Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Aleksandar Stanojević - Decembar 2010

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
...Svideo mi se onaj deo gde je rekao šta je poručio Baboviću pre dolaska,malo trenera bi to smelo da prizna...

Ma dobro to, ali mene mnogo više oduševljava ono što je SS rekao Baboviću (a i javno mu je to poručio!) posle toga, kad se Stefan vratio u klub i spojio 3-4-5 katastrofalnih, ali KATASTROFALNIH izdanja u prijateljskim utakmicama (Sinđa, Srem, PAOK...) i par utakmica za B-tim. Sve je to bilo u prvih mesec dana nakon što je Stefan stigao. I onda mu je SS i javno poručio:

"Menjaj se dečko, inače sa takvim pristupom obavezama i stavom na terenu nema teorije ni da prismrdiš protokolu, a kamoli timu!"

Tako nekako mu je rekao...I onda je Stefan shvatio poruku "pisca"...mnogo ozbiljnije je krenuo da se ponaša i odrađuje treninge, a i utakmice za B-tim...U Mladenovcu je uverio ceo stručni štab da se "vratio", da je on sad igrač koji može da konkuriše za prvi tim. Ubrzo zatim je i počeo da igra...najpre "na kašičicu", a onda sve više...i sve bolje...

Zimu neka iskoristi pre svega da fizički ojača, koliko god je to moguće u tim godinama...Ne sme da u duelima bude kao slamka na vetru...

SS je taj koji je najzaslužniji za igrački povratak Stefana Babovića.
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Ne znam kako i koliko los dan mozete da imate (mada je jucerasnji bio sve samo ne los, pogotovu tamo negde od 19:30 pa nadalje :D), ali garantujem vam da ako iskreno volite Partizan i posvecujete mu veliki deo svog dana (bili misaono, bilo na neki drugi nacin) - kad odgledate/odslusate ovaj fini satic koji su priredila oba Aleksandra - sve ostalo pada u vodu i obuzima vas onaj "poseban" osecaj, kao kad pravimo neki sportski uspeh/pobedu, ili kad Tribina da posebnu intonaciju svemu sto ima veze sa Partizanom...To je onaj osecaj, kada pogledate okolo i koga god da vidite, ucini vam se da vise nije stran, da nije tamo "neki" vec da je ""vas" i da zajedno disete i mislite i osecate i stvarate jedan mali delic vecnosti koja vas zivot obogacuje.

E pa Aleksandre Stanojevicu, takav osecaj izazivate u svakom "cistom" grobarskom srcu, svojom pojavom, razmisljanjima, stavom i pre svega svakim odsustvom malicioznosti, sujete i nadmenosti.

Veliko hvala ekipici na trudu da interviju sprovede u delo, i verujte mi da kao neko ko odgleda sve do jedne nase utakmice, ko filtrira i rafinira svaku, pa i najmanju informaciju vezanu za nas klub - posle ovih sat vremena, shvatio sam celu nasu "pricu" tri puta bolje nego ranije - a zatim sam iz cistog gusta primorao i neke od onih preko puta da odslusaju pojedine delove i po meni najveci uspeh kursa koji je SS zauzeo je to sto i ta druga "strana" shvata koliko blago mi imao na klupi u ovakvom coveku.
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
fenomaenalan interviju, uzivao sam slusajuci ovu ljudinu od coveka a nadam se da ce i kao strucnjak bitisvebolji i bolji!!:clap
mislimda smo dobili novog duleta ili bar sir aleksa fergusona!!!!:respect
IMAJEDAN TIM CEO SAM ZIVOT SNJIM!
 

giga

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.452
Reaction score
47
Локација
Istok JNA
Zaista je suština u toj "Primenjivoj tehnici"...rad na malom prostoru sa primanjem i davanjem lopte sa dvojicom protivničkih igrača pored sebe,u gužvi gde nema vremena za preveliko davljenje i razmišljanje, e kad to postane rutina već u mlađim kategorijama, onda će doći i evropski bolji dani...
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Moram još nešto za nedeljni jutarnji dnevnik da kažem, podstaknut intervjuima kako SS-a, tako nedavno i Saše Ilića:

Mene ODUŠEVLJAVA što su i jedan i drugi pokazali u intervjuima jedno totalno "neslužbeno" lice, vođeni naravno time što su obojica znali da su to intervjui koje su navijači Partizana "napravili" svojim smišljenim i poslatim pitanjima. Još je sagovrnik SS-a bio naš ortak, a i Sašin sagovornik je bio neko ko je pre svega veliki Grobar, pa tek onda sve ostalo.

Zato ovakvi intervjui totalno odudaraju od klišea, od uobičajenih intervjua javnih sportskih ličnosti koje ovi daju "običnim" novinarima.

Ovo je jedna divna inicijativa i praksa na ovom forumu (mislim na te intervjue koji su "krenuli") i koja MORA da se nastavi. Mi smo jedno u svakom smislu bogato SD i hvala Bogu imamo sijaset sjajnih sportskih likova unutar našeg SD-a, tako da "materijala" i "glavnih glumaca" za ovakve intervjue nikada neće nedostajati.

