Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
968
Reaction score
5.343
Локација
Панчево
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
968
Reaction score
5.343
Локација
Панчево
@НулаТринаест kad kazem ”mi” mislim na navijace Partizana sveopsteno. Svasta su ”navijaci” Partizana pisali o njemu.
Znam na šta misliš, samo ne znam kako smo (su) se ogrešili. Smajli je bio među omiljenima. A što se pisanija raznih tiče, to se i ne računa, pa postoji li osoba koju nismo opljunuli?! Mislim mi kao narod sad kad kažem mi. A protiv Smajlija neke organizovane hajke nije bilo. Dečko otišao zbog nekošarkaških razloga, koji imaju veze sa košarkom, ako mogu tako da kažem.
P.S.
Nadam se da hala grmi pevajući Ostoji dok ovo pišem.

Borac NBGD

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
1.972
Reaction score
10.105
Локација
NBGD
Realno, ja usao da vidim ko je od sadasnjih posle sinocne bruke zavrsio ovdee ..
Ostoja smećaru sta čekaš??

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
857
Reaction score
2.628
Lesor familijarno vezan za Partizan
Zeljko ga napravio najboljim centrom EL,posle ovih povreda pitanje je njegov buduci kvalitet.Mada,energiju i strast koju ima nadomjestoce i te fizizicke povrede.Dobro je Moma(o) Jakovljevic,doktor i bivsi maneken opisao razvoj nekih bivsih kod Zeljka.I to samo dio njih.Prosle sezone je o od Sterlinga napravio jednog od majboljih sutera,dok decko nije. Umislio da je najveca zvijezda i da mu se trebaju svi podrediti.Samo malo o tome da Zeljko moze da radi samo sa vrhunskim,od prosjecni je pravio takve .Vecini dao priliku za nove debele ugovore.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.402
Локација
Beograd