Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
393
Reaction score
1.144
Локација
Ruma
Dušan Miletić potpisao za KK Spartak. Šteta što ovaj dečko nikada nije dobio ozbiljnu šansu kod nas. Dosta korektno je odigrao preko, a da je igrao kod nas koliko li Koprivica, Tristan i slični, verujem da bi pokazao dosta kvalitetnije partije. Mada to je moje mišljenje.

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.796
Reaction score
24.252
Локација
Kej Republika
Naš bivši igrač, kapiten kasnije i trener Nenad Čanak je sa U20 reprezentacijom zauzeo skandalozno 11 mesto.

Iz privatno porodičnih razloga sam pogledao svaku utakmicu. Jako loš turnir. Bez igre, bez energije. Činjenica je da je poziv odbilo 4-5 nosilaca, ali je ovo po kvalitetu ipak bila prilika da se opet uzme medalja. Žreb bio nacrtan za polufinale bar. Dosta ovih momaka je prošle godine bilo u sastavu koji je uzeo zlato u Nišu. Kuriozitet je da u 12 momaka nije bilo nijednog igrača iz KK Partizan. Nijednog. Najviše ih je naravno iz Miškove ergele.

Čanak se nije pokazao ovaj put. Ne znam koliko njemu leži da vodi klince. Ovaj put, rezultat je izostao.

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
3.593
Reaction score
12.217
Predivna emisija…

el.shone

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
92
Reaction score
548
Локација
Krusevac
Jedini sport za koji navijam istim žarom kao za Partizan, je naša muška košarkaška reprezentacija. Partizanova deca vode glavnu reč, pacovi iz železnika su sporedne uloge, a Bogdan je vođa, pravi uzor svoj deci koja se bave košarkom. Bravo Bogdane za rekord!

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.609
Reaction score
20.019
Локација
Yaoundé/Juba
Zli kengur udara na Srbiju baš pred četvrtfinale na Olimpijskim igrama :D
... Uvek proveravam šta je Partizan uradio, gledam na instagramu i društvenim mrežama šta ima novo, tako da sam potpuno upućen u sve šta se dešava u klubu. Bila je to jedna od najboljih sezona u mojoj karijeri, uživao sam maksimalno igrajući pred neverovatnim navijačima. I dalje prijateljima pokazujem snimke sa utakmica Partizana. Da budem potpuno iskren, mislim da mi je ta sezona odredila karijeru. Da nisam otišao u Partizan, ne bih stigao do ovde gde sam sada. Niti bih bio igrač kakav sam danas. Tako da veliku zahvalnost dugujem crno-belima...

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
891
Reaction score
7.748
Локација
Nis