Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Nije nas panter usrao , usrale su nas sudiske odluke. onaj trenutak kad umalo da se pobiju sve govori. Jednostavno neki nasi igraci ne mogu da podnesu tu nepravdu i previse im utice na psihu. S druge strane ja bi dobio vec zabranu igranja odavno na njihovom mestu jer bi napenalio nekog
Ali njegovo ponasanje mi je danas vise smesno nego sto me nervira.
Sto se mene tice Milutinov ne bi trebalo da se vraca eno mu fmp nek igra tamo
Niko mu ne zamera što je individualac i egoista, možeš da ubaciš i 40 poena – ali ne možeš da se otvoreno raduješ, gestikuliraš i dižeš publiku protiv tima u kojem si bio kapiten. Pogotovo ne posle prošle sezone, kada si usrao svaki ključni šut. Kako neko reče – samo je pokazao koliko je govno...A brate kao da nismo vidjeli koliki je Panter individualac. Njega radi to da je bitan, jak, da prangija. Psovao sam ga sinoć jer nas je realno usro. Sa druge strane on je kalibar igrača kod kog ne postoji sentimentalnost na tom nivou. To su egoistični likovi, surovi profesionalci, kojima je realno to i posao. Njegov posao je da se usere u protivnika i uništi mu moral. Mi smo sinoć bili protivnik. Pogledajte NBA, tamo kad pređu u drugi tim kao da nisu igrali u prethodnom. Tako većina njih uvijek razmišlja. Što ne znači da mu Partizan nije donio ovu slavu. Što ne znači da će biti posmatran kao miljenik navijača više. Ima i druga strana. Mi kao navijači nismo toliko bitni koliko mislimo. Vrhunski sportisti su uglavnom totalni egoisti. Njima navijači znače koliko im imponuje podrška. Rijetko ko nas doživljava kao svoje.
Oni koji su takvi postanu legende kluba. Samo mi treba malo manje da tražimo legende, više da ih pustimo da se dokažu.
aha how yes no... Lesor i Ledey kao nisu placeni?!A šta ako on misli da je plaćen tolike pare i da motiviše ekipu, a ne samo da daje poene? Nije govno, ali nije ni Grobar.
Govno je. Veliko govno. I Bogu hvala što nije Grobar.A šta ako on misli da je plaćen tolike pare i da motiviše ekipu, a ne samo da daje poene? Nije govno, ali nije ni Grobar.
Najbolji Amerikanac koji je igrao u KKP je Bo Mekejleb, pa deset mesta prazno, pa redjajte po volji.Njega radi to što ga radi. To što je neko očekivao plakanje za Partizanom i ne znam ni ja šta još, to je naš problem doživljaja ljudi. On je i dalje nama donio jedinu Aba titulu u poslednjih mnogo godina. Isto tako, nas je odvalio i to je jedino što je bitno. Ja sam i dalje stava sa je to najjači Amerikanac koga smo.ikad imali, ali da nije Grobar i nikad nije ni htio da bude. I da, nije trebalo da dobije traku prošle godine on nego Aleksa. Šta bismo tek tad slušali...