Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Zbrindolin

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
26
Локација
o suhom vetru s juga moja dusa sanja
Gledao sam utakmicu Himki - Bajern, uspeo je Trinkijeri da preporodi i Dzejmsa Gista.
Probudio je opet uspavanu zver u njemu, iako je Gist vec 34-godisnjak i nekoliko zadnjih sezona je bukvalno otaljavao svoj "evropski" deo karijere.
Veceras je bio posebno razgoropadjen i potsetio na uspesne nastupe u nasem dresu.
Jos jednom setno sam shvatio kakvog smo trenerskog maga imali do juce na nasoj klupi, najblizeg moguceg do alhemicara Duleta.
Onaj koji deklarise da sve cini kako bi vratio Partizan na staze stare slave ucinio bi sve moguce i nemoguce da zadrzi takvog trenera koji bi bio zalog za svetlu buducnost.
Makar da se ne znam koliko zaduzio zbog toga.
Sve ostalo su izgovori gospodarovog aparatcika u koje niko vise ne veruje.
 

Mandragor

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
61
Znači to što piše i to što imamo na terenu. Računam da ako sme ciganin, sme i crnja da se kaže, ista je razina. Serem se na političku korektnost. Nemamo identitet... prosto. Koliko god da su mi Mozli i Rašon dragi neću u Partizanu da gledam 60 stranaca kojima je Partizan ili najbolje što mogu u karijeri ili usputna stanica. Hoću samo njih dvojicu da gledam a ostali da su grobari. Postali smo generička ekipa bez muda, identiteta i srca kakvih ima gomila u đordijevim takmičenjima i koje jednom u pet godina naprave iznad prosečan rezultat... Ništa više nije ostalo od duha, ništa nije ostalo od onoga što nas i jeste definisalo. Nama treba 5 Uroša Lukovića na terenu a ne Mika, Perkins, CMM i slični. Jednog doveo Drobnjak, onog Lončar, Sašo ili ko već, trećeg hteo Trinki, mora da je dobar... A Uroša smo pustili jer nije dovoljno kvalitetan? Njegove greške bih trpeo bez problema. Ovde osim grba i Novice ništa drugo nije ostalo od Partizana, ništa. Očigledno je to i plan, čim nisu dovedeni ni Vlado ni Miloje. I da smo uzeli prošle godine šta je Trinki hteo da uzme, ove godine bi bilo ISTO kako je i sada. Trinki bi samo imao veću platu u drugom klubu, to bi bila jedina razlika. E to treba zapamtiti.
 

Tribonijan

Grobar
Учлањен(а)
24.12.2013
Порука
306
Локација
crno- bela planeta
@Nisi
Ne bi mu bilo strano ni da je dosao u ovaj Partizan koji ne smije da bude prvi sa obzirom da je godinama vodio ekipu koja nije smjela da pobjedi fmp...
 

Nisi

Grobar
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
227
Локација
Kipar
Nisam siguran da bi takav karakter prihvatio prodaju utakmice bilo kome a pogotovo fmpu.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
9.177

DzimiKG

Početnik
Учлањен(а)
15.08.2018
Порука
89
Локација
Kragujevac
Ma stvarno bezobrazluk kako su izvukli naslov iz konteksta. Trebalo je da stave da je rekao da smo pogresili sa smenom Scepanovica jer je u tom trenutku imao isti skor kao Trinkijeri prosle godine!? Isto kaze briga me a i nije me bas briga. Zanima me samo kako ce neko i ovog puta da opravda dobronamernog Vanjicu.
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
148
A sta to ima pogresno u njegovoj izjavi? To sto je novinar sezacionalisticko govedo je druga stvar. Decko je rekao vise nego mnoge druge legende koje cute cuvajuci svoje pozicije. On je jedan od retkih koji je rekao javno, ono sto svi mi znamo, da je stanje u klubu lose. Ne vidim razlog ni za pljuvanje a ni za sarkazam tipa " Vanjica". NUSKMP
 
Top