Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.077
Reaction score
4.272
Локација

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.988
Reaction score
16.054
Локација
Yaoundé
Sindrom Paspalj :D

Paljo je i inače imao čudnu mehaniku šuta, ali je to funkcionisalo dok je bio u Partizanu. Kako je otišao u inostranstvo, procenti šuta još i nekako, ali slobodna bacanja je baš pokvario...

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.967
Reaction score
15.501
Локација
underground

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.396
Reaction score
11.021
Zapravo jedini konceptualno "nenadoknadljiv" gubitak...ogradjujem se,prema mom ličnom mišljenju.
Bio bi bum sezone da je ostao..biće odličan i u Feneru,jer ga je Najveći izbrusio u pravi dijamant..
Duša me boli,nekako mi je bas bio u srcu..naše dete.. Baš je ostala gorčina posle svega ovoga.

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.420
Reaction score
3.141
Локација
u srcu šesnaesterca
Nece, jer nema (jos uvek) telo i atletetiku vrhunskog igraca. I iskteno, nema ni neki vrhunski kosarkaski IQ, bar ne jos uvek. Ima jos leba da se najede do nekih visina. Potencijal jeste, ali samo to za sada

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.396
Reaction score
11.021
Zato sam i rekao "da je ostao"..kvalitet već je stekao da odigra solidnu sezonu.

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
479
Reaction score
2.510
Локација
Панчево
Ne mogu da se pomirim sa cinjenicom, kako bi ove sezone govance Madar przio u nasem dresu, mnogo je napredovao, sve to zahvaljujuci najvecem treneru na svetu, za uzvrat dobili smo ispalu.
Ovo je već drugi put u kratkom vremenskom roku da se slažem sa tobom, što i meni samom deluje neverovatno. Dakle, ovo je ta sezona.