Privilegija je biti navijač Partizana. Baš priviliegija. Oduvek bila, a pogotovo je to privilegija u ovom XXI veku. Ovo je naš vek. To je već sad i više nego jasno.
 

4. октобар

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2009
Порука
1.603
Reaction score
113
Црно белу крв има Станојевић. Посебно ми је драго што на неки начин
поручује да сви који живе и раде или који су на било који други начин везани за Партизан
морају да буду до коске партизановци. Сваки члан Партизана
мора да се образује и усмери на такав начин разнишљања, да им од
почетка буде јасно да када дођу у СД Партизан прво на ум имају оно што они могу да дају клубу а не обрнуто.
У почетку сам био јако сумњичав када је Станоје дошао, питао сам се
колико успешно може да балансира између његових личних жеља
и амбиција, а које се поклапају са 99% партизановаца, са интересима главешина клуба који се поклапају са оних 1%.
Видећемо већ сад на зимском року, али овом човеку за све виђено до сада капа доле.
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Још једном сам преслушао овај интервју и још једном се одушевио мирноћом и искреношћу нашег тренера. Можда је могло које питање више, а можда и не, готово све је речено у ових сат и кусур времена.
 

Sensei 014

Kaznena ekspedicija
Уредник
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
8.167
Reaction score
1.519
Локација
East stand
Neverovatan covek! Volim ga od prvog dana trenerskog posla u klubu, ali ovaj intervju prevazilazi sva moja ocekivanja. Ovakvog trenera, ali i pre svega coveka smo dugo cekali! Bravo Sale!
 

dusan80

Grobarčina
Учлањен(а)
13.10.2009
Порука
1.447
Reaction score
70
Ma SS pravi covek u svakom smislu te reci.Samo neka nastavi sa dobrim radom i imace uvek podrsku navijaca.
 

Кајафа

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
674
Reaction score
4
Локација
Поносна Србија
Одличан интервју. Од самог доласка је показао да се разликује од других "тренера" у нашој лиги и није чудо што има оволику подршку код навијача. На свако питање одговара искрено, отворено, стручно али ипак и поједностављено да га могу разумети и они који су мање стручни. Просто те тера да одслушаш до краја и чујеш све одговоре, скроз одступа од оног што се може чути од осталих "фудбалских радника" у нашој земљи, све оне глупости о "даћемо 100%", "ми њих респектујемо и поштујемо":D , "лопта је округла" и сл. Својом појавом и односом као и фудбалском филозофијом просто буди интересовање код људи да почну поново да пажљивије прате фудбал у Србији.
Само нека тако настави, имао је моју подршку од самог почетка и имаће је и даље.

Имам само замерку, више "техничко питање" и надам се да неће узети за зло. Стално говори "јел" уместо "јер". Није тражење длаке у јајету али види се да води рачуна о томе какав утисак оставља на друге па сам сигуран да ће и то исправити.

Још једном похвале свима за труд и надам се да ће бити још оваквих занимљивих интервјуа.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Сјајно одрађено. Сале је одушевио. Конкретно као и увек без увијања. Баш у свом СС стилу :D
 

Alk0

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2007
Порука
290
Reaction score
5
Локација
Dark Towerroom
Имам само замерку, више "техничко питање" и надам се да неће узети за зло. Стално говори "јел" уместо "јер". Није тражење длаке у јајету али види се да води рачуна о томе какав утисак оставља на друге па сам сигуран да ће и то исправити.

Interesantno zapazanje. Mozes da mi navedes neki primer, ja nisam primetio, a zanimaju me takve stvari.
Doduse slusao sam na lapu gde ni zvucnici nisu bas sjajni.

A za intervju sve pohvale. Mnogo je lepo kad ovako u nekoj opustenoj varijanti upoznamo nekog od nasih ljubimaca :clap
 
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
264
Reaction score
1
Izdvoji bih sledece sto me je odusevilo:
-"Partizanovci se prepoznaju po facama,ja to tako gledam",na pitanje o tome sta ga asocira na ime Partizan i ostalo vezano za to.
Ovo kao da sam ja sam rekao...sjajno!:buhaha

-"Ja ne zelim lose nijednom clanu zlezde,ali zelim sve najgore c.zlezdi,jednostavno od toga se ne moze pobeci".
Smejao sam se kao lud kad sam ovo cuo,potpuno bez dlake na jeziku!

Svaka cast Sale:respect...nema sta bas si nas kupio,nastavi u istom stilu...i da se radujemo sto duze svi zajedno uspesima naseg Partizana!
 

Кајафа

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
674
Reaction score
4
Локација
Поносна Србија
Alk0
Па стално то ради, запазио сам још давно на конференцијама а ево и сад на овом снимку. Немам времена да опет гледам цео снимак али ево, први део на 05:00 и 05:16.
Ако уредници процене да је ова дискусија о томе сувишна и да можда штети нашем тренеру нека обришу поруку а ја ћу ти послати приватну поруку.

