Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.068
Reaction score
4.189
Локација
@Čik

Onda iskusni navijač našeg kluba mora da diferencira navijanje za klub od navijanja za ljude koji su plaćeni da rade u tom klubu. Volim ja Željka, isto kao što sam prethodno i Duleta i poštujem Nanelija za sve što je uradio, pogotovo za onaj akt prema talentovanom Lazareviću, ali Partizan je iznad svega toga i jedini ostaje posle svih nas.

Apropo bitke KKP na društvenim mrežama, slažem se da je to od značaja za održavanje/podizanja renomea kluba, ali mi veći problem imamo sa predsednikom nam i njegovim sinom i njihovim srozavanjem renomea kluba glupim izjavama i glumatanjem glavnog insajdera na Balkanu, kao da je Vožnarovski jbt. Možeš misliti insajder, tata predsednik kluba mu preneo da Savić prati tog i tog igrača. Samo u Srbiji.​

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
5.822
Reaction score
27.698
Локација
Beograd
Ponavljam, to su tendencije, da li se meni dopada ili ne, to je deseta stvar. Za života neću imati profil na npr Tik Toku, ali klub koji pretenduje na nešto, mora da ima profil i tamo, kao što ima i na Tviteru.
Da, Tviter je zbog mišljenja koji danas svako ima ekstremno toksičan, ali je i dalje daleko najbolji izvor vesti i klub treba da ima objave i aktivnosti kao svi veliki brendovi koji imaju na Tviteru i ne samo Tviteru. Svaka pohvala npr za instagram, ozbiljan nivo je to, cigane smo prejebali za gotovo 100k pratilaca.
Glasina ili medija koji su blizu nekom klubu, pa imate svugde, bukvalno i u Realu, Barsi. Poenta je da se ne dozvoli da svaki idiot ima prilaz klubu kao ovaj debeli sipač istine od 22 godine i da krizni PR kluba mora da postoji da bukvalno seče u korenu neke stvari, a ne da dozvoljava da pajdoman Nixon i krme Rada već 10-i put uvaljuju klubu u blato, to nema veze sa Vučićem i slično, makar su ovi Šolakovi(mada i tamo ide Ćoki da im jebe sve po spisku u sred programa).

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
5.822
Reaction score
27.698
Локација
Beograd
Ima 50, jer mu je prethodni profil sa više hiljada pratilaca ugašen kad je branio Aleksu što je snimio reklamu ili šta već sa Mitrovićem.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.069
Reaction score
19.140
Локација
Beograd
Baš me zanima šta je bilo sa prvim instagram nalogom od Tegeltije pa je morao da otvori drugi.

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.397
Reaction score
4.115
Локација
NBG

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
4.235
Reaction score
24.044

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
237
Reaction score
626
Ko ne bi volio Saleta svakako najzasluzniji za nas najveci uspjeh.Prica o Hali sportova i navijackim danima a ta hala je izrodila veliki Partizan.Njegova nadgradnja se izmedju ostalig, vidi i od nekada prepune Hale do ambijenta u Areni o cemu prica kosarkaski svijet.
U odnosu na Jaramaza, meni su dragi svi igraci iz proslogodisnje sezone jer su me drzali u navijackoj euforiji skoro do kraja EL.Kada se pogleda,zaista je malo falilo da i prosla sezona,bude i sportski pozitivna.Valjda je to tako u sportu.

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.694
Reaction score
28.922
Локација
ante portas

Partizan je sva četiri svoja fajnal-fora igrao sa domaćim igračima. Tek na poslednjem, 2010, igrali su Mekejleb i Roberts, ali i tada su nukleus činili domaći košarkaši, koji su rasli u klubu. Ne govorim o budžetima, niti me oni zanimaju, ali čini mi se da su Partizan i Zvezda taj novac mogli da koriste kao bajpas. Da je Partizan imao i pola ovog novca u dvehiljaditim i mogućnost da zadrži još par sezona Bogdanovića, Veselog, Pekovića, Veličkovića… verovatno bi postao prvak Evrope. Ovako, ulazite u bitku sa istim igračima kakve imaju Real, Monako, Barselona...

Jedan jako, jako zanimljiv intervju.