Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
... Uvek proveravam šta je Partizan uradio, gledam na instagramu i društvenim mrežama šta ima novo, tako da sam potpuno upućen u sve šta se dešava u klubu. Bila je to jedna od najboljih sezona u mojoj karijeri, uživao sam maksimalno igrajući pred neverovatnim navijačima. I dalje prijateljima pokazujem snimke sa utakmica Partizana. Da budem potpuno iskren, mislim da mi je ta sezona odredila karijeru. Da nisam otišao u Partizan, ne bih stigao do ovde gde sam sada. Niti bih bio igrač kakav sam danas. Tako da veliku zahvalnost dugujem crno-belima...
Bogdan kraljina, ali kad kaze: ,,Ajmo cigani: Sve za ljubav, sve za Partizan"Gde ovo???
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
bogdan peva