Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
421
Reaction score
3.768
Локација
Beograd
Ovaj tekst staviti u header KK foruma prije svake utakmice ove sezone. Oni su bre morali da se osjećaju kao stranci u svojoj zemlji, a mi smo analizirali igru. Glupi smo Grobari, glupi ko ona stvar.

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.411
Reaction score
11.142
Ovaj tekst staviti u header KK foruma prije svake utakmice ove sezone. Oni su bre morali da se osjećaju kao stranci u svojoj zemlji, a mi smo analizirali igru. Glupi smo Grobari, glupi ko ona stvar.
Živimo u okupiranom društvu u kome kriminal kontroliše apsolutno sve..i ocekujemo da u sportu bude neke pravde..tačno da se grohotom čovek nasmeje,mada odavno više nije smešno.

Pljujemo naše igrače, trenere, staff(govorim o svim sekcijama JSD,košarkamozda tu i najmanje trpi,ali i to je samo i isključivo zbog Željka)..a normalan kriterijum nemaju ni kada se parkiraju ispred hale, o utakmici je iluzorno i govoriti.

Budite se braćo, Partizan samo nas još ima.

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
982
Reaction score
5.262
Локација
Slobodarska Skotska
Ne znam bas... Rekao je Alen nesto, ali ustvari nista, valjda da se ne bi nekome zamjerio. "Neke stvari su se desavale". Mi koji znamo kakve se stvari desavaju, znali smo da se "neke stvari desavaju" i bez Alenove izjave. A oni koji ne znaju sta se desava ni poslije ove izjave nisu bas mnogo vise informisani. Tako da mi je to prilicno pointless izjava, koja vise sluzi da se on licno opravda zato sto je otisao. Iako mu apsolutno niko nije zamjerio sto je otisao i svi su mu pozeljeli srecu. Ako je vec htio da bude vitez koji se bori protiv nemani, mogao je da bude i malo konkretniji.

Nisu mi takodje jasne kritike tipa "glupi smo ko kurac, analiziramo igru". A sta drugo da analiziramo? Je li ne treba da analiziramo utakmice u Evroligi, jer nam klub zivi u aparthejdu? Je li ne treba ni da gledamo utakmice dok ne budemo imali jednak tretman kao limenke? A necemo ga imati nikad, najvjerovatnije ni kad Pickousti ode sa vlasti, jer se zna ko je uvijek bio podguzna muva svih mogucih rezima, od komunistickog do ovog naprednjackog. Sta bi tacno trebalo da analiziramo i kako da se ponasamo?

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
982
Reaction score
5.262
Локација
Slobodarska Skotska
Pa nije dao izjavu za informer nego basket news i treba i cela evropa da zna kakva je bolesna atmosfera ovde.
A normalno da neće da imenuje stvari, kad šta god da izjavi em što nema dokaze em što ugrožava svoju porodicu ovde.
Kapa dole na izjavi
Dobro, ali da li neko ko procita tu izjavu sada zna kakva je bolesna atmosfera ovde? Otkud bi neko iz Evrope, ko je potpuno neinformisan o stanju stvari u Srbiji, iz "Neke stvari su se ovde desavale" mogao da zakljuci da to znaci da u svim strukturama drzave, ukljucujuci i kosarkaski savez, vlada aparthejd, i da drzava-to-sam-Pickousti-ja forsira jedan klub a intenzivno radi na unistenju drugog? Eto, recimo, jednako logicno bi bilo zakljuciti i da "Neke stvari su se ovde desavale" znaci "Navijaci Partizana su me maltretirali", jer u ovoj izjavi u pozitivnom kontekstu navodi samo igrace, klub i trenera, a ne i navijace, dok s druge strane navodi kako su navijaci Zalgirisa sjajni, kako se tuku za ulaznice, kako grad zivi za kosarku i kako je to sve sjajno. To sto ti i ja kad procitamo tu u sustini prilicno nedefinisanu izjavu, sa znanjem koje imamo o stvarima ovde, odmah zakljucimo na sta je Alen mislio, to ne znaci da ce bilo ko drugi, ko to ne zna, to shvatiti na isti nacin.

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.114
Reaction score
61.452
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Pa ako kaže neka atmosfera sigurno ko čita košarkaške vesti i da ne misli da je komentarisao vlagu u areni i manjak parkinga.
Kaže ne želi da se bije, a zna se koliko je skandala pratilo dva finala.
Ovo je izjavio za basket news čiji čitaoci prate evropsku košarku a ne botaničarski časopis u birmingemu.
Šta bi vi da uperi rukom u vučića što ne sme ni jedan aktivan sportista da uradi.
Ne valja kad se ćuti ne valja kad se kaže nešto ne valja kad se igra za reprezentaciju. Najbolje da polupismeni sportisti vode naše političke bitke.

