Pa naravno da ljudima smeta mnogo toga kada se njihova (i dalje mislim nerealno velika) očekivanja ne ostvare. Ja sam, takođe, sto puta rekao da budžet, taman da i jeste toliki koliki se priča, ne mora da znači ništa ako igrači koje želiš da dovedeš neće da dođu u tvoj klub ili traže duplo više nego što bi tražili recimo od Reala. Prema tome, ako imaš deseti najveći budžet u EL, to ne znači da ćeš moći sastaviti deseti najbolji tim u ligi. To zavisi od gomile faktora, na neke od kojih mi, nažalsot silom geografskih i političkih prilika, ne možemo da utičemo.
Takođe, smatram da Tristan nije dobio pravu šansu. Kao ni mnogi drugi. Zato što se Željko ne bavi, niti se koliko se sjecam ikad bavio kao Dule, "trpljenjem i pravljenjem" igrača. On traži igrače koji odmah a ne za dvije godine mogu da odgovore njegovim zahtjevima i viziji. On može odličnog igrača da pogura do vrhunskog (Panter, Lesor, Dante u ovoj posljednjoj iteraciji), ali me može tj. ne želi da od nekog kamenka tri godine pravi odličnog igrača. Otuda i nedavanje prave šanse Tristanima i Balšama. To je makar moje viđenje. Da li to znači da ja tjeram Željka?