• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

 • Зачетник теме Method Man
 • Датум покретања

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
92
Локација
JNA
Po meni je jako nekulturno da na konferenciji nema pitanja, znaci da nisi novinar , ne radis svoj posao , nista ne znas ... Svaka utakmica ima toliko detalja , stvari , a ne ova gde je derbi regionalne lige , i ti nemas pitanje za trenera , prvo Dzikica a tek da ne pricam o Zeljku i navodnim sukobima nasih igraca , da su svi preneli vest po necijoj direktivi a niko nema da pita za informaciju , da se cuje rec pa mora sam covek da kaze u blagom cudu da ga nista niko bar o tome ne pita .
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
18.867
Локација
Žrnov
Na našim konferencijama, i posle utakmica FK-a i KK-a, u 99.9% slučajeva, novinari nemaju pitanja za trenera/igrača gostujuće ekipe. Čak ni kada su međunarodne utakmice u pitanju.... Nemam pojma, valjda žure zakusku koju posle konferencija organizuju naši klubovi...
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
1.355
Локација
Novi Sad
Da li bi neko mogao da sastavi ekipu od 12-14 igrača. a koja bi okupljala nekadašnje a još aktivne igrače Partizana? Pod uslovom da je to moguće na ovoj temi. Ako nije, brišite - povlačim pitanje, ali mislim da bi bilo interesantno videti kako razmišljamo, onako za dušu /hipotetički/ :D
 

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
92
Локација
JNA
Evo ja da probam :
Bogdan (c) - 29 godina (Atlanta) Plej/Bek
Bertans - 29 godina (Vašington) Krilo/Bek
Lovernj - 30 godina (Žalgiris) Krilni centar/Centar
Vesterman - 29 godina (Monako) Plej
Veseli - 31 godina (Fener) Krilni centar/Centar
Lučić - 32 godine (Bajern) Krilo
Vilijams Gos - 27 godina (Real) Plej
Milutinov - 26 godina (CSKA) Centar
Anđušić - 30 godina (Monako) Bek
Lendejl - 26 godina (San Antonio) Krilni centar/Centar
Raduljica - 33 godine (Kina) Centar
Jaramaz - 26 godina (Bajern) Plej/Bek
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.435
Vilijams Gos
Bogdanovic
Bertans
Lucic
Milutinov
------------------
Westerman
Jaramaz
Andjusic
Milosavljevic
Lovernj
Veseli
Mozli

Ova prva petorka bi opasno harala
 
Top