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
982
Reaction score
5.262
Локација
Slobodarska Skotska
Pa ako kaže neka atmosfera sigurno ko čita košarkaške vesti i da ne misli da je komentarisao vlagu u areni i manjak parkinga.
Kaže ne želi da se bije, a zna se koliko je skandala pratilo dva finala.
Ovo je izjavio za basket news čiji čitaoci prate evropsku košarku a ne botaničarski časopis u birmingemu.
Šta bi vi da uperi rukom u vučića što ne sme ni jedan aktivan sportista da uradi.
Ne valja kad se ćuti ne valja kad se kaže nešto ne valja kad se igra za reprezentaciju. Najbolje da polupismeni sportisti vode naše političke bitke.
Mislim da stvari posmatras previse subjektivno. Ko je u Evropi pratio sta se desavalo recimo u ovogodisnjoj finalnoj seriji mogao bi u stampi procitati da je Naneli nokautirao malog Lazarevica prije utakmice. I da je hala u finalu KLS ispraznjena zato sto su navijaci Partizana vrijedjali ovog ili onog i time prekrsili pravilnik. I da su sudijski eksperti ocijenili da je sudjenje bilo apsolutno korektno. I to je to. To je ono sto su mediji pisali. Sudijsku kradju, provokaciju malog Lazarevica, svu ujdurmu koja je pratila oba finala smo spominjali samo mi, i ni jedan drugi medij ni novinar, koliko znam. Prema tome, o tome sta se tacno desavalo, mislim da citaoci koji prate Evropsku kosarku znaju isto toliko koliko i citaoci botanickog casopisa u Birmingemu. Ne moze se ocekivati da sad znaju nesto vise.

Ne ocekujem ni od jednog sportiste da uperi ruku u Vucica, niti da biju ikakve bitke. Da je Alen sve to precutao ja mu apsolutno nista ne bi zamjerio. Ne zamjeram mu ni ovako. NIti zamjeram ikome ko igra za reprezentaciju. Jednako ne vidim poentu ovakve izjave kojom se nista zapravo ne govori. Osim mozda sto bi neki stranac koji bi se libio da dodje u Partizan mogao da se predomisli, jer ocigledno tamo ima vankosarkaskih stvari zbog kojih ne mozes da igras kosarku normalno.

Da zavrsim sa ovim, nesto slicno, pa i jos direktnije, je izjavio i Mirotic prosle godine. Rekao covjek da je htio da dodje u Partizan, ali da je bilo pritisaka i iz crkve i iz politike, pa je na kraju otisao u Milano da bi igrao kosarku na miru. Eto, mnogo direktnije je rekao o cemu se radi nego Alen, a izjava je u slicnom duhu "ovde mogu da igram kosarku na miru, tamo nisam mogao/ne bih mogao". Zasto onda jednom jebemo sve po spisku, a drugom svakacastiramo?

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.114
Reaction score
61.452
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Mrzelo me dalje ima još jedno 20 vesti, cela košarkaška evropa je pričala o tome. Basketnews je uska niša medija i ljudi koji prate prate evropsku košarku, prosečan litvanac zna više o dešavanjima u finalu nego prosečna srbenda kojeg “ne zanima politika i sport”

Zbrindolin

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
64
Reaction score
332
Локација
o suhom vetru s juga moja dusa sanja
A naslov teksta govnarsporta, tacno da se Gebels vrti ko u centrifugi, u grobu.
To je mnogo veca patologija i rakrana drustva, nego izjava Smajlija. Kao, otisao zbog negativne atmosfere, kladim se da je i veliki broj dubokoumnih realnih grobara, na prvu pomislilo da se radi o losoj atmosferi unutar ekipe, i ovde su nas mnogi "obavestavali" o tome.

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
606
Reaction score
3.560
Локација
Trstenik
Ja sam više puta pričao da me zabole ona stvar za "domaća" takmičenja. Gledam samo Evropu i samo to me zanima. Pogledaću tu i tamo neke utakmice u tim "domaćim" prvenstvima, ali bez neke emocije. Dok onaj sa vaginalnim usnama ne sjaše s vlasti neće me biti briga za domaće titule, a i neću romima nikad priznati te titule.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
290
Reaction score
762
Smailagicu je nudjen novi ugovor.Ali izgleda da je upao u neku prevaru od strane lica iz Beko/Kotez..Valjda osnovano drustvo da Od Smajlija naplate obestecenje a iz informacija proizolazi da pored utuzenja imao je i iznudu.Inace decko nije bio svoj cijele sezone,sigurno je to uticalo na njega..Normalno ako su tacne ove novinske informacije,mada se iz njegovog intervjua moze zakljuciti i njegova licna nesigirnost a ne samo atmosfera stvorena protiv nas od strane coravog i vlasti.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.227
Reaction score
19.934
Локација
Beograd