Imposible_dr.Mo, као и део о равнодушности према циганским саопштењима :D
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.062
Reaction score
8.348
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Auuu kakav lik ovaj SS. Znaci covek vodi diskusiju kao da nije intervju u pitanju vec neki razgovor drugarski kod kuce. Totalno otvoreno, posteno...svaka cast. Narocito mi se dopalo sto je nekoliko puta objasnio na koji nacin komunicira sa igracima i kako im objasnjava neke stvari, prosto je nemoguce da ga oni ne shvate i ne daju svoj makismum, ima sa njima apsolutno profesionalni odnos a i u isto vreme prijateljski.

Sale za predsednika jer je covek iz naroda... :D
 

prospekt

Početnik
Учлањен(а)
27.09.2007
Порука
59
Reaction score
0
ja ceo zivot drugarima pricam kako se po faci neko vidi da je ganci:pickaciganska

Saletu naklon do poda.
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Sale svaka cast za intervju, nema potrebe za pohvalama, rezultati su impresivni...elem

da ne bude samo pohvala evo dve male zamerke

da ne delimo igrace na strance i na one koje smo doveli iz domace lige, kao ni one koji smo sami stvorili...od momenta kada potpisu sa nama profi ugovor, svi su oni igraci Partizana i razlika je jedino da li su ponikli u nasoj skoli jer to samo po sebi ne treba da im bude neka vrsta prednosti vec cak naprotiv, oni su u startu vise duzni da nam pokazu na terenu

dakle stranci ne postoje u Partizanu

i druga stvar

bilo je price oko krila i koliko bi se takva vrsta igre uklapala ili nebi, mislim da ova prica sto se tice domace lige potpuno stoji i ja se tu slazem ali sto se tice evrope, tu nastaje problem
npr mi moramo protivniku biti pretnja i po krilu i po sredini i ne smemo dozvoliti brzim ekipama poput Brage da udare presing na dva igraca i da nas izbace iz utakmice jer ne postoji alternativa kuda da se salje lopta napadacima e sada da li ce se nasa igra zasnivati na centarsutevima ili ne, to je stvar ukusa i filozofije trenera ali ekipa mora to da ima kao opciju, onda ce nas i protivnici shvatati ozbiljnije.


Jos jednom za kraj da cestitam na odlicnoj polusezoni, efikasnost je ja mislim nikad bolja otkad gledam fudbal na JNA

Evo i tabele, barem onog bitnijeg dela

tabelac.jpg
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Auuu kakav lik ovaj SS. Znaci covek vodi diskusiju kao da nije intervju u pitanju vec neki razgovor drugarski kod kuce. Totalno otvoreno, posteno...svaka cast. Narocito mi se dopalo sto je nekoliko puta objasnio na koji nacin komunicira sa igracima i kako im objasnjava neke stvari, prosto je nemoguce da ga oni ne shvate i ne daju svoj makismum, ima sa njima apsolutno profesionalni odnos a i u isto vreme prijateljski.

Sale za predsednika jer je covek iz naroda... :D

Upravo tako... i ja sam se prijatno iznenadio!

Treba da ga pazimo ko kap vode na dlanu!
 

BanePFC

Grobarčina
Учлањен(а)
05.01.2007
Порука
1.769
Reaction score
295
Локација
. I .
Imao sam problem i kad sam hteo da ispratim Saletov intervju a i sad SS-ov.
Saletov mi je zakocilo u drugom delu na ne znam kojem minutu a ovog danasnjeg mi zakoci na 17:02 prvi deo.
Verovatno je do mog kompa/neta ali nemam pojma sta bi moglo da bude.

Inace ono sto sam preslusao je bilo fenomenalno i stvarno coveku naklon do poda!

Naravno svaka cast i urednicima i svima koju si bili u timu za ovaj intervju.


EDIT: Sada sam uspeo odgledati ceo intervju.

Ovu gromadu, LJUDINU, lafa od coveka treba zadrzati sto duze. Covek zna znanje a sto je najvaznije ima jednu viziju koju bi zbog ljubavi prema Partizanu i Grobarima hteo da ostvari i treba to sve istrpeti zajedno sa njim.

Ovaj intervju treba pokazati svima da se malo nauce o ljudima u i oko Partizana, da vide kakav je to mentalitet i tip coveka. Na osnovu toga birati igrace, strucni stab,... itd.

Sale ljudino svaka cast!

Jos jednom sve cestitke ekipi koja je mogu tako da kazem ostvarila taj intervju i svima koju su poslali pitanja jer kao sto je i sam SS rekao pitanja su strucna, pogadjaju u centar, zabavna i zanimljiva.
 
Последња измена:

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.256
Da, da, a pogotovo njegov odgovor da li navija za komšinicu u Evropi i ono o eksploziji oduševljena u Teleoptiku :buhaha
znaci izabrali ste moje pitanje :D
I ja moram da kazem da sam odusevljen!! Sale je ljudina!!! LJUDINA!
Ne daj boze da ga izgubimo, cak i da jedne godine (ne daj boze) ne osvojimo titulu. On mora da ostane,jer nam treba na duge staze!
 
Top