta 1/4 i 5-6 minuta 2/4 kad je nastalo pomračenje svesti.
Uz to, onaj treći sudija, crnac, je totalni debil. Direktnim svojim odlukama su nas pokrali za nekih pa da ne preteram ali blizu 10 poena + naši biseri + njihova bela tehnika koja je ulazila

Najpozitivnije je što se momci nisu predavali i za to su nagrađeni. Dakle nije baš čista sreća, nego krvavi trud i zalaganje
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.734
Reaction score
12.749
Локација
Nedodjija
Odgledao sam i ja juce ponovo utakmicu i za ono pomracrnje u drugu cetvrtinu najveci krivac je Zagorac.. od blokade Trifunovicu, preko izgbljenih lopti, pa do promasaja sa cistih pozicija..

Nestvarna partija..
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.065
Reaction score
36.032
Da se bar nadamo da gore ne može, onda će sve biti napredak.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top