Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Залад

Форумски курсаџија
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
4.076
Reaction score
36.490
Локација
Из Чикага (моји, знаш ти добро који)
jbg sad mu vrv opet treba vremena da se prebaci na nba pravila...

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.466
Reaction score
6.916
Локација
vezenemam

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.735
Reaction score
4.371
Локација
JNA
Sta je sa Trinkijem, zna li neko? Nije vodio ekipu u prvenstvu zbog zdravstvenog stanja.

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.609
Reaction score
12.815
Mislim da je bio isključen proslu u prvenstvu..čini mi se da negde procitah,ali nisam siguran. Prastaj ako grešim.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
399
Reaction score
1.166
Panter...ovom nasem timu nedostaje upravo on,sa malo drugacijom ulogom od prosle sezone.Sinoc je pogadjao one njegove suteve,preko ruke,sa 8 metara,jedan od najboljih u EL na toj poziciji.

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
230
Reaction score
1.355
Локација
Jug
Normalno da daje svoje suteve kad ga protivnici ne fauliraju 18 puta prije suta, a ima oko sebe i saigrace kojima moze dodati loptu u slucaju udvajanja.
Sve ono sto je imao kod nas prije 2 godine, a prosle nije.

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
915
Reaction score
974
Da odem malo u teoriju zavere, ali ubedjen sam da ga je mafija u crnom isekla prošle sezone baš zato što se oglušio o poziv gurbeta iz barselone i profužio ugovor sa nama, nemoguće u 2 sezone toliko različit kriterijum na njemu, ubili su ga prošle sezone.

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.656
Reaction score
6.370
nisam neki poseban znalac ali uloga koji ima u Barsi i uloga koju je imao kod nas nisu iste... KP je elitni suter i nije neko ko treba da se trosi na prenos lopte...

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
399
Reaction score
1.166
Jedino sto je dobro za Pantera,sada zbog povrede Laprovitole lopta ce cesce biti u njegovim rukama pa da iskoristi iskustvo od prosle sezone.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.150
Reaction score
6.127
Локација
Slobodarska Skotska
Gledam nesto ko su ti nasi igraci koji su trebali da rasterete KePa prosle godine, gdje su sada i kakve su im uloge. Osim Zeka...

Kaminski - bez ugovora
Dozer - Minesota, jos nije odigrao ni jednu utakmicu ove sezone
Ponitka - neki Turski klub kojem ni ime ne znam da izgovorim, EuroCup, ali izgleda da igra tamo i ima 7.2 poena u prosjeku
Jaramaz - Baskonia, EL, 2 poena po utakmici u prosjeku
Smailagic - Zalgiris, EL, 5.6 poena u prosjeku
Naneli - bez ugovora
Koprivica - jos kod nas, EL, nula poena u prosjeku
Smit - Isti onaj Turski klub kojem ni ime ne znam da izgovorim, EuroCup, 12.2 poena u prosjeku
Trifunovic - Tofas, igra u nekakvom FIBA Europe Cup, sta god to bilo
Kaboklo - Haopel Tel Aviv, EuroCup, 8.6 poena u prosjeku
Aleksa - CSKA, ne igra u Evropi

Sve u svemu, osim Kevina i Zeka, ovo jedva da je tim za FIBA Ligu Sampiona. Kako smo mi uopste uspjeli da budemo cijelu sezonu oko sredine tabele EL, to se moze pripisati jedino Zeljkovoj alhemiji i podrsci publike.

Iskoristio bih jos jednom ovu priliku da jebem sve po spisku Bradatom Monahu koji nas je upropastio prosle sezone i zahvaljujuci kome smo zavrsili sa takvim timom, i tako bacili u bunar posljednju Kevinovu sezonu sa nama.