Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Otvorili smo tipligu za prvenstvo Srbije za sezonu 2023/2024. Prvenstvo počinje u subotu, 29. jula tako da preporučujemo da se prijavite odmah i da postavite vaše tipove za prvo kolo Superlige. Postavljanje tipova je moguće do početka prve utakmice!

PRAVILA TAKMIČENjA "Superliga Srbije - Sezona 2023/2024":

1) Prognozira se tip utakmice: 1, X, ili 2.

2) Za svaki pogođen tip dobija se 1 bod. - Npr. Ukoliko ste prognozirali 1 a rezultat odigrane utakmice bude 1:0 ili 4:1 ili bilo koja pobjeda domaćina, dobijate 1 bod.

3) U svakom kolu biće ponuđeno 8 parova Superlige za trenutno kolo čije tipove pogađaju takmičari.

4) Ukoliko pogodite 5 od 8 parova dobićete automatski 1 extra bonus bod, to jest 6 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite 6 od 8 parova iz kola dobićete još 2 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 8 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite 7 od 8 parova iz kola dobićete još 3 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 10 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite svih 8 parova iz kola dobićete još 5 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 13 bodova za to kolo.

5) Svi tipovi moraju biti postavljeni pre početka prve utakmice trenutnog kola, nakon toga tipovanje će biti zatvoreno.

6) Pravilo plasmana na kraju sezone takmičenja: Broj bodova će odlučivati plasman na tabeli. Ukoliko neki korisnici imaju isto bodova, deliće mesto na tabeli.

PS: Ukoliko primetite neke nepravilnosti ili problema pri radu skripte, prijavite!

Uključite se i igrajte sa nama!

TIP LIGA | SUPERLIGA Srbije 2023/2024

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.584
Reaction score
5.763
Локација
25-i maj
Ako sam dobro razumeo Tegijevu objavu,cigani su probali da dovedu Trinkijerija i ovaj ih je odjebao.

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
7.868
Reaction score
6.957
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Ima narativ da mu pozavidi i sns, ista skola.
Ja sam ubedjen da je to cisto lupetanje, potpaljivanje navijaca, i ovo i ono da su zvali cigani Zeka i dali mu vece pare od nas i slicne izmisljotine zarad jeftinog skupljanja poena.

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
6.693
Reaction score
12.515
Локација
Храм фудбала
Не бих се сложио да је лупетање. Било је добре приче око Тринкија, чак му се марва циганска и надала и одједном у њему видјела сјајног тренера, без обзира што раније ништа није знао и био италијанска превара.

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
7.868
Reaction score
6.957
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Не бих се сложио да је лупетање. Било је добре приче око Тринкија, чак му се марва циганска и надала и одједном у њему видјела сјајног тренера, без обзира што раније ништа није знао и био италијанска превара.
Bilo je i priče da cigani obezbedili karte za 5.utakmicu i plan im je da prave sranja i prekinu utakmicu...
Čovek je kreten, i isto sam mislio dok je bio jos na onoj debilnoj tv.
Andjus br.2 sem sto je naš... otprilike ko pink i n1 npr. al nam n1 manje smeta jer bar nešto kaže protiv psiha, pa aj nema veze.
Začas će on lako da promeni stranu ili poslodavca, kad mu gazda naredi, i da instrukcije takve.

Zekova reakcija u skorasnjem intervjuu je baš potvrdila da je odbio mnogo veće pare od cigana.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.698
Reaction score
6.475
Локација
underground
Bas vala , zato radi na jedinom mestu gde u Srbiji moze da radi i prica ono sto niko ne sme jer bi se usrali posle prvih fizickih pretnji koje daleko od toga da su neosnovane i da ne postoji rizik za fizicku a ne samo za egzistencijalnu bezbednost. A pri tom sigurno nema zastitu stranih ambasada kao npr novinari n1 ili nove jer ih zabole za sportske novinare.

Последња измена:

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.698
Reaction score
6.475
Локација
underground
Uvek postoji opcija da se ko Vazura i Vucelic pravis mrtav. Btw i ja na svom profilu znam da napusavam, mozda se nekad i ogresim ali sam sve tanji sa zivcima

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
161
Reaction score
731
Локација
Панчево
Kako volim kad napišem nešto sa čim Tegi nije saglasan pa mi opsuje "mamu nezasitu", samo takvi likovi nam trebaju u klubu
Pojedini ne razumeju koliko smo veliki klub, i da sve mora biti na tom nivou. To što neko opljune protivnika (vlast, fmp) ipak nije jedini i uvek dovoljan uslov. Po meni, Tegeltija nas bruka poprilično. Nezreo, sujetan, nevaspitan, zapaljiv, milimetar jedan nije napredovao od onih dana sa reprezentacijom (a lep je to početak, i prilika, ekskluziva te '95), naprotiv. Nepotizam i uvaljivanje sina da ne pominjem.

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.697
Reaction score
6.681
kako je igrao Exum koji nikada nece biti play igrao danas?

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.478
Reaction score
2.555
Локација
JNA
Steta, izgleda kao vrhunski momak , dobar covek. Nije se najbolje snasao. Steta i za njega i za nas Partizan, bili smo na korak.

Laki T.

Grobar
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
845
Reaction score
3.593
Локација
vezenemam
Brat Berta:respect

Do you keep track of the EuroLeague?
I mostly follow Partizan games. I definitely wasn't happy about the playoffs. I watched the whole series with Real Madrid. The way things turned out, with Partizan having more players out for one of the most important games of the season wasn't fair. It wasn't their fault that the fight broke out. That was tough to watch.
Other than that?
No, that's about it. It's all Partizan.
No Baskonia on the menu?
Not that much. I don't have that much time. Partizan is the first big team that's in my heart. Of course, I always wish Baskonia well and I hope they're going to compete well in the EuroLeague and the Spanish league. But with the limited time I have, I follow Partizan more.
I guess Partizan would be your first option if you were to ever come back to Europe, right?
Definitely. Partizan is always in my mind and in my heart. But we'll see what the future holds -- how many years I have left and how many I've got in the NBA.
Would you like to retire in the NBA?
Of course. That's the number one league in the world and it was always a dream to play there. So, yeah. But at the same time, in a way, it would be a dream to finish my career with a game in a big arena in Belgrade.
(https://basketnews.com/news-193932-...ce-towards-naturalized-players-in-latvia.html)

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.354
Reaction score
2.080
Локација
Novi Beograd
Gledao sam danas Igokeu protiv Oldenburga, naš kapiten Gagi, iako je usporio, i dalje može dvojicu da nosi na leđima bez problema.
Voljni momenat s kojim on igra odbranu u 34 godini, sa pola zdravog jednog kolena, na pripremnoj utakmici, fantastično.

Bila je privilegija imati takvog čoveka za kapitena.